شایعه آیا این‌ها تصاویر بازی Uncharted 4: Eye of Atlantis می‌باشد؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
uncharted-4.jpg

درود.

استودیو موفق Naughty Dog که با ساخت سری Uncharted و عنوان جدید و زیبای خود یعنی The Last of Us، هنر خود را به جهانیان بار دیگر نشان داد؛ از قرار معلوم استودیو ND بیکار ننشسته است و به ساخت سری جدید از با آنچارتد با نام Uncharted: Eye of Atlantis دست زده است. این بازی که هنوز به طور رسمی معرفی نشده است، سه تصویر از آن به بیرون درز کرده که گفته می‌شود قسمت "4" این سری را یدک می‌کشد.

بعد از منتشر شدن این تصاویر برخی این عنوان را برای ویتا خواند ولی بعد از توجه بیشتر در یک تصویر عدد 4 نماین گردید که احتمالات را برای PS4 و یا قیمت چهارو این سری بیش ازپیش نمود. هنوز به طور حتم مشخص نیست که تصاویر واقعی هستند یا خیر ولی هر چه هست بسیار می‌تواند هیجان آور باشد.

Uncharted 4: Eye of Atlantis | Page 2 | IGN Boards
RUMOR: Uncharted 4: eye of atlantis - Page 3 - NeoGAF

آخرین ویرایش:
یعنی واقعا نمیدونم چرا فروخت این IP رو سونی...قشنگ اگه حمایت میکرد تا الان مثل ماریوی نینتندو شده بود برای سونی...حیف بودبودا!

نفروخت عاقا، نفروخت!:دی

IP بازی برای Universal بود که مارک سرنی هم یکی از مدیرانش بود. ND فقط سازنده بود. بعد که سونی ND رو خرید IP بازی موند دست Universal. ایشون هم بعدا رفت شد زیر مجموعه Vivandi که ایضا سهام Activision‌ هم دست ایشون هست. در نتیحه کرش رسید به Acti. منتها الان سونی باید اقدام کنه این IP رو بخره از Acti!

نفروخت عاقا، نفروخت!:دی

IP بازی برای Universal بود که مارک سرنی هم یکی از مدیرانش بود. ND فقط سازنده بود. بعد که سونی ND رو خرید IP بازی موند دست Universal. ایشون هم بعدا رفت شد زیر مجموعه Vivandi که ایضا سهام Activision‌ هم دست ایشون هست. در نتیحه کرش رسید به Acti. منتها الان سونی باید اقدام کنه این IP رو بخره از Acti!
آخه نکته خنده دار قضیه اینه که همون طور که توی یکی دیگه از تاپیک ها هم گفتم ، Activision استفاده خاصی هم از Crash نمیکنه ! :دی باز اگه مثل CoD سالی یه نسخه میساختن ، میگفتیم براشون سود داره و نمیخوان بفروشنش. ولی آخرین نسخه اصلی بازی برای 2008 بود و بعدش هم 2010 یه نسخه iOS دادن و دیگه هیچی.
یعنی الآن بیان IP بازی رو 500 دلار بفروشن هم بهتر از اینه که بذارن خاک بخوره ! حداقل این طوری چند تا پیتزا میتونن بخرن ! :دی خیلی خیلی بعیده که سونی دلش نخواد این IP رو دوباره بدست بیاره. محبوبیت این IP زیاد هست و مثلاً اگه Cerny الآن به جای کار روی Knack ، داشت روی Crash کار میکرد غوغا به پا میشد. یا مثلاً توی PS Allstars Battle Royale ، ملت به طرز فجیعی آرزو داشتن که Crash هم توی بازی باشه و سونی هم بدون شک از این قضیه خبر داشته و امکان نداره در این مورد با Activision صحبت نکرده باشه ، ولی خبری نشد که نشد !

