آیا تفاوتی از نظر طراحی و گرافیکی در Watch_Dogs بر روی پلتفرم های مختلف خواهیم دید؟

A.R.A.$.H

کاربر سایت
watch-dogs-logo11.jpg

روز به روز نبرد سخت افزاری کنسول های نسل بعد داغ تر می شود و در زمینه گرافیکی تفاوت های Xbox One و PlayStation 4 مشهود می شود.تهیه کننده ارشد بازی Watch_Dogs آقای Dominic Guay گفته اند که کنسول های نسل به پیشرفت در طراحی ها کمک زیادی خواهند کرد.هنگامی که از ایشان پیرامون اجرای بازی در شلوغی جمعیت و مقیاس ها در PS4 نسبت به دیگر کنسول ها سوال شد چنین پاسخ دادند
سخنان Guay :
"اول با خود محتویات آغاز شد.بازی Watch_Dogs نه تنها در بحث تکنیکی نوآور خواهد بود بلکه در قسمت طراحی نیز چنین می باشد.تلاش ما این است که پویایی را در دنیایی باز به نمایش بگذاریم و گیمر ها در تجربه ای بی نظیر و نوآور به یکدیگر متصل کنیم و در این راه هدف اصلی ما استفاده کامل از سخت افزار نسل بعد می باشد.درست است که PS4 به همراه دیگر کنسول های نسل بعد و برخی PC های قوی از نظر قابلیت های سخت افزاری شباهت هایی خواهند داشت.موتور ما سعی خواهد کرد تجربه ای یکسان را در همه سطوح ایجاد کند.از آنجایی که این بازی برای کنسول های نسل حاضر نیز عرضه خواهد شد باید بگویم Watch_Dogs تجربه ای یکسان برای تمامی پلتفرم ها به عمل خواهد آورد."
نظر ایشان پیرامون Xbox One و اینکه آیا نسخه این کنسول تفاوتی بین PC و PS4 دارد:
"Xbox One یک پلتفرم قوی است.در حال حاضر ما تفاوت های فاهشی بین PS4 و Xbox One نمی بینیم.البته هنوز سعی در بهتر شدن هر چه بیشتر آنها در کنسول های جدید داریم.هر پلتفرم های قابلیت های مخصوصی دارد که داریم آنها را بررسی میکنیم به عنوان مثال ما از پد لمسی DualShock 4 استفاده خواهیم کرد."

Gamingbolt

خوب مسلما بين گرافيك xbone و ps4 تفاوتي نيست اما بايد اشاره ميكرد تفاوت گرافيك اونا با اين نسل چيه؟

بهتر بود بگی خوب مسلما اول نسل تفاوت انچنانی دیده نمیشه حتی در بازی های مولتی زیاد اما وقتی داریم به آخر نسل نزدیک میشیم و بازی های انحصاری میان مشخص میشه کنسول ها چه تفاوتی دارن که باز هم مهم نیست کسی که کیفیت بالاتر میخواد همیشه میره دنبال PC کسی هم که براش تنوع بازی مهمه میره دنبال کنسول ها .

اینها اول نسل دست راست و چپ خودشون رو هم تشخیص نمیدن بازی رو بدون هیچ گونه ویرایشی و .... عرضه میکنن انگار اون Ram و CPU و GPU مال باباشون اما یکم که میرن جلوتر و مجبور میشن از تک تک نقاط قوت سیستم استفاده کنن تازه یادشون میفته که باید پیچیدگی های الگوریتیم برنامه هاشون رو لحاظ کنن که از پردازش و وقت و هزینه کم کنن .

بهتر بود بگی خوب مسلما اول نسل تفاوت انچنانی دیده نمیشه حتی در بازی های مولتی زیاد اما وقتی داریم به آخر نسل نزدیک میشیم و بازی های انحصاری میان مشخص میشه کنسول ها چه تفاوتی دارن که باز هم مهم نیست کسی که کیفیت بالاتر میخواد همیشه میره دنبال PC کسی هم که براش تنوع بازی مهمه میره دنبال کنسول ها .

اینها اول نسل دست راست و چپ خودشون رو هم تشخیص نمیدن بازی رو بدون هیچ گونه ویرایشی و .... عرضه میکنن انگار اون Ram و CPU و GPU مال باباشون اما یکم که میرن جلوتر و مجبور میشن از تک تک نقاط قوت سیستم استفاده کنن تازه یادشون میفته که باید پیچیدگی های الگوریتیم برنامه هاشون رو لحاظ کنن که از پردازش و وقت و هزینه کم کنن .
كلا نميشه انتظار تفاوت چنداني بين بازيهاي مولتي بود اين بازيهاي انحصاري هستن كه قدرت كنسول رو به رخ ميكشن ( البته من سالهاست كه با pc فقط ادونچر بازي ميكنم در نتيجه گرافيك بالا ترين بازيهايي كه من بازي كردم همون انحصارياي ps3 بوده)

