آیا بازی شبیه ساز رانندگی موجود می باشد؟

بازی Flight Simulator x بهترین شبیه ساز برای تجربه پرواز می باشد که نسخه های دیگر آن مانند شبیه ساز رانندگی ترن هم مجود می باشد

آیا بازی شبیه ساز رانندگی تا به حال ساخته شده؟

بازی GTR کلاج و دنده داره. یه بازی nascar هم بود که یادم نیست کدومش بود اونم کلاج داشت. نیم کلاج هم در مسابقه معنی نداره! فقط اینکه در حالت ایستاده اگه کلاج رو ول کنی ماشین خاموش می شد یا نه

جدا ؟ یعنی "گاز" و "کلاج" جدا هستن ؟
یعنی اگه دنده رو از حالت اتوماتیک بر میداشتی ، میزاشتی روی manual ، بعد باید برای دنده عوض کردن باید مثل واقعیت کلاج رو ول میکردی گاز رو میگرفتی ؟

یادم نیست باید برم یه تستی بکنم.

قربون ِ تو :biggrin1:

سلام
شرمنده اگر تاپیک زیر خاکی میارم بالا ، ولی شبیه سازی رو که شما دنبالش هستید رو من سراغ دارم . :eek: بیشتر بازی هایی که دوستان قبل از این نام بردن ، در واقع فقط بازی هست . مخصوصا سریال Need For Speed که هرچی جدید تر میشه مزخرف تر میشه ، البته از نظر فیزیک و رفتار خودرو نه گرافیک .
به هر حال اسمش Live For Speed هست . این سایت رسمی بازی :
www.lfs.net
این شبیه ساز از نظر گرافیکی چیز خارق العاده ای نیست ، دلیلش هم اینه که تو مسابقات آن لاین گرافیک بالا باعث کندی میشه و دیگه از حالت شبیه ساز بودن خارج میشه .
من از اعضاء فروم Tuningtalk هستم اونجا یه سری بحث راجع به این شبیه ساز شده ، می تونید به این لینک مراجعه کنید :
http://www.tuningtalk.com/forum/live-for-speed-t10278.html

توضیحات کامل اونجا هست ولی مختصر بگم که به غیر از تصادفات ، بقیه چیزها توی این شبیه ساز مثل مصرف بنزین ، مصرف لاستیک ، تاثیر گرمای لاستیک توی اصطکاک ، تاثیر باد موافق یا مخالف و . . . کاملا رعایت شده .

با داشتن لایسنز این شبیه ساز می تونید تو لیگهایی که هر سال توی دنیا برگزار میشه شرکت کنید :-" بدون لایسنز هم یه ماشین دیف جلو 110 اسبی ، یه دیف عقب 140 اسبی و خودروی Formula BMW FB02 به قدرت 140 اسب ، علاوه یک جاده در اختیار دارید و با خرید لایسنز می تونید به 20 خوردروی مختلف از مینی ماینر تا خودروی فرمول یک بی ام و BMW Sauber و حدود 6 پیست مختلف با تقریبا 30 ترکیب مختلف دسترسی داشته باشید .
البته کرک بازی هم هست ولی بدون لایسنز امکان شرکت در مسابقات آنلاین و ثبت رکورد ها در سایت رسمی رو نخواهید داشت .
قدرت و گشتاور ماشینهای این شبیه ساز ثابت هست ولی تمامی تنظیمات ماشین از گیربکس و جعبه فرمون گرفته تا سیستم تعلیق و . . . قابل تغییر هست و همین باعث رقابت تنگاتنگ بین راننده ها با تکیه بر مهارت رانندگی و دانش فنی میشه و عملا کسایی که بهترین رکوردها رو توی دنیا دارن غیر از رانندگی خوب دانش فنی نسبتا خوبی برای Setup خودروی خودشون دارن .

