آپگرید بین-نسلی بازی Horizon Forbidden West رایگان خواهد بود

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
سونی با عقب‌نشینی از موضع قبلی خود مبنی بر پولی بودن آپگرید بین-نسلی بازی Horizon Forbidden West، اعلام کرده که دارندگان نسخه PS4 می‌توانند بدون هزینه اضافه به نسخه PS5 نیز دسترسی داشته باشند. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی Horizon Forbidden West

چند روز پیش بود که پیش‌فروش بازی Horizon Forbidden West آغاز شد و کاربران بابت شیوه دریافت آپگرید نسخه پلی استیشن 4 به پلی استیشن 5، انتقادات شدیدی را به این سیستم وارد کردند. در ابتدا کاربران مجبور بودند تا برای دریافت این آپگرید، نسخه 80 دلاری بازی را تهیه کنند. اما حال شرکت Sony به انتقادات پاسخ داده و اعلام کرده که آپگرید بین-نسلی این عنوان موردانتظار، به‌صورت کاملا رایگان در اختیار خریداران قرار خواهد گرفت.

جیم رایان، مدیرعامل پلی استیشن در بیانیه‌ای که بر روی وبلاگ پلی استیشن قرار گرفت، گفت: «قرار بود که پنج‌شنبه گذشته را برای Horizon Forbidden West و تیم شگفت‌انگیز گوریلا بابت عرضه آن تا 18 فوریه 2022، جشن بگیریم. اما کاملا واضح است در خصوص آنچه که با آغاز پیش‌خریدهای خود ارائه دادیم، ناکام ماندیم.

سال گذشته ما وعده دادیم که بروزرسانی رایگان را برای تمام بازی‌های لانچ تایتل بین-نسلی خود، از جمله Horizon Forbidden West، ارائه دهیم. با اینکه تأثیر عمیق پاندمی بازه زمانی عرضه بازی را از آنچه که تصور می‌کردیم عقب‌تر انداخت، اما ما همچنان به قول خود وفا خواهیم کرد: بازیکنانی که Horizon Forbidden West را بر روی پلی استیشن 4 خریداری کنند، می‌توانند بازی را به‌طور رایگان به نسخه پلی استیشن 5 ارتقا دهند.»

رایان همچنین در ادامه تأیید کرد که از حالا به بعد کاربران با پرداخت 10 دلار، قادر به ارتقا دادن نسخه PS4 تمام بازی‌های بین-نسلی سونی (چه به‌صورت فیزیکی و چه دیجیتالی) به نسخه PS5 آن‌ها خواهند بود. این عناوین، مواردی مانند Gran Turismo 7، نسخه جدید God of War یا هر بازی فرست-پارتی دیگری که قرار است در آینده به‌صورت بین-نسلی از سوی استودیوهای پلی استیشن منتشر شود را در بر دارد.

بازی Horizon Forbidden West در تاریخ 18 فوریه 2022 (29 بهمن 1400) برای PS5 و PS4 منتشر خواهد شد.​

من به نینتندو اعتراض نمیکنم مینی نوک هم بده دستم میگیرم ‌. کار از کار گذشته دیگه برام مهم نیست فقط botw 2 رو میخوام کارتریجش رو دست بگیرم صد دلار هم باشه باشه ‌‌باشه .سونی به طرفدار گوش نکرد بخاطر سیاست مایکرو سافت عقب کشید اگر مایکرو سیاستش اینقدر متضاد با اون نبود هیچ وقت کاهش قیمت یا رایگان شدن نداشتیم یادمپن باشه بکوارد بخاطر سیاست های سه نسل پیش متیم ایکس باکس زنده شد این نسل ‌ وقتی بازی بیست سال پیش رایگان اپدیت میشه و حتی گهگاه خودشون رایگان اینهانسش میکنن وقتی اکثر بازی های بزرگ دلیور میشن رایگان به نسل بعد و همچین الگوی پرو یوزری روبروت باشه سریع مجبوری کوتاه بیایی چون هی مقایسه میشی با اون .
داداش زیاد مایکرو رو جدی گرفتی 🤣

