آیا ایکس‌باکس بعدی ترکیبی از یک کامپیوتر شخصی و یک کنسول است؟

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
xboxx.jpg

تام وارن در سایت verge گزارش می‌دهد: ما از قبل می‌دانیم که کنسول نسل بعدی ایکس‌باکس به یک فروشگاه واحد محدود نمی‌شود، از یک تراشه AMD در داخل خود استفاده خواهد کرد و با کتابخانه فعلی بازی‌های ایکس‌باکس سازگاری خواهد داشت. اکنون، به نظر می‌رسد مایکروسافت در حال اشاره به این است که ایکس‌باکس نسل بعدی نوعی کنسول هیبریدی و رایانه شخصی خواهد بود.

سارا باند، رئیس ایکس‌باکس، این هفته با Mashable مصاحبه‌ای داشت تا در مورد جدیدترین کنسول دستی ایکس‌باکس Ally X صحبت کند و نکات مبهمی در مورد کنسول ایکس‌باکس نسل بعدی مایکروسافت ارائه داد. وقتی از باند در مورد شایعاتی مبنی بر اینکه کنسول نسل بعدی ایکس‌باکس بیشتر شبیه یک رایانه شخصی گیمینگ خواهد بود، سوال شد، به نظر می‌رسید که او موافق بود. باند گفت: می‌توانم به شما بگویم که حق با شماست، که کنسول نسل بعدی یک تجربه بسیار ممتاز و بسیار سطح بالا خواهد بود. شما شروع به دیدن برخی از تفکراتی که ما در مورد این کنسول دستی (Ally X) داریم، کرده‌اید، اما من نمی‌خواهم همه چیز را لو بدهم.

بیش از یک سال است که می‌نویسم کنسول بعدی ایکس‌باکس بیشتر شبیه کامپیوتر شخصی خواهد بود و دستگاه‌های Xbox Ally نگاهی اولیه به آینده است. آخرین نظرات باند ظریف است، اما بار دیگر با وعده قبلی او مبنی بر ارائه تجربه ایکس‌باکس که به یک فروشگاه واحد یا یک دستگاه محدود نباشد و اولویت دادن به ویندوز، همسو است. باند در ماه ژوئن، ضمن اعلام همکاری چند ساله با AMD برای مجموعه‌ای از دستگاه‌های ایکس‌باکس، گفت: به همین دلیل است که ما از نزدیک با تیم ویندوز همکاری می‌کنیم تا مطمئن شویم که ویندوز پلتفرم شماره یک بازی است.

من مطمئنم که کنسول ایکس‌باکس نسل بعدی مایکروسافت از ویندوز قدرت خواهد گرفت و بخشی از دستگاه‌های ثرد پارتی خواهد بود که مایکروسافت آنها را نیز کنسول‌های ایکس‌باکس در نظر می‌گیرد. یک کنسول دستی ۱۰۰۰ دلاری ایکس‌باکس Ally X، گران‌قیمت بودن کنسول‌های نسل بعدی را می‌آزماید و ممکن است که ترکیب ایکس‌باکس و ویندوز را نیز بیازماید. شاید منظور باند از اینکه می‌گوید ایکس‌باکس نسل بعدی بزرگترین جهش فنی که تاکنون در یک نسل سخت‌افزار دیده‌اید را ارائه خواهد داد، همین باشد.

به نظر می‌رسد مایکروسافت در حال اشاره به این است که ایکس‌باکس نسل بعدی نوعی کنسول هیبریدی و رایانه شخصی خواهد بود.
بیش از یک سال است که می‌نویسم کنسول بعدی ایکس‌باکس بیشتر شبیه کامپیوتر شخصی خواهد بود و دستگاه‌های Xbox Ally نگاهی اولیه به آینده است.
کی من میگفتم
فکر کنم 2-3 سال پیش
تازه 1 ساله خودون بهش رسیدن

قبلا هم چند بار گفتم من الان حدود 15 ساله آرزوم اینکه همچین اتفاقی بی افته و شاهد کنسولی باشم که ویندوز اجرا کنه

