آیا این صدای پای بازی Crysis 3 است که به گوش می‌رسد؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

ea-crytek-logos.jpg

در طی جدیدترین بیانیه‌ای که شرکت بزرگ EA در بخش موقعیت‌ها شغلی خود ایجاد کرده است شاهد آن هستیم که این شرکت با استودیو Crytek Frankfurt که مسئول خلق بازی Crysis 2 بودند در حال همکاری برای ساخت یک عنوان جدید هستند.
طبق لیست کاری که EA آن را عنوان کرده است، این شرکت به دنبال افرادی با قابلیت در بخش کارگردانی ویدئویی می‌باشد. طبق این اگهی، این فرد یا افراد برای شرکت کرایتک باید مشغول کار شوند و از دانش استفاده از موتور CryEngine نیز برخوردار باشند. این در حالی است که اگر ما نگاهی به دیگر از شعبات استودیو کرایتک بیندازیم شاهد آن خواهیم بود که استودیوهای این شرکت همگی مشغول ساخت عناوین خود هستند، مثال؛ استودیو Crytek بخش UK این شرکت در حال حاضر مشغول ساخت بازی Homefront 2 برای شرکت THQ است و این شایعه که این استودیو به ساخت بازی TimeSplitters 4 دست بزند نیز به گوش می‌رسد؛ در دیگر سو نیز بخش سئول این استودیو سرگرم ساخت شوتری با نام Warface می‌باشد که گفته می‌شود در سال جاری انتشار یابد. با این تفاسیل آیا این امکان وجود دارد که استودیو کرایتک بخش فرانکفورد، مشغول ساخت Crysis 3 باشد؟ جواب این سوال را زمان به ما خواهد داد.
متاسفانه از این اگهی به نکات زیادی نمی‌توان اشاره کرد ولی این امکان وجود دارد بعد از موفقیت‌های دو سری قبل بازی Crysis و Crysis 2 ما شاهد ساخت سری سوم این بازی یعنی Crysis 3 باشیم.

آخرین ویرایش:
هیچ وقت نتونستم با این سری بازی ارتباط برقرار کنم(با اینکه رو pc رفتم) چه شماره ی 1 چه شماره ی 2 نیمه کاره ولش کردم به نظر من اگه شماره ی 3 در کار باشه کراینک علاوه بر گرافیک باید به داستان وگیم پلیش بیشتر توجه کنه

آخرین ویرایش:
به نظر من نمیتونه Crysis 3 باشه ! قطعا Crysis 3 در کار خواهد بود ولی نه الان ! چون طبق سنت کرایتک بازی باید با Cryengine 4 ساخته بشه ! که ممکنه نسخه ای فرعی مانند Crysis warhead باشه !

باید صبر کرد و دید !

هر کاری میکنن بکنن، فقط اون نیویورک لعنتی (و کلا محیطای شهری) رو ول کنن برن بزنن به دامن طبیعت!:دی کرایتک خوراکش گل و بُلبُل ساختنه:دی
پ.ن: نمیدونم چرا یهو هوس کردم پارک ژوراسیک ببینم از کرایتک!!! لول:دی
Dino Crisis 2 Remake ایده فوق العاده ای میتونه باشه
biggrin1.gif
! یکی از برترین تجربه های دو نسل قبلم بود .
اتفاقا اینم تو ذهنم بود:دی البته اونم موقع میشه Dino Crysis !:دی

آخرین ویرایش:
به نظر من که نسخه دوم رو خوب ساخته بودن.تونسته بودن نیویورک رو خیلی تر و تمیز و بازو سر سبز!!! نشون بدن ولی با جنگلای نسخه اولش حال نکردم.نمیدونم چرا.
ولی به هر حال امیدوارم بیاد تا یه حالی بکنیم!!!!
چرا تو VGA 2011 اصلا اسمی از Crysis 2 نیووردن؟:-/

داستان دومی مزخرف محض بود
اما از میانه ها که با ارتش قاتی میشی جالب میشه
امید.ارم رو داستان خوب کار کنن
البته اگه اصلا دارن میسازن

به نظر من نمیتونه Crysis 3 باشه ! قطعا Crysis 3 در کار خواهد بود ولی نه الان ! چون طبق سنت کرایتک بازی باید با Cryengine 4 ساخته بشه ! که ممکنه نسخه ای فرعی مانند Crysis warhead باشه !

باید صبر کرد و دید !

کرایتک دیوانس دوباره موتور بسازه ما هنوز قدرت cryENGINE3 nexgen رو که برای نسل بعده ندیدیم اونوقت دوباره بره سر موتور جدید

آخرین ویرایش:
از طرف هوادارای بازی اینو تکذیب میکنیم:d crysis 3 برای نسل بعده. یادمه زمانی که شماره دوم داشت لانچ میشد توی یه مصاحبه با صاحبای سایت incrysis گفته بودن که این نسل دیگه ظرفیت شماره سوم رو نداره !

کرایتک دیوانس دوباره موتور بسازه ما هنوز قدرت cryENGINE3 nexgen رو که برای نسل بعده هنوز ندیدیم اونوقت دوباره بره سر موتور جدید
این کرایتکی که من میبینم تا CryEngine 10 رو نسازه ول کن نیست ! من اینو مطمئن هستم که Crysis 3 با cryEngine 4 ساخته خواهد شد نه فی الحال بلکه در آینده !

crysis 3 ارزش انتظار کشیدن رو داره! :d فقط امیدوارم توی همین نسل ارائه بشه . . .
بله بی شک داره ! خیر توی این نسل عرضه نمیشه اینو مطمئن باش ! تازه کرایسیس 2 به نوعی بازی نسل بعد شناخته شد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or