آیا از طنز در مقالاتم استفاده کنم؟

نظر شما درباره ی استفاده از طنز در مقالات بنده چیست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    88
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
طنز در قالب جدی بودن و جدی بودن در قالب طنز ... ولی بصورت نهفته یا کنایه در مطلب استفاده بشه . نمیدونم چقدر تونستم منظورم رو برسونم ولی در نهایت برمیگرده به استعداد استفاده شخص از الفاظ مختلف برای ساخت متون مختلف .!

خيلي به بازي بستگي داره ولي نظر كلي من اين هستش كه استفاده نكن.چون باعث ميشه هم مقاله اي كه مينويسي جدي بشه هم خواننده ها جدي تر بگيرنش!!!

اصلی ترین مشکل تو توی مقالاتت تو شکلکه که واقعا سطح اون مقاله ای که مطمئنا خیلی روش وقت گذاشتی رو از بین می بره استفاده از طنز های بی مورد هم درست نیست بهتره نسبت به بازی و مبحث و مسئله خاصی که می تونه باعث جذابیت بیشتر برای مقالت بشه از چاشنی طنز استفاده کنی;)

اصلی ترین مشکل تو توی مقالاتت تو شکلکه که واقعا سطح اون مقاله ای که مطمئنا خیلی روش وقت گذاشتی رو از بین می بره استفاده از طنز های بی مورد هم درست نیست بهتره نسبت به بازی و مبحث و مسئله خاصی که می تونه باعث جذابیت بیشتر برای مقالت بشه از چاشنی طنز استفاده کنی;)

دقيقا من هم با حرف اين دوستمون موافقم.مثلا اون مقاله اي كه واسه DS نوشته بودي مقاله خيلي خوبي بود ولي اينقدر از شكللك و تيكه استفاده كردي بودي كه من موقعي كه ميخوندم خندم گرفته به جاي اين كه برم تو كف بازي!:|ولي جدا از اين مسائل كارت خيلي خوبه.بيشتر تلاش كن.موفق تر از ايني كه هستي ميشي!

به طور مثال ، شما نمی تونید توی نقد MGS از هنر طنز نویسی استفاده کنید
هیچ ارتباطی به بازی نداره. میشه توی سایلنت هیل هم از طنز استفاده کرد. تازه MGS هم پر تیکه های خنده دار هست و تازه می شه خیلی قشنگ طنز توی نقدش استفاده کرد
به نظر من استفاده از طنز در نوشته ها به دو شکل هست.(نمی دونم ولی فکر کنم یه دفه دیگه هم این بحث شده بود و من دارم تکرار می کنم)
یکی اینکه نقاد بیاد و قسمتی از بازی رو به تمسخر بگیره به علت ضعف و نکات تابلوی بازی
و اون یکی اینکه از نکات خنده دار بازی در نقد صحبت بشه و یا به عنوان مثال ذکر بشه
که هر دوی این ها می تونه در هر بازیی و در هر ژانری استفاده بشه . دیگه اون جور که در ذهن من هست هیچ مدل دیگه ای از طنز توی نقد نمی تونه قرار بگیره. مثلا بیایم و خودمون با شخصیت های بازی شوخی کنیم و جک براشون درست کنیم! این مدل طنز خیلی راحت کل نوشته رو زیر سوال می بره

• Like
Reactions: The Hoss
قبلاً نظرمو گفتم، ولی در تکمیلش باید بگم که منم با این موافقم که ربطی به سبکش نداره بلکه به موقعیت قرار گیری مطلب بستگی داره.
و در آخر اینکه باید کم باشه طنز و همونطور که قبلاً گفتم تاثیر گذار و کنایه ای؛ که در این باب شعر زیر برای طنز صدق میکنه:
کم گوی و گزیده گوی چون دُر / تا ز اندک تو جهان شود پر
لاف از ســـخن چو در تـــــوان زد
/ آن خشت بوَد که پر توان زد :exclaim:
______
یه نکته هم بگم که اگه دقت کنید، حتی کسایی هم که بیشتر اوقات از شکلک توی پستاشون استفاده میکردن، الان که بحث سر این موضوعه و یه کمی جدیه بیشتر افراد توی این تاپیک از شکلک استفاده نکردن! (از جمله خودم، که البته در حالت کلی از شکلک خیلی کم استفاده میکنم!)

آخرین ویرایش:
چاشني ظنز هميشه كمك ميكنه !
يه وبلاگ نويس بود توي يكي از اين وبلاگ هاي فارسي
Sims47
اونم سبك نقد و پيش نمايش نوشتنش مثل تو بود !
درز كل من علاقمندم

• Like
Reactions: محمد رضا mr
طنز عموما توی نقد بیشتر جواب میده. چون شما خودت یک بازی از نزدیک نمی بینی و عموما اطلاعات از مقاله و تریلر هست بهتر ازش کمتر استفاده بشه. طنز هم عموما باید خیلی کم استفاده بشه تا مقاله حالت لودگی به خودش نگیره.

• Like
Reactions: HL2-GF
با اینکه در زمینه سبکهای نویسندگی تخصص ندارم اما با یه طنز با کلاس کاملا موافقم
منظورم از طنز با کلاس : پرهیز از بی ادبی و توهین و تحقیر و تهمت
البته منظورم این نیست که نویسنده محترم بی ادب هستند فقط نظرم رو به طور کلی گفتم

• Like
Reactions: محمد رضا mr
من با نظر آرش آستیاکی موافقم، وقتی شما میگی میتونم طنز را وارد مقالم کنم یعنی اینکه میخوای از جملاتی استفاده کنی که مقاله را جذاب تر جلوه بدی و این متاسفانه نتیجه معکوس داره ...
نویسنده ای که خودش حس طنز داشته باشه بصورت ناخودآگاه طوری از جملات یا تکه های طنز استفاده میکنه که خدشه ای به نوشتش وارد نشه
ولی به طور کل استفاده از حملات طنز مانند " مموشی بخورمت، یا مثل پشگل آدم به روی زمین میفتد و ... " نه تنها مقاله را حذاب نمیکته، بلکه فقط و فقط موجب بد شدن و قاصله گرفتن از سطح حرفه ای نوشته میشه ( منظورم کلی بود، اصلا در متن های تو همچین تیکه هایی وجود نداره )
شکلک هم که برای یک مقاله نقش " فحش خواهر و مادر " را داره

آخرین ویرایش:
کمی طنز چاشنی مقالاتت کنی خیلی خوبه . اما مواظب باش طنزت تبدیل به لودگی نشه :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or