آیا بالاخره ما بیشتر درباره عنوان «Cyberpunk 2077» در رویداد «E3 2018» خواهیم فهمید؟

• Thread starter Thread starter Ali Rz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ali Rz

کاربر سایت
شرکت «CD Projekt Red» با ساخت مجموعه «The Witcher» ثابت کرد که سازنده توانایی در صنعت گیم است و همین موجب شد، ما برای عنوان بعدی این شرکت بسیار هیجان زده باشیم. عنوان بعدی این استودیو که «Cyberpunk 2077» نام دارد، مدت زمانی زیادی هست که از معرفی آن می‌گذرد و همه گیمرها منتظر منتشر شدن اطلاعات بیشتر درباره این عنوان هستند. رویداد گیمینگ «E3» که هر ساله برگزار می‌شود، می‌تواند محل مناسبی برای نشان دادن بیشتر این عنوان باشد؛ خصوصا که تا «E3 2018» چند ماه بیشتر فاصله نداریم و همه ما منتظر نمایش این عنوان هستیم. حالا به تازگی نشانه‌ای دیده شده که شاید احتمال نمایش این عنوان و یا معرفی یک عنوان جدید «RPG» از طرف این شرکت را افزایش می‌دهد.

1920x1080_Logo-1-1024x576.jpg

پیش از این مشخص شد که این شرکت در مراسم E3 امسال شرکت خواهد کرد، اگر شما به این لینک مراجعه کنید که شما را به وبسایت این رویداد هدایت می‌کند، دسته بندی می‌بینید که نشان می‌دهد این استودیو عنوانی RPG برای سه پلفترم PC و PS4 و Xbox One دارد که درباره آن در این رویداد صحبت می‌کند. شاید این به معنی نشان دادن بیشتر عنوان Cyberpunk 2077 نباشد، اما دلایلی وجود دارد که امکان حضور این عنوان را بیشتر می‌کند. اوایل امسال، توییتر این بازی بعد از چهار سال سکوت، فعال شد. همچنین حضور این شرکت نیز چندان بی دلیل نمی‌تواند باشد. با این حال اگر این عنوان سایبرپانک نباشد، ممکن است عنوان دیگر AAA شرکت CPR که RPG است، باشد که تاریخ انتشاری بین 2017 تا 2021 دارد. درباره سایبرپانک اطلاعات چندان زیادی نداریم و درباره عنوان دیگر این شرکت _ به غیر از این‌که می‌دانیم چنین عنوان وجود دارد _ اطلاعاتی دیگری در دسترس نیست.

3382988-screenshot2018-05-02at11.49.09am-1024x548.png

این امکان نیز وجود دارد که CPR در طول مراسم E3 بیشتر درباره عنوان «Gwent: The Witcher Card Game» صحبت کند. در موقعیت حاضر، پلتفرم‌های سایبرپانک هنوز مشخص نشده‌اند؛ اگر چه استودیو گفته که احتمالا برای Xbox One و PS4 و PC خواهد آمد. باید منتظر ماند و دید که آیا در E3 2018 بالاخره شاهد این عنوان فوق العاده مورد انتظار خواهیم بود یا نه.

نظر شما چیست؟ آیا فکر می‌کنید بالاخره این عنوان نشان داده خواهد شد؟ تا چه اندازه انتظار دارید که عنوان بعدی این شرکت در این رویداد معرفی شود؟

منبع:GameSpot

Read the whole post here.

چطوری بازی ک هیچ نمایشی نداشته اینقدر هایپ داره:D:-?
از اونجا ک من با سبک ویچر حال نمیکردم بازیش نکردم ولی امیدوارم این بازی جدید ی چیز مشتی باشه حالشو ببریم:-"

چطوری بازی ک هیچ نمایشی نداشته اینقدر هایپ داره:D:-?
از اونجا ک من با سبک ویچر حال نمیکردم بازیش نکردم ولی امیدوارم این بازی جدید ی چیز مشتی باشه حالشو ببریم:-"
خوب شما چطوری با لارا کرافت ندیده حال میکنی اینم همونجوره :D بازی جدیدشون هم دقیقا هم سبک ویچر شما یکم سعی کن با ویچر کنار بیای قطعا میشه بهترین بازی عمرت....

