آیا تریلر گیم پلی بازی GTA V از گرافیک بازی صرف نظر کرده است؟

hitman- 47

کاربر سایت
b453dbff3d715a1e2452d4214f5e367c.jpg

آخرین تریلر بازی GTA V

نزدیک به دو سال است که راکستار بازی GTA V را معرفی کرده است و در این مدت زما سازندگان بازی یه تعداد انگشت شماری تریلر از این بازی منتشر کرده اند و تصاویر زیادی از این بازی.
در اواخر این هفته,راکستار اولین گیم پلی بازی GTA V را منتشر کرد و به نظر میرسد که یک تریلر جذاب و دیدنی بود,اما به نظر میرسد که طرفداران دچار مشکل کیفیت تصاویری در این تریلر نسبت به تریلر هایی که قبل از این منتشر شده بود شده اند.
برای به تصاویر زیر دقت کنید:

GTA-5-Comparison.jpg

اولین تصویر قبل از تریلر گیم پلی بازی GTA V منتشر شده است و تصویر زیر آن مر بوط به آخرین تریلر بازی میشود.در تصویر دوم فقط یه کم از پل گذشته است و اگر دقت کنید تعداد درختان بسیار اندک نسبت به اولین تصویر است.
حالا به تصاویر دیگری از این بازی دقت کنید:

GTA-5-Comparison-1.jpg

GTA-5-Comparison-2-1024x576.jpg

شما به طور واضح میتوانید تفاوت را ببینید.اگر دقت کنید جزییات پایین آمده و تفاوتی در بافت های محیط وجود دارد.
شما باید تقریبا 8 سال بازی GTA V را بر روی کنسول های بازی در نظر بگیرید,بنا بر این ممکن است این بخشی از کد بهینه سازی بازی برای کنسول های این نسل باشد.
اگر به تصاویر دقت کنید از پر رنگ کردن تصاویر و بافت های محیط صرف نظر شده است,بازی GTA V به دنبال یک بازی ستاره است.
شما در مورد این موضوع چه فکر میکنید لطفا نظر خود را ذکر کنید.

منبع

نظرکاملا شخصی به نظرم چون تریلر از ps3 اجرا شده افت کیفیت بافت و کمبود بوته ودرخت میبینیم برای مثال mafia2 گزینه خوبیه..باید ببینیم رو xbox چیکار میکنه واقا برام سواله یا یه کاسه ای زیره نیم کاسه هست که چرا تریلر رو xbox اجرا نشده

مافیای 2 برای بوته و چمن از یه تکنولوژی استفاده میکرد که در ps3 قابل پردازش نبود.ولی انجین این بازی(GTA V) کلا سیستمش فرق میکنه و واسه هر دو کنسول بهینه هست.
عرفان جان ، بدون شک این چیزی که این ها از بازی نشون دادن دیگه نهایت قدرت این کنسول هاست.اون عکس های اولیه که نشون دادن هم اصلا با عقل جور در نمیاد که بخواد روی این کنسول ها اجرا شده باشه.
ولی همینش هم خیله و از خیلی از بازی های خطی هم گرافیک پیشرفته تری داره.

راجع به اینکه چرا روی xbox360 اجرا نردن هم بگم که ، 2 تا کنسول که بیشتر نداریم (واسه GTA ) بالاخره باید روی یکی اجرا میکردن.فرقی نداره.
من حاضرم باهات شرط ببندم که نسخه xbox بهتر نباشه،بد تر هم نیست.تازه امید کنتراست بهتر روی xbox رو دارم.مثل مکس پین (البته جرءی)

چیزی که واضحه draw distance افت فاحش کرده حالا هر تکنیکی هم میخوان استفاده کرده باشن
همینو میگم دقیقا دیگه، چون در حالت پرواز سرعت جا به جایی بالاست، تعداد زیادی آبجکت باید لود بشن در هر لحظه
حالا راک استار کاری کرده که در حالت پرواز این موارد کمتر لود بشه
ممکنه اگر با سرعت پایین تر، مثلا همون چتر نجات آبجکت های بیشتری لود بشن
بهرحال باید منتظر بود و دید راک استار چه خوابی دیده

مافیای 2 برای بوته و چمن از یه تکنولوژی استفاده میکرد که در ps3 قابل پردازش نبود.ولی انجین این بازی(GTA V) کلا سیستمش فرق میکنه و واسه هر دو کنسول بهینه هست.
عرفان جان ، بدون شک این چیزی که این ها از بازی نشون دادن دیگه نهایت قدرت این کنسول هاست.اون عکس های اولیه که نشون دادن هم اصلا با عقل جور در نمیاد که بخواد روی این کنسول ها اجرا شده باشه.

راجع به اینکه چرا روی xbox360 اجرا نردن هم بگم که ، 2 تا کنسول که بیشتر نداریم (واسه GTA ) بالاخره باید روی یکی اجرا میکردن.فرقی نداره.
من حاضرم باهات شرط ببندم که نسخه xbox بهتر نباشه،بد تر هم نیست.تازه امید کنتراست بهتر روی xbox رو دارم.مثل مکس پین (البته جرءی)

فقط مافیا نبود تو red dead که با همین انجین ساختن محیط بازی رو ps3 خلوت تر از 360 بود.

MAFIA2 دلیل خوبیه واسه مثال زدن که نسخه xbox بوته نداشت که ما اون زمان ps3 داشتیم ولی تو ایکس باکس کلا یه بازی دیگه ای برام بود.در ضمن GTA V کاملا جدا ساخته میشن سخت افزار ps3 , xbox جدا هستن و نسخه پورتی وجود نداره پس باید احتمال بدیم که این موضوع دوباره مثل mafia و چند بازیه دیگه تکرار شه

پیاده کردن گرافیکی که در تریلر اخیر دیدیم روی سخت افزار 7 سال پیش،نشان میده که برنامه نویس های R فوق العاده عمل کردن.
به هر شکل سخت افزار کنسول سقف داره و بیشتر از یک حدی دیگه غیر ممکن هستش.
البته گرافیک بازی در عین عالی بودن، ضعف هایی هم داره که با توجه سخت افزار بسیار ضعیف قابل چشم پوشی هستش.
------------------------------
راکستار با این تیم برنامه نویسی خیلی قوی می تونست روی PC گرافیکی رو برای یک بازی OpenWorld خلق کنه که کرایتک و DICE سال بعد برای کم نیاوردن یک نسخه جدید از موتور های گرافیکی شون معرفی کنن. اما متاسفانه بخاطر یک سری سیاست های شرکت R چنین نشد.

الان تکلیف اون تصویرهایی که تو تریلر گیم پلی بهترن چیه؟
دقیقا توی GTA F به همین نکته اشاره کردن، به نظر من 100% به خاطر سرعت بالاتر بوده که اون موارد لود نشدن
و اینکه این عکس ها از تریلر گرفته شده فایل ویدیویی هرقدر هم کیفیتش بالا باشه موقع تبدیل به عکس یه سری تغییرات توی عکس باقی می زاره
عکس های اول چون مستقیم از خود بازی گرفته شدن کیفیت بالاتری دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or