من دو ماهه که Whele هم گرفتم ( حدود 300 تومن ) و قبل از اون هم بیشتر از یک ساله با موس روی این شبیه ساز کار کردم . این عکس فرمون :
logitech_g25.jpg

توضیحات مربوط به فرمونهای مختلف رو هم می تونید اینجا ببینید :
http://www.tuningtalk.com/forum/wheel-t18032.html

یه شبیه ساز دیگه هم به اسم RFactor هست که امریکایی هست ( LFS اروپائیه -هلند- ) که خیلی باهاش کار نکردم ولی اون هم خیلی به نظرم جالب میاد . یه سرچ مختصر توی گوگل بزنید چیزهای جالبی ازش میبینید .

یه نکته هم اشاره کنم که قصد تبلیغ فروم ، بازی یا چیز دیگه ای رو ندارم فقط دنبال پایه میگردم برای کارکردن به صورت حرفه ای روی این شبیه ساز .
هر سوال دیگه هم دارین اینجا یا اونجا خدمتتون هستم . :biggrin1:

آخرین ویرایش:
یه جوون مرد اینجا پیدا نشد که به رانندگی علاقه داشته باشه ؟!
در حال حاضر rFactor طبیعی ترین شبیه ساز موجود هست. البته شهرت live for speed رو نداره برای همین طرفداراش کمترن. توصیه می کنم شما که انقدر علاقه مند هستید دنبال این شبیه ساز هم حتما برید.

سری GTR هم که ساخت simbin هست از موتور rfactor استفاده می کنه که اونم به نوبه خودش یک simulation کامل از مسابقات GT هست مخصوصا ماشیناش که همه لایسنس دارند.
البته از نظر امکانات باز به اون بازی ها نمی سره چون خواستن بازی رو خیلی دیگه simulation کامل نکنن ولی اکثر امکانات مهم مثل: مصرف بنزین ، مصرف لاستیک ، تاثیر گرمای لاستیک توی اصطکاک و ... توش وجود داره.
بعضی مواردشم جالبه مثلا GTR2 یک Driving School داره که واقعا اصول رانندگی صحیح در پیست رو به صورت کاملا حرفه ای آموزش می ده.

اتفاقا RFactor رو هم روی سیستمم دارم ولی به اندازه LFS روش وقت نذاشتم ، با LFS بیشتر حال کردم . LFS هم آموزش رانندگی داره ، بدک نیست ولی فکر کنم GTR2 بهتر باشه .
با GTR2 تا حالا کار نکردم ، الان گذاشتم دانلود بشه :cool:
کلا به شبیه ساز بودن و دقیق بودن فیزیک بازی اصرار دارم نه اینکه بازی قشنگ ساخته شده باشه . مثلا توی RFactor که برین اولش مثل بازی ها دمو داره و منو هاش هم به همین صورت . ولی LFS دمو نداره و منوهاش هم خیلی ساده است . حتی به نظرم فیزیک LFS قویتر از RFacto هستش .
Gran Turismo رو هم فقط عکسهاش رو دیدم :cheesygri اگر اشتباه نکنم فقط برای PS هستش .
تو منوی اصلی فروم یه قسمت به اسم شبیه ساز دیدم ، خوشحال شدم ، رفتم تو دیدم این شبیه ساز اونی که من فکر می کردم نیست . :p