خود سازنده هاش گفتن بازی پتانسل ادامه دادن رو داره. یعنی اینکه برای شماره های بعدی هم برنامه دارن. پس حله!:biggrin1:

می دونم ماکان ولی این بازی در بهترین حالت ممکن تموم شد :دی هر ادامه ای بخواد براش ساخته شه ... [ توضیح تو اسپویل ]
... یا منجر به مرگ شخصیت ها می شه یا دنیا نجات پیدا می کنه ! که خب چیزه بی مزه ای می شه ! به شخصه البته خیلی دلم می خواست الی به طرز فجیهی می مرد :دی ولی الان نظرم عوض شده ... این پایان بهترین پایان ممکن برای بازی بود . البته این مشروط به اینکه بخوان ادامه این داستان اصلی باشه ! والا راه برای گزیر خیلی هست ! الی جفت گیری بچه سالم در بیاد از اون پادتن بگیرن همه چی هم به خوبی و خوشی تموم شه :دی

می دونم ماکان ولی این بازی در بهترین حالت ممکن تموم شد :دی هر ادامه ای بخواد براش ساخته شه ... [ توضیح تو اسپویل ]
... یا منجر به مرگ شخصیت ها می شه یا دنیا نجات پیدا می کنه ! که خب چیزه بی مزه ای می شه ! به شخصه البته خیلی دلم می خواست الی به طرز فجیهی می مرد :دی ولی الان نظرم عوض شده ... این پایان بهترین پایان ممکن برای بازی بود . البته این مشروط به اینکه بخوان ادامه این داستان اصلی باشه ! والا راه برای گزیر خیلی هست ! الی جفت گیری بچه سالم در بیاد از اون پادتن بگیرن همه چی هم به خوبی و خوشی تموم شه :دی
دوست عزیز! شما که ادعای فن بودن TLOU رو میکنی باید اینو میدونستی که ND بارها گفته داستان الی و جول تموم شد و اگه قرار باشه بازی دنباله داشته باشه,ربطی به نسخه اول نداره.

آخه نکته خنده دار قضیه اینه که همون طور که توی یکی دیگه از تاپیک ها هم گفتم ، Activision استفاده خاصی هم از Crash نمیکنه ! :دی باز اگه مثل CoD سالی یه نسخه میساختن ، میگفتیم براشون سود داره و نمیخوان بفروشنش. ولی آخرین نسخه اصلی بازی برای 2008 بود و بعدش هم 2010 یه نسخه iOS دادن و دیگه هیچی.
یعنی الآن بیان IP بازی رو 500 دلار بفروشن هم بهتر از اینه که بذارن خاک بخوره ! حداقل این طوری چند تا پیتزا میتونن بخرن ! :دی خیلی خیلی بعیده که سونی دلش نخواد این IP رو دوباره بدست بیاره. محبوبیت این IP زیاد هست و مثلاً اگه Cerny الآن به جای کار روی Knack ، داشت روی Crash کار میکرد غوغا به پا میشد. یا مثلاً توی PS Allstars Battle Royale ، ملت به طرز فجیعی آرزو داشتن که Crash هم توی بازی باشه و سونی هم بدون شک از این قضیه خبر داشته و امکان نداره در این مورد با Activision صحبت نکرده باشه ، ولی خبری نشد که نشد !

اتفاقا منم داشتم به همین فکر میکردم؛ اینکه آیا سونی برای بدست آوردن مجدد این IP اقدامی کرده؟ یعنی سونی خواسته کرش رو داشته باشه اما Acti گفته نه؟ من همش دوست داشتم گیمر ها جمع شن و خرید IP کرش رو از همه باهم از سونی بخوان تا شاید یه اتفاقی بیفته! گیمرهای تازه کار تر شاید کرش رو درک نکنن و نفهمن چیه، یعنی نه اینکه چیز خاصی هست که فقط ماها میتونیم درکش کنیم و خیلی خفنیم، منظورم این نیست، یه جورایی تمام دوران کودکی من و خیلی از ماها خلاصه شده توی کرش هست. خیلی اتفاق خوب و جذابی هست که کرش رو، یه کرش واقعی رو، روی PS4 ببینیم! سرنی و ND بیان کرش بسازن برای من یه نفر حتی به FFXV هم ترچیح خواهد داشت!

