آیا بازی شبیه ساز رانندگی موجود می باشد؟

بازی Flight Simulator x بهترین شبیه ساز برای تجربه پرواز می باشد که نسخه های دیگر آن مانند شبیه ساز رانندگی ترن هم مجود می باشد

آیا بازی شبیه ساز رانندگی تا به حال ساخته شده؟

آره داداش هست.

بازی Flight Simulator x بهترین شبیه ساز برای تجربه پرواز می باشد که نسخه های دیگر آن مانند شبیه ساز رانندگی ترن هم مجود می باشد

آیا بازی شبیه ساز رانندگی تا به حال ساخته شده؟

آقا شما اينجوري كه نشون مي ديدو تازي وارد سايت شديد.اگر X360داريد من به شما Forza2رو پيشنهاد مي كنم. ولي اگر X360نداريد بايد صبر كنيد تا بازيش بياد حالا Forza2نه يه چيز ديگه.:p:confused:

از اين تاپيك ديدن فرماييد:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=204976#post204976
دو تريلر جديد از NFS Pro Street.جالبه.

ولی میگم یه سوال...
این طبیعی بودن تا چه حدیه؟
درسته...برنامه میتونه شتاب و نیروهای ایجاد شده موقع پیچیدن و خیلی چیزهای دیگه رو به زیبایی شبیه سازی کنه.
اما توی این "بازیها" اینا همگی صرفا چندتا نیرو هستن که باعث میشن آبجکت حرکت بکنه و عوامل مختلف روی جهت و مقدار این نیرو تاثیر دارن.
ولی حرف من اینه:واقعا نیرویی که به آبجکتمون موقع حرکت وارد میشه از اصطکاک بین لاستیک و آسفالت بوجود میاد؟
یا اگه اتوموبیل طراحی آیرودینامیک داشته باشه واقعا این طراحی به علت مقاومت کمتر هوا (توی بازی) باعث سرعت بیشتر میشه؟
فرضا اگه اینطور باشه با کنده شدن باله عقب یا کج شدن اون ما باید شاهد کم شدن سرعت باشیم.یا اگر شیشه کنده میشه با مقاومت زیادی روبرو میشیم.این مقاومت ها توی بازی محاسبه و اعمال میشه؟؟
یکم قضیه پیچیده است!!
در کل میتونیم شاهد باشیم که همچین شبیه سازیی صورت بتونه بگیره؟؟!!!
....
باتشکر...

توي FORZA 2 اگه باله جلو بشكنه چون down force كم ميشه و مقاومت بخاطر بهم خوردگي airodinamic زياد ميشه سرعت ماشين كم ميشه و كنترلش خيلي سختر ميشه. سر پيچ هم اگه با سرعت زياد عبور كني لاستيك ها زود تر ساييده ميشن.

البته من GTR 2 رو بازي نكردم ولي فكر كنم خيلي شاختر از forza 2 باشه.

فرضا اگه اینطور باشه با کنده شدن باله عقب یا کج شدن اون ما باید شاهد کم شدن سرعت باشیم
بر عكس؛ باله عقب موجب downforce بيشتر و درنتيجه top speed كمتر و handeling بيشتر ميشه. و همش دست كم در forza اعمال ميشه.
در ضمن هرچه لاستيك ها گرمتر باشند در نتيجه handeling بهتر ميشه.

خب البته تمام قوانين فيزيك رو نميشه تو يك بازي اعمال كرد . شايد چون سخت افزار مناسب براي اين كار موجود نيست.

توي FORZA 2 اگه باله جلو يا SPOILER عقب بشكنه چون down force كم كيشه و مقاومت بخاطر بهم خوردگي airodinamic زياد ميشه سرعت ماشين كم ميشه و كنترلش خيلي سختر ميشه. سر پيچ هم اگه با سرعت زياد عبور كني لاستيك ها زود تر ساييده ميشن.

بر عكس؛ باله عقب موجب كاهش سرعت ميشه. و همش دست كم در forza اعمال ميشه.
در ضمن هرچه لاستيك ها گرمتر باشند در نتيجه handeling بهتر ميشه.

خب البته تمام قوانين فيزيك رو نميشه تو يك بازي اعمال كرد . شايد چون سخت افزار مناسب براي اين كار موجود نيست.

به نظر من GTR2 در زمینه فیزیک حرفی برای گفتن نداره ولی کلا بازی خوبی است

بازی GT LEGEND هم خوب است زمان بازی هم کمی قدیم است

اگه توی زمینه Simulation بودن بخوای GTR2 خیلی بهتر از FORZA2 هست.

به نظر من GTR2 در زمینه فیزیک حرفی برای گفتن نداره ولی کلا بازی خوبی است
شما اول میشه توضیح بدی که فیزیک توی بازی ماشین چی هست !؟ بعد میریم سره اینکه GTR2 توی فیزیک حرفی داره یا نداره.