در کل به نظرم با یک کنسول طرف نیستیم و دو یا سه کنسول عرضه میکنه یک مدل پریمیوم که مثلا 2 ترا حافظه داره و دیسک میخوره و بازی های حداقل 4k و 120 فریم اجرا میکنه و قیمتش بین 800 تا 1000 دلار هست یک مدل هم مثلا 1 ترا حافظه داره و دیجیتال هست و بازی های حداکثر 4k و 60 فریم اجرا میکنه و قیمتش 500 تا 700 دلار هست هر دو هم ویندوز اجرا میکنن و از تمام فروشگاه ها مثل استیم و اپیک و... پشتیبانی میکنن

البته یه خریت بزرگ می‌تونه این کنسول رو برباد بده، بکوارد رو تعطیل کنه و فقط عناوینی که رو استورش روی PC هم داره بیاد دسترسی بده تا خریدار ناراحت نشه.

MS هم نشون داده استعداد بی‌نظیری در نمایش خریت داره😁

اینو خودم اسکرین شات می‌گیرم در آینده می‌ذارم🤣🤣🤣

اگه جوری باشه که بشه ماوس و کیبورد زد بهش و مثل پی سی تو محیط ویندوزی هر کاری خواستی بکنی، مثلا نرم افزار نصب کنی، میتونه خیلی قیمت گذاریش روی بازار پی سی تاثیر بذاره. عملا یه جور سرفیس پی سی و نه سرفیس لپتاپ

البته یه خریت بزرگ می‌تونه این کنسول رو برباد بده، بکوارد رو تعطیل کنه و فقط عناوینی که رو استورش روی PC هم داره بیاد دسترسی بده تا خریدار ناراحت نشه.

MS هم نشون داده استعداد بی‌نظیری در نمایش خریت داره😁

اینو خودم اسکرین شات می‌گیرم در آینده می‌ذارم🤣🤣🤣
این خریتی که میگی قبلا سونی انجامش داد و بکوارد روی PS5 حذف کرد ولی تاثیری روی فن های نداشت و بازم این کنسول خریدن

• Wow
Reactions: NaViiDii
این خریتی که میگی قبلا سونی انجامش داد و بکوارد روی PS5 حذف کرد ولی تاثیری روی فن های نداشت و بازم این کنسول خریدن
اصلا آدم هنگ میکنه چی بگه.اگه اینجوری حال میکنی و خوشی پس با قدرت ادامه بده

احتمال داره توی vga پیش رو کنسول رو رونمایی کنن یا جزئیات بیشتری ازش توضیح بدن .اما باتوجه به اینکه در سال پیشرو ۲۵مین سالگرد ایکس باکس هست قطعا توی کنفرانس مایکروسافت در ماه ژوئن کنسول رونمایی میشه .

احتمال داره توی vga پیش رو کنسول رو رونمایی کنن یا جزئیات بیشتری ازش توضیح بدن .اما باتوجه به اینکه در سال پیشرو ۲۵مین سالگرد ایکس باکس هست قطعا توی کنفرانس مایکروسافت در ماه ژوئن کنسول رونمایی میشه .
خیلی زوده
به نظرم اواخر 2027 رونمایی میشه و اواخر 2028 عرضه

• Like
Reactions: ultimate team 2
خیلی زوده
به نظرم اواخر 2027 رونمایی میشه و اواخر 2028 عرضه
شاید یک چیزهایی ازش بگن و تایید کنن چیزهای بیشتری بعدا میگن ولی یک شایعه دیروز خوندم مایکروسافت خودش از کنسول خودش گرخیده :)) و قصد داره زودتر رلیز کنه .اینجور که مشخصه کل مجموعه با کنسول خودشون شدید حال کردن :D

