آیا این صدای The Witcher 3 است؟

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
cdprojektlogo.jpg

CD Project Red در وبسایت خود آگهی استخدامی برای انتخاب یک برنامه نویس با تجربه برای بخش چند نفره برای همکاری با تیم سازنده گذاشته است.
متقاضی انخاب شده مسئول آماده سازی موتور گرافیکی این شرکت (Red Engine) جهت محتوای آنلاین بازی های آینده این شرکت خواهد بود.

در پایین، لیست شرایط انتخاب متقاضی نوشته شده که شامل اطلاعاتی از اهداف تیم سازنده است و ممکن است به شما نظراتی پیرامون اینکه این شرکت چه چیزی را برای آینده تدارک دیده است بدهد:

طرح ایده تغییرات لازم برای اضافه کردن بخش چند نفره به موتور Red Engine.
طراحی و پیاده سازی یک شبکه برای موتور Red Engine.
کمک به طرح و پیاده سازی بخش چند نفره در سیستم های کنونی.
کمک به شکل دادن و بهبود بخشیدن آینده Red Engine.
آشنا به پلتفرم های Xbox 360، PS3 و PC
آشنایی با ساخت بازی های RPG

اوایل سال جاری بود که این شرکت اعلام کرد که در حال کار بر روی 5 عنوان مختلف است که در بهار اعلام شد که یکی از این عناوین بر اساس سری Cyberpunk خواهد بود.

این کمپانی در حال حاضر به شدت مشغول است و اعلام کرده که در حال کار بر روی طراحی یک موتور گرافیکی جدید برای PC و کنسول های نسل بعد است.
در کنار این 2 عنوان "AAA" در دست تولید که یکی برای 2014 و دیگری برای 2015، 2 عنوان "A" برای انتشار در 2012 و یک عنوان "AA" برای 2013 خواهد داشت.

==============================================

در همین راستا، خبرگزاری Gamingbolt در رابطه با این اعلامیه و "یک RPG در دنیایی تاریک" گفته که این عنوان به احتمال قریب و یقین The Witcher 3 خواهد بود! که شامل بخش چند نفره هم خواهد بود.

منابع: 1 - 2

آگهی استخدام شرکت

اوایل سال جاری بود که این شرکت اعلام کرد که در حال کار بر روی 5 عنوان مختلف است که در بهار اعلام شد که یکی از این عناوین بر اساس سری Cyberpunk خواهد بود.

خیلی دوست دارم از این Cyberpunk بیشتر بشنوم. با اینکه با داستان هایی که تم Cyberpunk دارن زیاد خوشم نمیاد اما کلا اینجور داستان ها فضاسازی خفنی دارن. فکر کنم چیز خوبی دربیاد (بالاخره CD Project پشتشه!)

خدا کنه شماره 2 رو واسه Ps3 هم پورت کنن . من رو PC بازی کردم زمانی که اومد . شاهکار بود . میخوام رو کنسول هم داشته باشمش . خیلی تکه گیمش :دی

من تو هیاهوی E3 یه باکس شات از یه نسخه ویچر برای PS3 دیدم اصلا نفهمیدم چی بود!
هیچکی هم جیکش در نیومد!:d
یکی به ما اطلاعات برسونه...

چه جوری میتونه از پس ساخت اینهمه ip بربیاد تازه اونهم در سبک RPG.
با موفقیت در نسخه 2 ویچر این شرکت دستش باز تر شده و عرضشو هم داره و همچنین مثل اینکه همینطور داری نیرو جمع از لحاظ مالی هم مشکلی نداره . دیگه چرا نتونه ؟ :d

Geralt of Rivia کجایی که من میخوام بفهمم آخرش سر این Temeria چی میاد .

اي جانم >:d< ايشالا تو اين نسل عرضه نشه و بره واسه نسل بعد چون تو اين نسل تلف ميشه ديگه با اين سخت افزارا ، اين نسل تا اخرش هم اگه ٢ رو بازي كنيم بازم حال ميده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or