منم همین طور صبر می کنم!آپدیت نکردیم و نمیکنیم فعلا:d
آخه یه چیزیم هست باید 3 ماه دیگه آپدیت کنی تا این C4EVA بخواد بخودش زحمت بده و FW جدید برده بیرون !
کاش این Geohot روش کار میکرد سر 1 ماه یکم کمتر یا بیشتر تحویل میداد !
آخه مشکل اینم نیست فردا روز یه بازی جدید میاد آپدیت داره اون وقت تکلیف چیه !؟ یعنی چه آپدیت کنی بازی رو نزاری رو کنسول چه آپدیت نکنی بازی رو بزاری رو کنسول یکیه !
به نظر من آدم باید آپدیت کنه تو این سه ماه بازی اوریجینال بگیره ! کسی نظری داره ؟
اگه آپدیت کنی Flag نمیشی طبق حرف های C4eva اگه بازی هایی A-P 2.5 دارن رو بازی کنی فلگ میشی و خوده C4eva هم گفته که آپدیت داشبورد هیچ مشکلی به وجود نمیارهفکر کنم تنها موردی که الان موجب میشه کسی شک کنه اینه که flag بشه که اونم بلاخره همه مجبورن واسه بازیای جدید آپدیت کنن پس دیگه چه کاریه؟!
آخه یه چیزیم هست باید 3 ماه دیگه آپدیت کنی تا این C4EVA بخواد بخودش زحمت بده و FW جدید برده بیرون !
کاش این Geohot روش کار میکرد سر 1 ماه یکم کمتر یا بیشتر تحویل میداد !
آخه مشکل اینم نیست فردا روز یه بازی جدید میاد آپدیت داره اون وقت تکلیف چیه !؟ یعنی چه آپدیت کنی بازی رو نزاری رو کنسول چه آپدیت نکنی بازی رو بزاری رو کنسول یکیه !
به نظر من آدم باید آپدیت کنه تو این سه ماه بازی اوریجینال بگیره ! کسی نظری داره ؟
اگه آپدیت کنی Flag نمیشی طبق حرف های C4eva اگه بازی هایی A-P 2.5 دارن رو بازی کنی فلگ میشی و خوده C4eva هم گفته که آپدیت داشبورد هیچ مشکلی به وجود نمیاره