بازی Flight Simulator x بهترین شبیه ساز برای تجربه پرواز می باشد که نسخه های دیگر آن مانند شبیه ساز رانندگی ترن هم مجود می باشد
آیا بازی شبیه ساز رانندگی تا به حال ساخته شده؟
آیا بازی شبیه ساز رانندگی تا به حال ساخته شده؟
بازی GTR کلاج و دنده داره. یه بازی nascar هم بود که یادم نیست کدومش بود اونم کلاج داشت. نیم کلاج هم در مسابقه معنی نداره! فقط اینکه در حالت ایستاده اگه کلاج رو ول کنی ماشین خاموش می شد یا نه
یادم نیست باید برم یه تستی بکنم.
بیشتر بازی هایی که دوستان قبل از این نام بردن ، در واقع فقط بازی هست . مخصوصا سریال Need For Speed که هرچی جدید تر میشه مزخرف تر میشه ، البته از نظر فیزیک و رفتار خودرو نه گرافیک .
بدون لایسنز هم یه ماشین دیف جلو 110 اسبی ، یه دیف عقب 140 اسبی و خودروی Formula BMW FB02 به قدرت 140 اسب ، علاوه یک جاده در اختیار دارید و با خرید لایسنز می تونید به 20 خوردروی مختلف از مینی ماینر تا خودروی فرمول یک بی ام و BMW Sauber و حدود 6 پیست مختلف با تقریبا 30 ترکیب مختلف دسترسی داشته باشید .
در حال حاضر rFactor طبیعی ترین شبیه ساز موجود هست. البته شهرت live for speed رو نداره برای همین طرفداراش کمترن. توصیه می کنم شما که انقدر علاقه مند هستید دنبال این شبیه ساز هم حتما برید.یه جوون مرد اینجا پیدا نشد که به رانندگی علاقه داشته باشه ؟!

متاسفانه بازی های ریسینگ شبیه ساز در ایران طرفدارای فوق العاده کمی داره بنابراین شما جتی اینجا هم که فقط مربوط به بازی است یک تاپیک درست و حساب نمی تونی پیدا کنی. خود منم هم واقعیت اینکه چند وقتیه اصلا سراغشون نرفتم. (البته من برادرم خوراکش racing simulationه و اگه شد شما رو بهش معرفی می کنم)اتفاقا RFactor رو هم روی سیستمم دارم ولی به اندازه LFS روش وقت نذاشتم ، با LFS بیشتر حال کردم . LFS هم آموزش رانندگی داره ، بدک نیست ولی فکر کنم GTR2 بهتر باشه .
با GTR2 تا حالا کار نکردم ، الان گذاشتم دانلود بشه
کلا به شبیه ساز بودن و دقیق بودن فیزیک بازی اصرار دارم نه اینکه بازی قشنگ ساخته شده باشه . مثلا توی RFactor که برین اولش مثل بازی ها دمو داره و منو هاش هم به همین صورت . ولی LFS دمو نداره و منوهاش هم خیلی ساده است . حتی به نظرم فیزیک LFS قویتر از RFacto هستش .
Gran Turismo رو هم فقط عکسهاش رو دیدم :cheesygri اگر اشتباه نکنم فقط برای PS هستش .
تو منوی اصلی فروم یه قسمت به اسم شبیه ساز دیدم ، خوشحال شدم ، رفتم تو دیدم این شبیه ساز اونی که من فکر می کردم نیست .![]()

البته دارم زور می زنم که این قضیه رو راه بندازم .