قبل از اعلام این خبر نسخه دلوکس بازی تو امازون شبیه چی داشت. پیش فروش می شد پس مطمن سونی هم این کاهش رو نمیداد هیچ فرقی نداشت ولی سونی سریع کوتاه اومد چون دید واقعا این ایده خیلی مضخرفه

مطمن باش اگه سونی نبود الان مایکرو برا 4kکردن منوی کنسول ۱۰دلار میگرفت 🤣🤣

دوستان اگه کسی PS4 و PS5 داره و احیانا Horizon رو روی PS5 پیش خرید کرده، می تونه خیلی راحت از طریق ساپورت سونی بگه که براش ریفاند کنن. بدون دردسر ریفاند می کنن. بعد می تونه بره نسخه 60 دلاری PS4 رو بگیره از طریق خود Store کنسول PS4 و 10 دلار ذخیره کنه. البته گزینه آپگریدش به PS5 الآن فعال نمیشه. از ساپورت سونی پرسیدم گفتن که وقتی بازی عرضه بشه گزینه آپگرید رایگانش به PS5 هم ظاهر میشه در PS Store روی خود کنسول PS5.

داداش زیاد مایکرو رو جدی گرفتی 🤣

قبل از اعلام این خبر نسخه دلوکس بازی تو امازون شبیه چی داشت. پیش فروش می شد پس مطمن سونی هم این کاهش رو نمیداد هیچ فرقی نداشت ولی سونی سریع کوتاه اومد چون دید واقعا این ایده خیلی مضخرفه

مطمن باش اگه سونی نبود الان مایکرو برا 4kکردن منوی کنسول ۱۰دلار میگرفت 🤣🤣
زیاد جدی نگرفتم یوزر هستم دارم استفاده میکنم روزانه به چشم میبینم دیگه - بازی RDR یک رو صد سال پیش خریدی خودش اتوماتیک پچ میگیره اینهانس میشه بروز رسانی میشه و ... تو اینترنت نگاه میکینی میبینی بازی مورد علاقه ات fps بوست گرفته کاری که خیلی از ریمستر ها حتی انجام نمیدن و فقط به افزایش رزلوشون کفایت میکنند !! بازی های های نسل های پیش تا 20 سال پیش بکوارد هستند - بازی های نسل جدید رایگان دارن fps بوست میگیرند auto HDR میگیرن و در کنار همه این سیاست های مثبت گیم پس هم هست که بهترین سرویسی است که من تو این 30 سال بازی کردن تجربه کردم . سیو ها مستقیم میرن به کلود بدون نیاز به سرویس خاصی (این همه برای همه یوزر های پلتفرم صدق میکنه ) نیاز نیست برید حتما سرویس خاصی بخرید تا سیو ها ذخیره بشن در کلود -(مثل نینتندو یا سونی ) حقایق رو باید گفت دیگه شما داری اسمارت دلیوری رو میبینی دیگه- من خودم کلی بازی اپدیت کردم رایگان به نسل بعد تجربه شخصی خودمه براحتی آبخوردن اصلا آبخوردن هم نه چون کنسول خودش خاموش بود اومدم دیدم اپدیت گرفته رفته شده نسل بعد حتی متوجه هم نشدم - خوب دیگه اینا رو میبننند مجبورن اداپت بشن چون ازشون میخوان - من دیدم در فضای مجازی صد ها هزار بار صحبت از اسمارت دلیوری شد . این ها رو نمیشه انکار کرد .اون نظر شما کلا رد میشه چون الان این نسل و از اواخر نسل پیش مایکروسافت بشدت یوزرفرندلی بوده بسیار بیشتر از سونی و نینتندو و این براحتی قابل اثباته -