به قول تو این نکته رو اعصاب قضیه هم عدم توجه Acti به این IP هست! با بی توجهی بهش و ساختن سه تا بازی آشغال ازش (WoC و TS و CotT) رسما کرش رو به فنا دادن رفت...

اینم اضافه کنم که هنوزم که هنوزه یه بازی مالتی ژانر مثل Crash 3 ساخته نشده که وسعت، دیزاین و جذابیتش رو تکرار کنه یا حتی بهش نزدیک بشه! بنظر من بهترین تلفیق از Sonic و Mario بود! از موتور سواری تا پلنگ و هوایما و دایناسور و قواصی و ... انصافا حرف نداشت!

یعنی الآن بیان IP بازی رو 500 دلار بفروشن هم بهتر از اینه که بذارن خاک بخوره ! حداقل این طوری چند تا پیتزا میتونن بخرن !
حرفت از نظر منطق کاملا درسته، اما از ترس این که NG یه هیولا از توی Crash در نیاره و سوزشش بمونه برای اینا نفروختنش منطقی تر از حرفت ـه حتی! :دی

من فکر نمیکنم خود ND خیلی مایل باشه که Crash یا حتی Jak & Daster بسازه. اینا دیگه گذشتن، به عقب برنمیگردن

حرف درستی نیست! بنظر من یه سازنده هر وقت احساس کرد میتونه جرف جدیدی بزنه مجازه بره سراغ یه IP و مساله زمان اصلا مطرح نیست! مثلا کن لیواین وقتی دوباره برگشت سر بایوشاک که قصد داشت یه چیز جدید بسازه نه یه ادامه برای بایوشاک اصلی! ND هم از این دست استدیوهاست! (البته منحای UC3 که بنظرم ادامه UC2 بود) اینا به فرض که بتونن کرش بسازن به راحتی پتانسیل اینو دارن که یه بازی جدید برای کرش بسازن.

وقتی حرف جدید برای گفتن داری زمان دیگه مطرح نیست. میتونی حتی برگردی سراغ یه IP که برای 20 سال پیش باشه! ضمن اینکه در مورد J&D کاملا حرفت غلط هست چون یکی از ND که الان یادم نیست کی خودش گفته بود خیلی دوست داره یه J&D جدید بسازه و به نظرش شرم آوره که یه J&D جدید روی PS3 نیاد (دو سال پیش اینا گفته بود). منتها سونی نمیزاره و ترجیح میده این بازی هاش رو بده کسای دیگه بسازن (مثل SC) و بجاش سازنده های اصلیشون رو بزاره سر IP های جدید یا عنوان های Mature تر که پرطرفدار و کنسول سلر هستن. خلاصه همه جوره به ما پلتفرمر بازا ضلم میشه همیشه!:|

حرف درستی نیست! بنظر من یه سازنده هر وقت احساس کرد میتونه جرف جدیدی بزنه مجازه بره سراغ یه IP و مساله زمان اصلا مطرح نیست! مثلا کن لیواین وقتی دوباره برگشت سر بایوشاک که قصد داشت یه چیز جدید بسازه نه یه ادامه برای بایوشاک اصلی! ND هم از این دست استدیوهاست! (البته منحای UC3 که بنظرم ادامه UC2 بود) اینا به فرض که بتونن کرش بسازن به راحتی پتانسیل اینو دارن که یه بازی جدید برای کرش بسازن.