اینا یاد بگیرن درست پورت کنن ! بقیه چیزا پیشکششون !!! :|
من RDR رو واسه PS3 گرفتم ، در کنار نسخه Xbox مقایسه کردم حالم بد شد !
یا اون کثافتکاری Crysis 2 که فریم روی 15 قفل بود کلا ! زورم میاد کلی پول هم بابت اوریج اینا داده بودم !!
نسل بعد از لحاظ پورت کردن مشکل نباشه من دیگه هیچی نمیخوام ! :|

بنظر من از نظر گرافیکی بازی آنچنانی نبود ، البته نورپردازی قشنگی داری ولی چیزه منحصر بفردی من توش ندیدم . ساختار رندرینگش یه چیزی تو مایه های اساسین 3 یا حتی 4 ه که یکمی شارژ شدس همین طور موضوعش مدرنه ، همین:|

خب حالا که گفتن از قابلیت های کنسول ها استفاده میکنن چی ممکنه استفاده بکنن.
فعلا که معلوم شد توی X-Box از SmartGlass استفاده میکنن.( گیم پلی E3 2013)
چه چیز دیگه ای ممکنه باشه؟

بازم دم rockstar games گرم روی کنسول های همین نسل بازی رو انتشار خواهد کرد . GTA V با این بهره گرافیکیش هیچی چیزی کمتر از watchdogs نداره و از نظر Open world بودن هم از wactchdog آزادی بیشتری داره . به نظر من ubisoft فقط به دنبال سودجویه

بنظر من از نظر گرافیکی بازی آنچنانی نبود ، البته نورپردازی قشنگی داری ولی چیزه منحصر بفردی من توش ندیدم . ساختار رندرینگش یه چیزی تو مایه های اساسین 3 یا حتی 4 ه که یکمی شارژ شدس همین طور موضوعش مدرنه ، همین:|

بازم دم rockstar games گرم روی کنسول های همین نسل بازی رو انتشار خواهد کرد . GTA V با این بهره گرافیکیش هیچی چیزی کمتر از watchdogs نداره و از نظر Open world بودن هم از wactchdog آزادی بیشتری داره . به نظر من ubisoft فقط به دنبال سودجویه
دوستان شما مطمعنید تریلر از گیم پلی بازی رو دیدید !؟

آره دیدم . میتوتونستن با همین سیستم PS3 و XBOX 360 هم بازی رو منتشر کنن. دیگه گرافیکش که بالاتر از Beyond two souls نیست . یا مثلا بازی AC Black flag زیاد تفاوتی با AC3 نداره از نظر گرافیک. پس هدفشون یه چیز دیگس از منتشر کردن بازی روی کنسول های نسل بعد. مطمئن باشید.b-)

همون نمايش اول بازي هم خيلي عالي بود اون قطرات بارون هنگام اهسته شدن
انفجار ها
هوش مصنوعي و اب و تكنيك هاي ديگش مال نسل بعد بود
بعد بياند مگه ow هست كه داريد مقايسه مي كنيد
با همون هم مقايسش كنيد تو خيلي از موارد كم مياره
اون ac4 هم كه عظمت ساختمان هاش به wd نمي رسه هوش مصنوعي و خيلي از موارد ديگر هم باز قابل مقايسه نيست

PS4 is Best console forever

GTA V با این بهره گرافیکیش هیچی چیزی کمتر از watchdogs نداره و از نظر Open world بودن هم از wactchdog آزادی بیشتری داره .
بله وقتی هر کدام از افراد شهر بیوگرافی و اطلاعات متفاوتی دارند و از هر 5تا یکی شون یک فعالیت فرعی داره و هر فعالیت رو می تونی به شیوه خودت تموم کنی معلومه که gta آزادی بیشتری داره.:))
ترلر های watch dogs و gta رو با کیفیت 1080p دارم و در مقایسه این دوتا gta کارتونی به نظر میاد اما watch dogs نه تنها کارتونی نیست بلکه از گرافیکش در حد بسیار خوبه.

خب دو سه بار تریلر دیدیم از بازی که روی کنسول ps 4 داشتن اجرا میکردن .

بازی واقعا افت فریم داشت ..

مطمین هستم این افت فریم مشکل خود بازی نیستش .. اگه رو پی سی بیان تست کنن مشاهده میشه که این افت فریم برطرف میشه

رو ps4 واقعا شاهد افت فریم بودیم .. اگه بخوان افت فریم رو بیارن پایین باید کیفیت بازی رو هم بیارن پایین ..

بازی واقعا سنگینی هستش از لحاظ سخت افزاری ..

مطمین هستم این بازی تفاوت چشمگیری خواهد داشت بین نسخه های کنسولی و pc

ولی بین دو تا نسخه تفاوت محسوس نخواهد بود ..

فعلا که رو ایکس باکس اجرا نکردن .. شاید رو ایکس باکس وان به علت نرم افزاری راحت تر بهترم اجرا شد

کی میدونه شاید نمی تونن برا ps4 بازی بسازن .. و نمی تونن از قدرتش استفاده کنن

بازم مشکل قبلی گریبان گیره سازندگان قبلی باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or