خوب شما چطوری با لارا کرافت ندیده حال میکنی اینم همونجوره:D بازی جدیدشون هم دقیقا هم سبک ویچر شما یکم سعی کن با ویچر کنار بیای قطعا میشه بهترین بازی عمرت....
تا حالا اینقد قانع نشده بودم:D
ویچر اونقدر تعریف شنیدم واقعا خودم تعجب کردم چرا خوشم نیومده
حتما وقت کنم از قسمت 1 تست میزنم

• Like
Reactions: AminMoradiX
متاسفانه ما از داستان و سری های قبلی ویچر جا موندیم. شاید برای همین ویچر 3 به دل همه نمیشینه.
ولی با این عنوان میشه به راحتی با یک بازی درجه یک CD Projekt ارتباط برقرار کرد

البته فک نکنم بتونی با نسخه ی یک کنار بیای البته اگه ز بیخ بیخیال گیمپلیش بشی و واسه داستانش بری بهترین کار اینه همون نسخه سوم رو بازی کنی نسخه سوم از هر نظر به تکامل رسیده و قشنگ ی ارضای اساسی میشی سرش :دی

• Like
Reactions: uriel
قسمت اول رو بیخیال شو. قسمت 2 رو هم منتظر یه سری مشکلات ریز باش. به نظرم همون 3 رو بازی کن اگه حال کردی برو سراغ 2 و اگه دیگه خیییلی حال کردی و خواستی بجوی همه چیز رو برو سراغ 1:))

آقا این چ طرز راهنماییه آخه، ویچر 1 خیلی بازی دل نشینیه و همین الان ارتباط برقرار کردن باهاش مث آب خوردنه :دی حالا یکی که پیدا میشه خودش میگه از قسمت 1 میخوام شروع کنم رو اینطوری میپرونن، پس دقیقا چه دسته ای از ادما در این تاریخ باید ویچر 1 بازی کنن؟ :دی

اره حتما از قسمت 1 شروع کن :دی

• Like
Reactions: m.d.makan
اگر ۳ رو بازی کردی ارتباط برقرار نکردی ۱ رو بزنی که کلا بیخیال میشی الان بعد این همه سال...اول ۳ رو بزن یکم زمان بده به بازی درگیرت میکنه اگه حال کردی تونستی تمومش کنی برو قبلیارم‌بزن

مگه داستان ها بهم ربط نداره؟
چرا يه سري شخصيتها از شماره قبلي هستن، اما يه مقاله يكي از سايتها خودمون نوشته كه كاملا همه اتفاقات ٢شماره رو توضيح داده(به زبان ساده و مفصل)
از طرفي اگه با ps4 بازي كنيد يه انچه گذشت مفصل داره كه بهتون هم حق انتخاب ميده
هم كه تصميمات مهم رو هم كه داخل شماره ٢ بود رو اجازه ميده اتخاذ كني،

• Like
Reactions: hitman68
مگه جنگ ستارگان از 3 بره به 1؟
شماره 1 به غیر از قسمت فایتش که بطرز عجیبی حرکات زنجیروار داره، واقعا هیچ مشکل دیگه ای نداره.
اونم بعد 15 دقیقه عادی میشه و میره جزو قسمتهای خوب بازی:D

من بخوام به کسی بگم سری ویچر بازی کنه، حتما میگم از یک شروع کنه، اگر حال نکردی اصلا سمت 2 و 3 نرو.
RPG که برا گرافیک و... بازی نمیکنن.

مگه جنگ ستارگان از 3 بره به 1؟
شماره 1 به غیر از قسمت فایتش که بطرز عجیبی حرکات زنجیروار داره، واقعا هیچ مشکل دیگه ای نداره.
اونم بعد 15 دقیقه عادی میشه و میره جزو قسمتهای خوب بازی:D

من بخوام به کسی بگم سری ویچر بازی کنه، حتما میگم از یک شروع کنه، اگر حال نکردی اصلا سمت 2 و 3 نرو.
RPG که برا گرافیک و... بازی نمیکنن.
من خودم اصلا با شماره ٢ حال نكردم، ولي برعكسه اون با ٣ زندگي كردم مطمئنم خيلي ها هم مثل من هستن .
Cd red porject با w3 به پختگي كامل رسيد و يه تجربه ناب rpg ارائه داد، اگه كسي با w3 شروع كنه يه نكته مثبت خيلي بزرگ داره كه محو هنر و خلاقيت و شكوه بازي ميشه اونم با كمترين نقص ممكن( البته در صورتي كه اشراف داشته باشه به داستان هاي شماره قبل و گرنه تمامه حرفاي بالا بي معنيه)

W2 خوبه اما كاملي و پختگي w3 رو به هيچ وجه نداره. W1 هم كه اصلا صحبتش رو نميكنم :D
به نظرم بهتره ادم بحاي اينكه ذره ذره خودشو سيراب كنه با w3 يه جا عطشش رو بخوابونه :D

• Like
Reactions: s.snake2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or