شایعه آیا ساخت بخش داستانی Killzone: Shadow Fall به پایان رسیده است؟

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Kllzone-Shadowfall-4.jpg

روز گذشته کارگردان بازی Killzone: Shadow Fall آقای Steven Ter Heide که در حال حاضر در حال ساخت بازی جدیدی برای PS4 می‌باشد در صفحه توئیتر خود نوشت: "در یک، شنبه‌ی آرام در حال بازی کردن بخش داستانی Killzone: Shadow Fall هستم."
البته پس از این که این بیانیه منتشر شد، سریعاً این اعلامیه به همراه چندین بیانیه‌ی دیگر از صفحه توئیتر پاک شدند و این قضیه باعث شد که سئوالاتی را در ذهن بازیکنان بوجود آید. هنوز مشخص نشده است که آیا واقعاً بخش داستانی این بازی به پایان رسیده است یا Steven Ter Heide فقط قصد جلب توجه داشته است. ممکن است وی از روی عصبانیت این توئیت را گذاشته است. زیرا این روزها توجهات زیادی به او و عنوان Killzone: Shadow Fall می‌شود.
او همچنین گفت: "من فقط در حال بازی کردن بودم و فکر می‌کنم که این بازی به خوبی ساخته شده است و من نمی‌توانم برای به نمایش در آوردن این بازی برای شما صبر کنم."
گمان‌های زیادی مبنی بر این است که آقای Ter Heide بیشتر از آن چیزی که تصمیم داشته است، صحبت کرده است و در آخر تصمیم گرفته است که توئیت‌های خود را پاک کند. به هر حال این قضیه جالب است زیرا در همایش سونی در تاریخ 20 فوریه، ما شاهد معرفی این عنوان بودیم و این قضیه بیانگر این بود آن چه که ما در این همایش دیدیم، شاهد اجرای این بازی روی یک Dev Kit قدیمی بودیم که اکنون پایان رسیده است.

منبع

مرسی برای خبر .

فکر کنم بازی احتمالا تکمیل شده احتمالا لانچ تایتل هم هستش اینجور که بوش میاد اما جالبه احتمالا معادلات به هم میریزه با توجه به افزایش رم دستگاه الان میشینن بعضی چیز های که میشه تا تاریخ عرضه بازی پیشرفت داد تغییر میدن.

بازی هنوز گولد نشده پس میتونن تا اون موقع بیشتر روی بازی کار کنن اگه حتی شکل کلی بازی هم تکمیل شده بوده باشه .

مرسی برای خبر .

فکر کنم بازی احتمالا تکمیل شده احتمالا لانچ تایتل هم هستش اینجور که بوش میاد اما جالبه احتمالا معادلات به هم میریزه با توجه به افزایش رم دستگاه الان میشینن بعضی چیز های که میشه تا تاریخ عرضه بازی پیشرفت داد تغییر میدن.

بازی هنوز گولد نشده پس میتونن تا اون موقع بیشتر روی بازی کار کنن اگه حتی شکل کلی بازی هم تکمیل شده بوده باشه .
بازی لانچ تایتل هست خیلی وقت پیش تایید شده
الان این ها فقط سینگل رو تموم کردن و دارن مشکلاتش رو برطرف می کنن و روی مولتی کار می کنن

عجب پس چرا اینقدر اطلاعات راجع به خود بازی کم هست !!! سونی جدیدا زده تو فاز مخفی کاری ... قبلا دست به لو دادنش خوب بود..:d
---------------------
این E3 2013 چه شود ..:>

این KZ هیچ وقت عنوان شاخی نبوده، اگر جائی هم معروف شد همون سر تریلر 2005 و توهم طرفدارای سونی برای هیلو کیلر بودن بود که در پایان هم با عرضه و میزان فروش و امتیاز ها نشون داد که این مسئله یک توهم بوده.
سه نسخه از این بازی عرضه شده که فقط متای یک نسخه اش به 90 رسیده و کاملا گواه ماجرا رو میده . . .
دیگه چه بحثی میمونه نمیدونم :دی.