زیاد جدی نگرفتم یوزر هستم دارم استفاده میکنم روزانه به چشم میبینم دیگه - بازی RDR یک رو صد سال پیش خریدی خودش اتوماتیک پچ میگیره اینهانس میشه بروز رسانی میشه و ... تو اینترنت نگاه میکینی میبینی بازی مورد علاقه ات fps بوست گرفته کاری که خیلی از ریمستر ها حتی انجام نمیدن و فقط به افزایش رزلوشون کفایت میکنند !! بازی های های نسل های پیش تا 20 سال پیش بکوارد هستند - بازی های نسل جدید رایگان دارن fps بوست میگیرند auto HDR میگیرن و در کنار همه این سیاست های مثبت گیم پس هم هست که بهترین سرویسی است که من تو این 30 سال بازی کردن تجربه کردم . سیو ها مستقیم میرن به کلود بدون نیاز به سرویس خاصی (این همه برای همه یوزر های پلتفرم صدق میکنه ) نیاز نیست برید حتما سرویس خاصی بخرید تا سیو ها ذخیره بشن در کلود -(مثل نینتندو یا سونی ) حقایق رو باید گفت دیگه شما داری اسمارت دلیوری رو میبینی دیگه- من خودم کلی بازی اپدیت کردم رایگان به نسل بعد تجربه شخصی خودمه براحتی آبخوردن اصلا آبخوردن هم نه چون کنسول خودش خاموش بود اومدم دیدم اپدیت گرفته رفته شده نسل بعد حتی متوجه هم نشدم - خوب دیگه اینا رو میبننند مجبورن اداپت بشن چون ازشون میخوان - من دیدم در فضای مجازی صد ها هزار بار صحبت از اسمارت دلیوری شد . این ها رو نمیشه انکار کرد .اون نظر شما کلا رد میشه چون الان این نسل و از اواخر نسل پیش مایکروسافت بشدت یوزرفرندلی بوده بسیار بیشتر از سونی و نینتندو و این براحتی قابل اثباته -
من با اسمارت دیلوری خیلی حال میکنم. و سونی هم باید این طرف پیاده سازی میکرد

ولی حرفم‌ اینه شما 500دلاری ندادی که بشینی بازی های چند نسل قبل رو بازی کنی کنسول داده بیرون نیاز به بازی نسل بعد داره که نشونش بده نه همش تمرکزش روی بکوارد باشه الان ۱۰ماه از نسل ۹گذشته مایکرو‌. فقط یه Fmsداشته که اونم روی Pc,قبلا بوده

یا از اون طرف تو سال 2021کنترلش هنوز باطری قلمی میخوره

مایکرو تو حوزه گیمینگ نسبت به نسل قبل پیشرفت داشته که عالیه ولی بخوای با سونی مقایسته بشه تو حوزه گیمینک خنده دار هست

ولی حرفم‌ اینه شما 500دلاری ندادی که بشینی بازی های چند نسل قبل رو بازی کنی کنسول داده بیرون نیاز به بازی نسل بعد داره که نشونش بده نه همش تمرکزش روی بکوارد باشه الان ۱۰ماه از نسل ۹گذشته مایکرو‌. فقط یه Fmsداشته که اونم روی Pc,قبلا بوده

مایکرو تو حوزه گیمینگ نسبت به نسل قبل پیشرفت داشته که عالیه ولی بخوای با سونی مقایسته بشه تو حوزه گیمینک خنده دار هست
آقا گیر سه پیچ نمی‌خوام بدم ولی این fms الان میشه Forza Motorsport که هنوز نیومده...
اگه هم منظورت شبیه ساز پرواز که اون Microsoft flight simulator
تو انحصاری ها هم تا حالا
گیرز تکنیک ، فلایت، داشته که قبلنا رو پی سی اومدن
و از انحصاری زمانی ها هم غیر از مدیومی که الان اومده تولو مینتس و داشته دث دور هم نمی‌دونم زمانیه یا کامل

جاست همین 😁 نزدیکترین بازی بزرگ بعدی هورایزن پنجه...
بقیه هم از ۲۰۲۲ جدی استارتش میخوره...