از نظرات شما عزیزان ممنون
بازی GTR را تعریفش رو شنیدم
ولی بازی مسابقه ای می باشد

در زمینه Flight Simulator
یعنی شما در این بازی پرواز می کنی و آخرش هم بهت گواهینامه میده;)
بازی رانندگی هست وقتی بازی کنی تجربه نشستن توی یه ماشین را داشته باشی

آقا تا اونجا كه كن ميدونم كلين يه شبيه ساز راليه در اصل تا يه بازي وقتي اونو بازي ميكني دقيقا مي فهمي (در اوايل براي تازه كارا بسيار مشكله)

بر عكس؛ باله عقب موجب downforce بيشتر و درنتيجه top speed كمتر و handeling بيشتر ميشه.
اولا که Handling
دوم حالا کار نداریم.
من حرفم اینه که توی بازی مثلا همینی که شما گفتی.لاستیک داغ.این قضیه رو سیستم برای اصطکاک بین لاستیک و زمین اعمال میکنه یا برای اینکه چون بهش گفتن اگر انقدر مدت لاستیک روی زمین بچرخه انقدر دما پیدا میکنه و درنتیجه شما 1 درجه باید بیشتر بچرخی...چمیدونم!!!
ولش کن اصلا!

من حرفم اینه که توی بازی مثلا همینی که شما گفتی.لاستیک داغ.این قضیه رو سیستم برای اصطکاک بین لاستیک و زمین اعمال میکنه یا برای اینکه چون بهش گفتن اگر انقدر مدت لاستیک روی زمین بچرخه انقدر دما پیدا میکنه و درنتیجه شما 1 درجه باید بیشتر بچرخی...چمیدونم!!!
جدا خودت فهمیدی چی گفتی؟:) بازی یعنی برنامه نویسی؛ برنامه نویسی هم یعنی منطق! و این منطق فیزیک نیست که با تجربه به دست بیاد بنابراین اصطحکاکو و این چیزا رو از ذهنت بریز بیرون چون خیلی چرت و پرته! کامپیوتر که نمی تونه اصطکاک رو درک کنه! برنامه نویس می گه اگه مثلا چرغ فلان قدر روی زمین بچرخه یا در فلان درجه بپیچه انقدر دما بهش اضافه کن. که البته در بازی هایی مثل gtr سعی شده که تا حد بسیار زیاد به واقعیت نزدیک باشه یعنی لاستیک ها همانطوری عمل می کنن که در مسابقات واقعی هستن.
البته اصطکاک رو می شه با استفاده از فرمول های فیزیکیش مقدارشو در بازی محاسبه کرد ولی اینکه فکر کنی اصطکاکی واقعا بین لاستیک و جاده به وجود میاد نه.
بازی GTR را تعریفش رو شنیدم
ولی بازی مسابقه ای می باشد
این بازی یک شبیه ساز کامل از مسابقات واقعی GT هست و مدرسه رانندگیشم تمامی اصول واقعی رانندگی در این مسابقه رو به صورت کاملا حرفه ای آموزش می ده. البته بگم اگه فرمون (wheel) نداری بیخود وقتتو با gtr تلف نکن.
اگر هم منظورت بازی ای هست که باهاش تو شهر بچرخی و مثل ماشین عادی بتونی کنترل کنی همچین بازی ای نداریم.

چقدر خوب که این بحث اینجا پیش اومد.

چون من یه سوال دقیقا در همین زمینه داشتم. :biggrin1:

آیا بازی ای هست که برای کنترل ماشین ، بجای اینکه ماشین رو با یک دکمه حرکت بدیم ، هر دکمه نقش یک پدال رو داشته باشه ؟

منظورمو نفهمیدی ؟ :biggrin1: خوب باشه بهتر توضیح میدم.

مثلا برای دنده عوض کردن لازم باشه مثل واقعیت کم کم دکمه ی گاز دادن رو ول کنی ، بعد کلاج رو بگیری و دنده عوض کنی .

داریم چنین چیزی ؟

چقدر خوب که این بحث اینجا پیش اومد.

چون من یه سوال دقیقا در همین زمینه داشتم. :biggrin1:

آیا بازی ای هست که برای کنترل ماشین ، بجای اینکه ماشین رو با یک دکمه حرکت بدیم ، هر دکمه نقش یک پدال رو داشته باشه ؟

منظورمو نفهمیدی ؟ :biggrin1: خوب باشه بهتر توضیح میدم.

مثلا برای دنده عوض کردن لازم باشه مثل واقعیت کم کم دکمه ی گاز دادن رو ول کنی ، بعد کلاج رو بگیری و دنده عوض کنی .

داریم چنین چیزی ؟
تایید میشه
لذت رانندگی به دنه و کلاج است!!:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or