این KZ هیچ وقت عنوان شاخی نبوده، اگر جائی هم معروف شد همون سر تریلر 2005 و توهم طرفدارای سونی برای هیلو کیلر بودن بود که در پایان هم با عرضه و میزان فروش و امتیاز ها نشون داد که این مسئله یک توهم بوده.
سه نسخه از این بازی عرضه شده که فقط متای یک نسخه اش به 90 رسیده و کاملا گواه ماجرا رو میده . . .
شما که مولتی KZ2 نزدی 100% هم نمیتونی بزنی ! حرفهای خنده دار نزن !
شما بهتره از batman لذت ببری !
بقیه بحث هم قبلا اینجا نوشته شده : :))
http://forum.bazicenter.com/blogs/blog766/

آره دیگه بحثی نمیمونه,فقط یه چیز یادت نره اونم این که آب رو بریز...:d

یکی از تاریخی ترین مولتی پلیر های این نسل همون kz2 با اجازت اگه دستگام هک نبود باور کنو اونو به cod وbf ترجیح میدادم بقدری زیباست این بازی>:d<

همون سر تریلر 2005 و توهم طرفدارای سونی برای هیلو کیلر بودن
:))

شما که مولتی KZ2 نزدی 100% هم نمیتونی بزنی ! حرفهای خنده دار نزن !
راست میگی :دی.
KZ2 کلا designed for noobs هست، به درد من نمیخوره.
حتا گوگل هم این مسئله رو کاملا درک کرده!.

وقتی بهتون فشار میاد و نمیتونید با منطق جواب یک نفر رو بدید، چاقو که بیخ خرتون نزاشتن!

یکی از تاریخی ترین مولتی پلیر های این نسل همون kz2 با اجازت اگه دستگام هک نبود باور کنو اونو به cod وbf ترجیح میدادم بقدری زیباست این بازی
yahoo_6.gif
نمیدونم چرا تا بحث سر BF3 که میشه، فوری میگید نه مولتی مهم نیست، سینگل بخش اصلی و ستون هر بازی ای حساب میشه.
حالا اینجا دیگه تاریخی ترین مولتی شد KZ2 ؟ :دی.

حالا که بخش داستانی تکمیل شده
همه ی تمرکزشون میزارن روی گرافیک تا به عنوان لانچ تایتل بتونه پرچم دار سونی باشه
و قدرت ps4 رو نشون بده

میانگین 91 کم دیگه؟ فروش هم سونی اعلام کرده که انتظاراتشونو برآورده کرده تو این بخش.البته نمیدونستن کارشناسایی مثل شما اینجا وجود داره

Last edited by a moderator:
دوستان لطفاً اسم بازی های دیگه رو وسط نیارین که مجبور نشم پستی رو پاک یا ویرایش کنم.

دیگه چه بحثی میمونه نمیدونم :biggrin1:.
اون تریلر تنها خاصیتش این بود که گرافیک فوق العاده نسخه نهایی رو کم اثر کرد ! :دی وقتی KZ2 عرضه شد ، توی کنسول ها هیچ بازی ای از نظر گرافیکی بهش نمیرسید (هنوز هم گرافیکش دیدنیه) ولی ملت دوباره رفتن سراغ اون تریلر و گفتن چرا به کیفیت اون نرسیده و ... ، یه جورایی تأثیر منفی تریلر بیشتر بوده تا تأثیر مثبتش !
در مورد کیفیت KZ هم همون مواردی که گفته نشون میده با بازی خیلی خوبی طرف هستیم. KZ1 هیچی ولی توی KZ های این نسل اگه در مورد امتیازها خیلی اصرار داری ، KZ2 میانگینش 91 شد و از بین 94 تا منتقد ، 76 نفر امتیاز 9 به بالا دادن. حالا شاخ بودن یا نبودنش دیگه ...
KZ3 هم میانگینش 84 شد که به معنی یه بازی خوب یا خیلی خوب هست. بازی ای که از 85 تا نقد ، 72 تاش بالای 8 بودن و از این 72 تا هم 41 نقد بالای 9 بوده ، میشه توهم ؟! :دی
البته کلاً توی بازیسنتر رسم هست بالای 90 میشه شاهکار و زیر 90 میشه فاجعه ! یعنی مثلاً بازی ای که میانگینش 90.01 باشه ، دیگه اثر برتر قرن هست ولی بازی ای که 89.99 باشه ، یعنی یه بازی داغون که نتونسته به 90 برسه و به درد نمیخوره ! اینجا حد وسط نداریم و امتیازهای 80 و خورده ای رو هم بچه ها داغون محسوب میکنن ! :دی
فروش KZ ها هم فوق العاده و عظیم و ... نبوده ، ولی فروش 2.5 تا 3 میلیونی برای هر نسخه خیلی خوبه و مشکل خاصی نداره. همین فروش نشون میده که بازی طرفدارهای کمی نداره.
منم فکر میکنم دیگه بحثی نمیمونه ! :دی مگر بحث های سلیقه ای که مثلاً یکی از KZ خوشش نمیاد یا یکی خیلی باهاش حال میکنه و ... . ولی اگه بحث سر چیزهایی که گفتی باشه (میزان فروش و امتیازها) همه چیز مشخصه و KZ عنوانی هست که معرفی شدن نسخه جدیدش خبر کوچیکی نیست.