همون جور که گفتید

آقا گیر سه پیچ نمی‌خوام بدم ولی این fms الان میشه Forza Motorsport که هنوز نیومده...
تو انحصاری ها هم تا حالا
و از انحصاری زمانی ها هم غیر از مدیومی که الان اومده تولو مینتس و داشته دث دور هم نمی‌دونم زمانیه یا کامل

همون جور که گفتید
بازی بزرگ میگم انحصاری یه چی شبیه رچت یا اسپایدی و ریترنال و دیمون و ...

اون طرف هیچ 🤣🤣یا به. قول خودت Mfs فقط داشت
الان کدوم بازی مایکرو جز استارفیلذ تاریخ دقیق 2022خورده
ابن هایی که معرفی کرد خیلی هاشون در حد تیزز بوده و شایعه ها میکن از اواخر 2022 احتمال عرضه شون هست

تو انحصاری ها هم تا حالا

همون جور که گفتید
Halo infinite کشکه!
کلی بازی بزرگم قراره day one روی گیم پس بیاد که اهمیتشون از انحصاری بودن کمتر نیست

Halo infinite کشکه!
کلی بازی بزرگم قراره day one روی گیم پس بیاد که اهمیتشون از انحصاری بودن کمتر نیست
اونایی که تا حالا اومدن میگم

روند جدی هم گفتم از ۲۰۲۲ تابستون شروع میشه برنامه هر ۳ ماه یه انحصاری بزرگ.
هیلو دسامبر میاد بعدش هیچی نمیاد تا تابستون ۲۰۲۲ جوری که مشخصه انگار و کسایی مثل کلابریل میگن

• Like
Reactions: Rezaenslaved
اونایی که تا حالا اومدن میگم

روند جدی هم گفتم از ۲۰۲۲ تابستون شروع میشه برنامه هر ۳ ماه یه انحصاری بزرگ.
هیلو دسامبر میاد بعدش هیچی نمیاد تا تابستون ۲۰۲۲ جوری که مشخصه انگار و کسایی مثل کلابریل میگن
استاکر ۲ تایید شده که بهار ۲۰۲۲ میاد

بحث بازی و اینکه چه بازی خوبه و کی چی بازی میکنه جداست و سلیقه ای است و نظر شما یا من چیزی رو ثابت نمیکنه- مقایسه تو حوزه گیمینگ خنده داره ؟؟؟ پس تو چه حوزه ای مقایسه بشن میخواید در بحث تولید سیستم عامل مقایسه شون کنیم ؟؟ اتفاقا فکر میکنم شما زیاد قضیه رو جدی گرفتید . هر دو طرف انحصاری دارن عناوین بسیار خوب دارند یک ذهنیتی هست میشه اشاره کرد بهش : مگر همه یوزر ها فقط انحصاری بازی میکنند ؟چهار سالی پنج سالی یکبار انحصاری میاد که سرش به تنش بی ارزه هر چیزی که اسمش انحصاریه که سلیقه همه نیست برای مثال من نسل پیش روی سونی یک گاد بازی کردم یک بلاد بورن تمام .بحث انحصاری و فلسفه بازی انحصاری کلا برای مایکروسافت معنا نداره چون به قول رایان به نسل ها اعتقاد ندارن!! پلتفرم یکپارچه است و روی همه پلتفرم ها بازی هاش عرضه میشوند .بازی های بزرگی هم در راهه اگر از دید خنده داری نگاه کنیم که شما میگید فقط همون انحصاری های بتسزدا کافی هستند برای به زانو دراوردن تمام انحصاری های همه پلتفرم ها اگر فقط بخواهیم از چشم انحصاری طلبی نگاه کنیم که باز اشتباهه !! هرچی بازی روی هم ه دستگاه ها باشه در اختیار یوزر های زیادی تری قراربگیره خیلی هم بهتره .نکته دوم سلیقه هم هست من ‌‌تمام پلتفرم ها در اختیارمه ولی ده برابر تمام انحصاری های پلتفرم های دیگه فروزا هورایزن بازی کردم چون لذت میبرم .
یادتون باشه تا پلتفرم ها رو تجربه نکردیدو نظرتون برخواسته از تفکر شخصی خودتون نیست چیزی که دارین برداشت میکنید از جاهایی شنیدید نمیتونه قابل اتکا باشه.

