آیا تفاوتی از نظر طراحی و گرافیکی در Watch_Dogs بر روی پلتفرم های مختلف خواهیم دید؟

A.R.A.$.H

کاربر سایت
watch-dogs-logo11.jpg

روز به روز نبرد سخت افزاری کنسول های نسل بعد داغ تر می شود و در زمینه گرافیکی تفاوت های Xbox One و PlayStation 4 مشهود می شود.تهیه کننده ارشد بازی Watch_Dogs آقای Dominic Guay گفته اند که کنسول های نسل به پیشرفت در طراحی ها کمک زیادی خواهند کرد.هنگامی که از ایشان پیرامون اجرای بازی در شلوغی جمعیت و مقیاس ها در PS4 نسبت به دیگر کنسول ها سوال شد چنین پاسخ دادند
سخنان Guay :
"اول با خود محتویات آغاز شد.بازی Watch_Dogs نه تنها در بحث تکنیکی نوآور خواهد بود بلکه در قسمت طراحی نیز چنین می باشد.تلاش ما این است که پویایی را در دنیایی باز به نمایش بگذاریم و گیمر ها در تجربه ای بی نظیر و نوآور به یکدیگر متصل کنیم و در این راه هدف اصلی ما استفاده کامل از سخت افزار نسل بعد می باشد.درست است که PS4 به همراه دیگر کنسول های نسل بعد و برخی PC های قوی از نظر قابلیت های سخت افزاری شباهت هایی خواهند داشت.موتور ما سعی خواهد کرد تجربه ای یکسان را در همه سطوح ایجاد کند.از آنجایی که این بازی برای کنسول های نسل حاضر نیز عرضه خواهد شد باید بگویم Watch_Dogs تجربه ای یکسان برای تمامی پلتفرم ها به عمل خواهد آورد."
نظر ایشان پیرامون Xbox One و اینکه آیا نسخه این کنسول تفاوتی بین PC و PS4 دارد:
"Xbox One یک پلتفرم قوی است.در حال حاضر ما تفاوت های فاهشی بین PS4 و Xbox One نمی بینیم.البته هنوز سعی در بهتر شدن هر چه بیشتر آنها در کنسول های جدید داریم.هر پلتفرم های قابلیت های مخصوصی دارد که داریم آنها را بررسی میکنیم به عنوان مثال ما از پد لمسی DualShock 4 استفاده خواهیم کرد."

Gamingbolt

خب دو سه بار تریلر دیدیم از بازی که روی کنسول ps 4 داشتن اجرا میکردن .

بازی واقعا افت فریم داشت ..

مطمین هستم این افت فریم مشکل خود بازی نیستش .. اگه رو پی سی بیان تست کنن مشاهده میشه که این افت فریم برطرف میشه

رو ps4 واقعا شاهد افت فریم بودیم .. اگه بخوان افت فریم رو بیارن پایین باید کیفیت بازی رو هم بیارن پایین ..

بازی واقعا سنگینی هستش از لحاظ سخت افزاری ..

مطمین هستم این بازی تفاوت چشمگیری خواهد داشت بین نسخه های کنسولی و pc

ولی بین دو تا نسخه تفاوت محسوس نخواهد بود ..

فعلا که رو ایکس باکس اجرا نکردن .. شاید رو ایکس باکس وان به علت نرم افزاری راحت تر بهترم اجرا شد

کی میدونه شاید نمی تونن برا ps4 بازی بسازن .. و نمی تونن از قدرتش استفاده کنن

بازم مشکل قبلی گریبان گیره سازندگان قبلی باشه

اقا PS4 با Xbox one تفاوت سخت افزاری خاصی نداره و جفتشون X86-64 Jaguar with AMD radeon معماریشون...در ضمن فقط میدونم توی نسخه ی اصلی که میدن افت فریمی نباید باشه...الانم نمایش اکثر بازی های کنسول های نسل بعد با PC بوده نه سخت افزار کنسول...بین نسخه ی PC با کنسول نسل بعد تفاوت فاحشی نخواهد بود! اول نسل بعده مثلا!

آره دیدم . میتوتونستن با همین سیستم PS3 و XBOX 360 هم بازی رو منتشر کنن. دیگه گرافیکش که بالاتر از Beyond two souls نیست . یا مثلا بازی AC Black flag زیاد تفاوتی با AC3 نداره از نظر گرافیک. پس هدفشون یه چیز دیگس از منتشر کردن بازی روی کنسول های نسل بعد. مطمئن باشید.b-)

Beyond two souls یه بازیه که محیطهاش خیلی محدوده و اکثرا اسکریپت شدس اصلا قابل قیاس با یه بازیه Open world نیست.

خب دو سه بار تریلر دیدیم از بازی که روی کنسول ps 4 داشتن اجرا میکردن .

بازی واقعا افت فریم داشت ..

مطمین هستم این افت فریم مشکل خود بازی نیستش .. اگه رو پی سی بیان تست کنن مشاهده میشه که این افت فریم برطرف میشه

رو ps4 واقعا شاهد افت فریم بودیم .. اگه بخوان افت فریم رو بیارن پایین باید کیفیت بازی رو هم بیارن پایین ..

بازی واقعا سنگینی هستش از لحاظ سخت افزاری ..

مطمین هستم این بازی تفاوت چشمگیری خواهد داشت بین نسخه های کنسولی و pc

ولی بین دو تا نسخه تفاوت محسوس نخواهد بود ..

فعلا که رو ایکس باکس اجرا نکردن .. شاید رو ایکس باکس وان به علت نرم افزاری راحت تر بهترم اجرا شد

کی میدونه شاید نمی تونن برا ps4 بازی بسازن .. و نمی تونن از قدرتش استفاده کنن

بازم مشکل قبلی گریبان گیره سازندگان قبلی باشه

بذار یه چندسال بگذره فعلاََ برای این حرفها زوده

بله من تمام تریلر بازی رو دیدم، از لحاظ تکنولوژی چیزه متحیر کننده ای نبود
خوب یا خیلی خوب بود ولی بی نظیر ،...... نه.
اين بازي يه بازي بين نسلي و تو همين نسل هم لانچ تايتله مطمئن باشيد هم وان و هم فور قابليتهايي دارن كه هنوز رو نشده

بله وقتی هر کدام از افراد شهر بیوگرافی و اطلاعات متفاوتی دارند و از هر 5تا یکی شون یک فعالیت فرعی داره و هر فعالیت رو می تونی به شیوه خودت تموم کنی معلومه که gta آزادی بیشتری داره.:))
ترلر های watch dogs و gta رو با کیفیت 1080p دارم و در مقایسه این دوتا gta کارتونی به نظر میاد اما watch dogs نه تنها کارتونی نیست بلکه از گرافیکش در حد بسیار خوبه.
اولا WD روی ps4 اجرا شد هر وقت ubi soft بازی رو با همین جزئییات روی ps3 اجرا کرد با هم صحبت می کنیم ;)
هر دو بازی جذابیتهای خاص خودشونو دارن بهتره هر دوتا رو تجربه کنید!
GTA بهترین OW بهتر باهاش کنار بیای ;)

فکر نمی کنم همین ابتدای نسلی گرافیک نسخه ی pc بیشتر بشه اما اگه شد در نسل بعد رو گل بگیرن. اگر watchdog دیگه گرافیکش براتون خوب پس اصلا بیخیال نسل بعد بشید چون بهترین نمایش از لحاظ گرافیکی برای همین بازی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or