بازی Flight Simulator x بهترین شبیه ساز برای تجربه پرواز می باشد که نسخه های دیگر آن مانند شبیه ساز رانندگی ترن هم مجود می باشد
آیا بازی شبیه ساز رانندگی تا به حال ساخته شده؟
بازی Flight Simulator x بهترین شبیه ساز برای تجربه پرواز می باشد که نسخه های دیگر آن مانند شبیه ساز رانندگی ترن هم مجود می باشد
:confused:بر عكس؛ باله عقب موجب downforce بيشتر و درنتيجه top speed كمتر و handeling بيشتر ميشه. و همش دست كم در forza اعمال ميشه.فرضا اگه اینطور باشه با کنده شدن باله عقب یا کج شدن اون ما باید شاهد کم شدن سرعت باشیم
توي FORZA 2 اگه باله جلو يا SPOILER عقب بشكنه چون down force كم كيشه و مقاومت بخاطر بهم خوردگي airodinamic زياد ميشه سرعت ماشين كم ميشه و كنترلش خيلي سختر ميشه. سر پيچ هم اگه با سرعت زياد عبور كني لاستيك ها زود تر ساييده ميشن.
البته من GTR 2 رو بازي نكردم ولي فكر كنم خيلي شاختر از forza 2 باشه.
بر عكس؛ باله عقب موجب كاهش سرعت ميشه. و همش دست كم در forza اعمال ميشه.
در ضمن هرچه لاستيك ها گرمتر باشند در نتيجه handeling بهتر ميشه.
خب البته تمام قوانين فيزيك رو نميشه تو يك بازي اعمال كرد . شايد چون سخت افزار مناسب براي اين كار موجود نيست.
اگه توی زمینه Simulation بودن بخوای GTR2 خیلی بهتر از FORZA2 هست.البته من GTR 2 رو بازي نكردم ولي فكر كنم خيلي شاختر از forza 2 باشه.
شما اول میشه توضیح بدی که فیزیک توی بازی ماشین چی هست !؟ بعد میریم سره اینکه GTR2 توی فیزیک حرفی داره یا نداره.به نظر من GTR2 در زمینه فیزیک حرفی برای گفتن نداره ولی کلا بازی خوبی است

اولا که Handlingبر عكس؛ باله عقب موجب downforce بيشتر و درنتيجه top speed كمتر و handeling بيشتر ميشه.

جدا خودت فهمیدی چی گفتی؟من حرفم اینه که توی بازی مثلا همینی که شما گفتی.لاستیک داغ.این قضیه رو سیستم برای اصطکاک بین لاستیک و زمین اعمال میکنه یا برای اینکه چون بهش گفتن اگر انقدر مدت لاستیک روی زمین بچرخه انقدر دما پیدا میکنه و درنتیجه شما 1 درجه باید بیشتر بچرخی...چمیدونم!!!
این بازی یک شبیه ساز کامل از مسابقات واقعی GT هست و مدرسه رانندگیشم تمامی اصول واقعی رانندگی در این مسابقه رو به صورت کاملا حرفه ای آموزش می ده. البته بگم اگه فرمون (wheel) نداری بیخود وقتتو با gtr تلف نکن.بازی GTR را تعریفش رو شنیدم
ولی بازی مسابقه ای می باشد
تایید میشهچقدر خوب که این بحث اینجا پیش اومد.
چون من یه سوال دقیقا در همین زمینه داشتم. :biggrin1:
آیا بازی ای هست که برای کنترل ماشین ، بجای اینکه ماشین رو با یک دکمه حرکت بدیم ، هر دکمه نقش یک پدال رو داشته باشه ؟
منظورمو نفهمیدی ؟ :biggrin1: خوب باشه بهتر توضیح میدم.
مثلا برای دنده عوض کردن لازم باشه مثل واقعیت کم کم دکمه ی گاز دادن رو ول کنی ، بعد کلاج رو بگیری و دنده عوض کنی .
داریم چنین چیزی ؟