برای باطری هم باید خدمتتون بگم اینم یکی از اون بحثی هایی که میگم طرف یک چیزی میشنوه و سعی میکنه جاستیفای کنه مثلا پلتفرم خودش رو یا چیزی که داره و چیزی که نداره رو دست بندازه :اگر نگاهی به لینک زیر بندازی میبنی که نه تنها مشکل باطری سالهاست حل شده و راهکار های بسیار متنوعی وجوده داره بلکه از لحاظ میزان خروجی ساعت قابل بازی با کنترلر ،میشه براحتی از پلتفرم های دیگه پیشی گرفت .

نگاهی به باطری کنترلر

همه پلتفرم ها برتری دارن و ضعف و هیچ سیستمی بدون ایراد نیست منتهی اگر به تصویر کلی نگاه کنیم نمیشه انکار کرد که پلتفرمی که مایکروسافت داره میسازه یک ایکوسیستم بشدت برپایه کاربر دوستی است .تیم بکوارد XBOX مثال زدم براتون کارهایی که رایگان انجام داده خیره کننده است . اگر از دید شما بخواهیم نظر بدیم باید دیگه هیچ بازی نکنیم فقط منتظر بمونیم ببنیم انحصاری کی میاد چهار سالی سه سالی یکبار یک بازی بازی کنیم باز بریم منتظر بعدی . دوست من بیست سال عنوان پشت کاره ،هزاران هزار بازی فراموش نشدنی . اینکه به امون خدا ولشون کنیم بریم بیخیال کاربر وسیستم نسل قبل و بازیها و اصلا کلا تعطیل کنیم که روش جالبی نیست . یک بالانس خوبی بین سرویس ها و بازیها و سیستم ها فراهم شده در بخش گیمینگ مایکروسافت که میتونه این پلتفرم رو بشدت شکوفا کنه و همینطور هم شده است .

آخرین ویرایش:
بحث بازی و اینکه چه بازی خوبه و کی چی بازی میکنه جداست و سلیقه ای است و نظر شما یا من چیزی رو ثابت نمیکنه- مقایسه تو حوزه گیمینگ خنده داره ؟؟؟ پس تو چه حوزه ای مقایسه بشن میخواید در بحث تولید سیستم عامل مقایسه شون کنیم ؟؟ اتفاقا فکر میکنم شما زیاد قضیه رو جدی گرفتید . هر دو طرف انحصاری دارن عناوین بسیار خوب دارند یک ذهنیتی هست میشه اشاره کرد بهش : مگر همه یوزر ها فقط انحصاری بازی میکنند ؟چهار سالی پنج سالی یکبار انحصاری میاد که سرش به تنش بی ارزه هر چیزی که اسمش انحصاریه که سلیقه همه نیست برای مثال من نسل پیش روی سونی یک گاد بازی کردم یک بلاد بورن تمام .بحث انحصاری و فلسفه بازی انحصاری کلا برای مایکروسافت معنا نداره چون به قول رایان به نسل ها اعتقاد ندارن!! پلتفرم یکپارچه است و روی همه پلتفرم ها بازی هاش عرضه میشوند .بازی های بزرگی هم در راهه اگر از دید خنده داری نگاه کنیم که شما میگید فقط همون انحصاری های بتسزدا کافی هستند برای به زانو دراوردن تمام انحصاری های همه پلتفرم ها اگر فقط بخواهیم از چشم انحصاری طلبی نگاه کنیم که باز اشتباهه !! هرچی بازی روی هم ه دستگاه ها باشه در اختیار یوزر های زیادی تری قراربگیره خیلی هم بهتره .نکته دوم سلیقه هم هست من ‌‌تمام پلتفرم ها در اختیارمه ولی ده برابر تمام انحصاری های پلتفرم های دیگه فروزا هورایزن بازی کردم چون لذت میبرم .
یادتون باشه تا پلتفرم ها رو تجربه نکردیدو نظرتون برخواسته از تفکر شخصی خودتون نیست چیزی هست که دارین برداشت میکنید جاهایی شنیدید نمیتونه قابل اتکا باشه