شاید یک چیزهایی ازش بگن و تایید کنن چیزهای بیشتری بعدا میگن ولی یک شایعه دیروز خوندم مایکروسافت خودش از کنسول خودش گرخیده :)) و قصد داره زودتر رلیز کنه .اینجور که مشخصه کل مجموعه با کنسول خودشون شدید حال کردن :D
به خاطر خیلی مسائل کنسولها رقیب معمولا هم سطح هستند و تقریبا تو یک زمان عرضه میشن مگر اینکه یک کنسولی بخواد راه خودش بره و طبعا چالشهای خاص خودش داره مثلا خیلی بازی های مولتی امکان داره با تاخیر روی اون کنسول جدا افتاده عرضه بشن مثل سوئیچ و PC
اماکنش هم هست که ماکروسافت بخواد زمین بازی عوض کنه و یک ریسک بزرگی بکنه

اگه استورهای steam, Gog, Epic و... روش اجرا بشه، پیشنهاد میکنم بازیهایی که رایگان میشند مخصوصا بازیهاییکه آخر هفته اپیک رایگان میکنه رو از همین امروز به اکانتتون اضافه کنید تا موقع عرضه کنسول کلی بازی تو اکانتتون داشته باشید :)

در مورد اینکه کنسول بعدی مایکرو قابلیتهای ویندوز رو داشته باشه به نظرم خیلی دارین جلو جلو فکر میکنین.
امکان نداره تا اون حد قابلیتهای ویندوز رو باز و در دسترس بزارن که پلیر بتونه جایگزین PC های ویندوزی بکنتش.
اصلا منطقی نیست.

صرف اینکه چندتا App دیگه مثل استیم/اپیک/GOG و... روش قابلیت نصب شدن دارن معنیش این نیست که سیستم عاملش کاملا میتونه جای ویندوز 11 رو بگیره .
یا اینکه به نیازهای خارج از دنیای گیمینگی که پلیرها از PCهای ویندوزی دارن رو هم انجام بده.
حالا مشکلات امنیت ، چیت ، هک شدن و... بماند.

به نظرم سیستم عاملش یه انشعابی از ونیدوز ولی با فضای خیلی بسته تر میشه.
قبلا هم چند بار گفتم من الان حدود 15 ساله آرزوم اینکه همچین اتفاقی بی افته و شاهد کنسولی باشم که ویندوز اجرا کنه

در کل به نظرم با یک کنسول طرف نیستیم و دو یا سه کنسول عرضه میکنه یک مدل پریمیوم که مثلا 2 ترا حافظه داره و دیسک میخوره و بازی های حداقل 4k و 120 فریم اجرا میکنه و قیمتش بین 800 تا 1000 دلار هست یک مدل هم مثلا 1 ترا حافظه داره و دیجیتال هست و بازی های حداکثر 4k و 60 فریم اجرا میکنه و قیمتش 500 تا 700 دلار هست هر دو هم ویندوز اجرا میکنن و از تمام فروشگاه ها مثل استیم و اپیک و... پشتیبانی میکنن
آره این حرکت منطقیه که دوتا نسخه منتشر کنه.
تو شایعه ها داشتیم که احتمال اینکه حتی پلی استیشن هم کنسول رو تو دو نسخه منتشر کنه هست.

حالا تو این ترکیب ها میتونه یکیش نسخه قابل حمل(کنسول دستی) هم باشه ، الزاما نباید جفتشون کنسول خونگی باشن.
========
موردی که وجود داره و کمتر بهش توجه میشه اینه که حتی اگه اون کنسول گرونتر مایکرو یه PC کامل هم که باشه باز به نسبت یه PC همرده که ماها میتونیم از بیرون بخریم یا جمع کنیم حتما ارزونتره و کارایی بیشتری خواهد داشت.
این قطعا اون کنسول رو خواستنی تر میکنه.

ولی خب با این حال قیمت بالا حتما بازه مشتریهای هدفش رو خیلی کوچیک میکنه.
این وجود کنسول دوم رو توجیه میکنه که بخش زیادی از این مشتریهای 30-20 میلیونیش رو از دست نده چون در هر صورت نسل بعد ایکس باکس درصد قابل توجهی از مشتریهاش رو از دست میده.
همین الان از دست داده ، فقط خروجیش رو نسل بعد میبینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or