آخرین ویرایش:
اتفاقا RFactor رو هم روی سیستمم دارم ولی به اندازه LFS روش وقت نذاشتم ، با LFS بیشتر حال کردم . LFS هم آموزش رانندگی داره ، بدک نیست ولی فکر کنم GTR2 بهتر باشه .
با GTR2 تا حالا کار نکردم ، الان گذاشتم دانلود بشه :cool:
کلا به شبیه ساز بودن و دقیق بودن فیزیک بازی اصرار دارم نه اینکه بازی قشنگ ساخته شده باشه . مثلا توی RFactor که برین اولش مثل بازی ها دمو داره و منو هاش هم به همین صورت . ولی LFS دمو نداره و منوهاش هم خیلی ساده است . حتی به نظرم فیزیک LFS قویتر از RFacto هستش .
Gran Turismo رو هم فقط عکسهاش رو دیدم :cheesygri اگر اشتباه نکنم فقط برای PS هستش .
تو منوی اصلی فروم یه قسمت به اسم شبیه ساز دیدم ، خوشحال شدم ، رفتم تو دیدم این شبیه ساز اونی که من فکر می کردم نیست . :p
متاسفانه بازی های ریسینگ شبیه ساز در ایران طرفدارای فوق العاده کمی داره بنابراین شما جتی اینجا هم که فقط مربوط به بازی است یک تاپیک درست و حساب نمی تونی پیدا کنی. خود منم هم واقعیت اینکه چند وقتیه اصلا سراغشون نرفتم. (البته من برادرم خوراکش racing simulationه و اگه شد شما رو بهش معرفی می کنم)

در مورد rfactor یا lfs هم فکر می کنم دیگه بیشتر بحث سلیقه ای پیش بیاد چون واقعا این دوتا بازی، بازی های بی نقصی هستند.
GTR هم گفتم در سطح اینا نیست ولی خوب اونم بازی خوبیه و می تونه برای simulation کارا سرگرم کننده باشه.
کلا بازی های شرکت SimBin بازی های خوبی هستند یعنی هم جنبه fun توشون رعایت شده هم جنبه simulation ولی اینطور که شما عشق فیزیک و طبیعی بودن هستی فکر نکنم اینا هم بتونه شما رو راضی کنه.:cheesygri

اون Gran Turismo رو هم ایشون مزاح کردن شما جدی نگیر!

------------------------

راستی نمی دونم در مورد TrackIR شما اطلاعات داری یا نه ولی این وسیله فکر می کنم برای شما خیلی جالبه باشه. فقط متاسفانه من الان دو ساله دنبالشم که بخرم ولی پیدا نکردم جایی.:(
TrackIR یک دوربینه که بالای مانیتور قرار می گیره و حرکات سر رو درک و به بازی منتقل می کنه. (فقط برای بازی های simulation هست) مثلا شما با برگردوندن سر خود در کابین می تونید آینه کنار ببینید، پشت خود را ببینید یا حتی کله خود رو جلو عقب کنید و فاصله خود را با شیشه جلو عوض کنید.

این سایتشه بعد نیست یه یسری بزنی:
http://www.naturalpoint.com/trackir

سلام
همون طور که گفتین تو ایران خیلی طرفدار نداره ، حتی تو فروم TuningTalk هم که فروم تخصصی خودرو و ماشین هست اون طور که انتظار میره طرفدار نداره فقط یه تعداد انگشت شمار پایه ثابت داره که یکیشون منم . :p البته دارم زور می زنم که این قضیه رو راه بندازم .

به هر حال اگر فکر می کنید که اینجا یه تعداد طرفدار پیدا می کنه ، من می تونم همه مطالبی رو که اونطرف هست به اینجا هم منتقل کنم . حتی به نظرم اگر هر فروم یه تیم جداگانه داشته باشه خیلی بهتر هم هست . این طوری می تونیم مسابقات تیمی برگزار کنیم . مطمئنا وقتی رقابت باشه سرعت پیشرفت هم خیلی بیشتر میشه . در انتها هم یه تیم ملی تشکیل میدیم میریم برای لیگهای جهانی :-"
ولی اگر فکر می کنید اینجا خیلی طرفدار نداره ، اگر کسایی رو که علاقه دارن به من معرفی کنید خیلی ممنون میشم .

در مورد اون دوربین هم چیز جالبیه ولی قبل از اون من دنبال کابین و صندلی شبیه ساز هستم :
ps_std2.jpg

قیمت زیادی نداره از Wheel ارزونتر درمیاد . مخصوصا اگر خودمون بسازیم . دیشب یه چیزهایی در مورد این صندلی ها اینجا نوشتم :
http://www.tuningtalk.com/forum/playseat-t21105.html#313346

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or