وقتی حرف جدید برای گفتن داری زمان دیگه مطرح نیست. میتونی حتی برگردی سراغ یه IP که برای 20 سال پیش باشه! ضمن اینکه در مورد J&D کاملا حرفت غلط هست چون یکی از ND که الان یادم نیست کی خودش گفته بود خیلی دوست داره یه J&D جدید بسازه و به نظرش شرم آوره که یه J&D جدید روی PS3 نیاد (دو سال پیش اینا گفته بود). منتها سونی نمیزاره و ترجیح میده این بازی هاش رو بده کسای دیگه بسازن (مثل SC) و بجاش سازنده های اصلیشون رو بزاره سر IP های جدید یا عنوان های Mature تر که پرطرفدار و کنسول سلر هستن. خلاصه همه جوره به ما پلتفرمر بازا ضلم میشه همیشه!:|

با استناد به چی اینو میگی؟ ND هر نسل رفته سراغ یه IP دیگه و بازی های قدیمیش رو ول کرده. الان هم که TLOU رو ساخته. اگه میخواست خیلی راحت میرفت سراغ J&D، سونی هیچوقت تو کارش دخالت نمیکنه. اما خودشون نمیخوان و نمیرن سراغش. این آرزوی ساخت یه کرش دیگه توسط ND هم کلا باید چالش کنید، حتی اگه سونی اون IP رو به دست بیاره، چیزی فراتر از محاله که ND دست بهش بزنه.

آخرین ویرایش:
منظور من به توانایی های ND هست. درسته هر نسل رفتن سراغ یه IP اما توانایی اینو دارن که با IP های قدیمیشون یه چیز جدید بسازن. من کلی گفتم. میگم هروقت یکی بتونه با یه IP کار جدید بکنه دیگه مساله زمان مطرح نیست. برای من پر واضح هست Crash رو بدن دست ND میتونه یه بازی جدید بسازه که همه کف و خون بالا بیارن. نمیتونه؟

سونی هم درسته تو مدیریت ND دخالت نداره اما قطعا دخالت های خودش رو اعمال میکنه. حالا من انجا نیستم بگم این موارد چیان اما یه مثالی که خود ND گفت و خودتم میدونی همین UC بود که اول ND میخواسته یه بازی نیمه فانتزی با حضور شخصیت های نیمه انسانی بسازه اما سونی نزاشته و در عوض خواسته یه بازی جدی بسازن. درسته سونی نمیاد بگه مثلا به بازی Action بسازید یا IP بعدیتون فلان باشه اما پر واضح هست که حیطه کلی رو مشخص میکنه. مثلا از ND میخواد بازی های Mature بسازن. از یه استدیو دیگه بازی آنلاین میخواد و ... یکی از وظایف لاین پرودیوسر های WWS همینه. مثلا میان حساب میکنن میگن PS4 زمان لانچش باید برای جذاب همه اقشار گیمرها تو این ژانرها بازی داشته باشه، بعد با توجه به این نیازها و توانایی استدیوها به انها میگن فلان بازی رو بسازید و بودجه تعمین میشه. مثلا Knack هم همینجوری خلق شد چون سرنی میگفت ما میخواستیم PS4 زمان لانچش یه بازی انحصاری هم برای بچه های داشته باشه برای همین من Knack رو ساختم. اما وقتی از ND خواستن یه بازی اکشن جدی خشن بسازن دیگه کار ندارن چی میسازن و میزارن به عهده خودشون. همونطور که مثلا به JS نمیگن چی بساز! سونی کلا برعکس مایکرو هیچ کدوم از استدیوهاش رو مجبور به ساخت هیچ چیزی نمیکنه.

کلا از اول هم گفتم صحبت در رابطه با خرید IP کرش و ساخته شدنش توسط ND و سرنی یه فانتزی هست. یعنی به عنوان یه فانتزی باحال در موردش صحبت کردیم وگرنه کسی اینجا واقعا منتظر افتادن این اتفاقات نیست!:دی ولی اگه روزی این اتفاق افتاد ND میتونه کرش رو تبدیل به بهترین IP سونی بکنه. اصلا هم مساله گذشتن دوران این IP و این داستانا مطرح نیست. in nd we trust

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or