وقتی سیدی رو گذاشتی ، یه بار دستگاه رو خاموش و روشن کن ( سیدی تو دستگاه باشه )
بعد از روشن شدن ، آپدیت میکنه ...
پ.ن : اون چیزی که دانلود کردی باید کل فولدرش رو توی سیدی بزنی ، نه فقط فایل داخلش رو
درود به همه
من دارم این فایل رو که حجمش دقیقا 11.885 MB هست دانلود میکنم. از دوستمون Craig Marduk تشکر میکنم بابت توضیحش ( اسم شخصیت مورد علاقه منه ). به امید خدا فردا میرم تو کار به روز کردن 360 ( چون CD خام ندارم :biggrin1. با این روز اوری میتونید تمام بازی های اورجینال XBOX رو در XB360 اجرا کنید. نکته: شما برای این کار 100%به HDD نیاز دارید.
درضمن در قسمت System داشبورد Start up رو بزارید روی DISC بعد CD که رایت کردید رو بزارید تو کنسول بعد کنسول رو روشن و خاموش کنید تا عملیلت به روز شدن فعال بشه ( این کار رو قبلا انجام داده بودم ولی برای به روز کردن داشبورد بود :blushing.
Download the Original Xbox Game Support
update here
.
تو خود صفحه روی Here کلیک کنید تا بره برای دانلود
پیروز باشید
من به لایو وصل شدم پیغام داد آپدیت کن . آپدیت کردم و الان دیگه بازی کپی نمیخونه ! انگار کپی خورش پریده ! اگه ببرم بیرون بدم دوباره میشه کپی خورش کرد دیگه ؟؟!!
من به لایو وصل شدم پیغام داد آپدیت کن . آپدیت کردم و الان دیگه بازی کپی نمیخونه ! انگار کپی خورش پریده ! اگه ببرم بیرون بدم دوباره میشه کپی خورش کرد دیگه ؟؟!!
اشتباه کردی دیگه باید می رفتی frum پر مطلب در مورد این موضوع نوشته تو قسمت xbox live.الان باید واسی تا lt1.9 بیاد بریزی درست می شه این جور که من فهمیدم.یا اگه نمی خوای ببر مغازه برات lt1.1 رو بریزن می تونی بازی کپی بازی کنی ولی فقط 6 تا بازی که دارای ap2.5 بودند رو نمی تونی بازی کنی.black ops_MW2_haloreach_assassin'creed BH_NFS hot persuit_fable 3