دوستان لطفاً اسم بازی های دیگه رو وسط نیارین که مجبور نشم پستی رو پاک یا ویرایش کنم.

اون تریلر تنها خاصیتش این بود که گرافیک فوق العاده نسخه نهایی رو کم اثر کرد ! :دی وقتی KZ2 عرضه شد ، توی کنسول ها هیچ بازی ای از نظر گرافیکی بهش نمیرسید (هنوز هم گرافیکش دیدنیه) ولی ملت دوباره رفتن سراغ اون تریلر و گفتن چرا به کیفیت اون نرسیده و ... ، یه جورایی تأثیر منفی تریلر بیشتر بوده تا تأثیر مثبتش !
در مورد کیفیت KZ هم همون مواردی که گفته نشون میده با بازی خیلی خوبی طرف هستیم. KZ1 هیچی ولی توی KZ های این نسل اگه در مورد امتیازها خیلی اصرار داری ، KZ2 میانگینش 91 شد و از بین 94 تا منتقد ، 76 نفر امتیاز 9 به بالا دادن. حالا شاخ بودن یا نبودنش دیگه ...
KZ3 هم میانگینش 84 شد که به معنی یه بازی خوب یا خیلی خوب هست. بازی ای که از 85 تا نقد ، 72 تاش بالای 8 بودن و از این 72 تا هم 41 نقد بالای 9 بوده ، میشه توهم ؟! :دی
البته کلاً توی بازیسنتر رسم هست بالای 90 میشه شاهکار و زیر 90 میشه فاجعه ! یعنی مثلاً بازی ای که میانگینش 90.01 باشه ، دیگه اثر برتر قرن هست ولی بازی ای که 89.99 باشه ، یعنی یه بازی داغون که نتونسته به 90 برسه و به درد نمیخوره ! اینجا حد وسط نداریم و امتیازهای 80 و خورده ای رو هم بچه ها داغون محسوب میکنن ! :دی
فروش KZ ها هم فوق العاده و عظیم و ... نبوده ، ولی فروش 2.5 تا 3 میلیونی برای هر نسخه خیلی خوبه و مشکل خاصی نداره. همین فروش نشون میده که بازی طرفدارهای کمی نداره.
منم فکر میکنم دیگه بحثی نمیمونه ! :دی مگر بحث های سلیقه ای که مثلاً یکی از KZ خوشش نمیاد یا یکی خیلی باهاش حال میکنه و ... . ولی اگه بحث سر چیزهایی که گفتی باشه (میزان فروش و امتیازها) همه چیز مشخصه و KZ عنوانی هست که معرفی شدن نسخه جدیدش خبر کوچیکی نیست.
من فقط خیلی بحثم ساده بود آریا، KZ کلا به واسطه همون تریلر خیلی معروف شد، وگرنه نه مثل Halo تو هر نسخه اش FPS رو یک تکون داد و نه مثل COD کلا سبک FPS رو وارد دنیای جدیدی کرد.
KZ3 هم نمیدونم چرا میگی میانگین 84 خوب یا خیلی خوب؟
یک بازی نسخه ی اول که خرج زیادی هم براش نشده 84 براش خیلی خوب یا خوبه ولی نه یک بازی انحصاری که اون همه جو و تبلیغ پشتشه و خرج های کلان براش صورت گرفته در پایان میاد با اسکی رفتن از یک بازی دیگه سعی میکنه سری تو سر ها باز کنه میانگین 84 براش افتضاحه.
کلا فروش 2 یا 3 میلیونی KZ2 هم واقعا فروش پائینی بود حالا انتظارات سونی برآورده کرده نمیدونم ولی 3 میلیون از 30 تا 40 میلیون خریدار یک چیز توهمیه یعنی هیچی :دی.
چون فکر کنم HR هم همینقدر فروخته بود. یعنی یک بازی سبک خاص پسند با یک بازی معمولی سبک همگیر به طور تقریبی یکسان فروخته بعد تو میگی خوبه :دی.
کلا اینکه یکی حاضر باشه به خاطر آنچارتد بره PS4 بخره خیلی قابل قبول تره تا بلند شه برای KZ بره کلی خرج کنه :دی.
اینو حالا قبول نداری دیگه بحثش جداست :|.

میانگین 91 کم دیگه؟ فروش هم سونی اعلام کرده که انتظاراتشونو برآورده کرده تو این بخش.البته نمیدونستن کارشناسایی مثل شما اینجا وجود داره
آهان یعنی الان شما فقط زومی روی KZ2 دیگه؟ KZ و KZ3 کلا حساب نیستن جزء این سری حساب نمیشن درسته؟ :دی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or