برای باطری هم باید خدمتتون بگم اینم یکی از اون بحثی هایی که میگم طرف یک چیزی میشنوه و سعی میکنه جاستیفای کنه مثلا پلتفرم خودش رو یا چیزی که داره و چیزی که نداره رو دست بندازه :اگر نگاهی به لینک زیر بندازی میبنی که نه تنها مشکل باطری سالهاست حل شده و راهکار های بسیار متنوعی وجوده داره بلکه از لحاظ میزان خروجی ساعت قابل بازی با کنترلر ،میشه براحتی از پلتفرم های دیگه پیشی گرفت .

نگاهی به باطری کنترلر

همه پلتفرم ها برتری دارن و ضعف هیچ سیستمی بدون ایراد نیست منتهی اگر به تصویر کلی نگاه کنیم نمیشه انکار کرد که پلتفرمی که مایکروسافت داره میسازه یک ایکوسیستم بشدت برپایه کاربر دوستی است .تیم بکوارد XBOX مثال زدم براتون کارهایی که رایگان انجام داده خیره کننده است . اگر از دید شما بخواهیم نظر بدیم باید دیگه هیچ بازی نکنیم فقط منتظر بمونیم ببنیم انحصاری کی میاد چهار سالی سه سالی یکبار یک بازی بازی کنیم باز بریم منتظر بعدی . دوست من بیست سال عنوان پشت کاره ،هزاران هزار بازی فراموش نشدنی . اینکه به امون خدا ولشون کنیم بریم بیخیال کاربر وسیستم نسل قبل و بازیها و اصلا کلا تعطیل کنیم که روش جالبی نیست . یک بالانس خوبی بین سرویس ها و بازیها و سیستم ها فراهم شده در بخش گیمینگ مایکروسافت که میتونه این پلتفرم رو بشدت شکوفا کنه و همینطور هم شده است .
نگاه کن داداش یکی از دلایل فروش کنسول نسبت به دیگری بازی های انحصاری هست من مطما برا تجربه Fhو ایندیاناجونز Xboxرو میخرم ولی الان هیچ دلیلی برا خرید باکس نمیبینم چون فعلا هیچ بازی یا دلیلی برا خریدش تو این 10ماه ندیدم تا اون 2بازی عرضه بشه

نگاه کن داداش یکی از دلایل فروش کنسول نسبت به دیگری بازی های انحصاری هست من مطما برا تجربه Fhو ایندیاناجونز Xboxرو میخرم ولی الان هیچ دلیلی برا خرید باکس نمیبینم چون فعلا هیچ بازی یا دلیلی برا خریدش تو این 10ماه ندیدم تا اون 2بازی عرضه بشه
همانطور که گفتم سلیقه ای است شما خودتون هم الان گفتید تا بازی X y نیاد من فلان پلتفرم رو نمیگیرم. من هم تا GOD بعدی نیاد نمیرم سونی ولی بدلیل علاقه زیاد به شوتر های گیرزو هالو و مخصوصا ریسینگ و سیم مایکرو رو ترجیح میدم بیشتر مواقع ،هیچ ایرادی هم نداره هرکسی هر بازی دوست داره باید بازی کنه. البته صدها بازی اومده روی گیم پس و رفته و التیمت هم EA play داره و اینکه شما هیچ دلیلی نداشتید خیلی عجیبه بهرحال موفق باشید.

همانطور که گفتم سلیقه ای است شما خودتون هم الان گفتید تا بازی X y نیاد من فلان پلتفرم رو نمیگیرم. من هم تا GOD بعدی نیاد نمیرم سونی ولی بدلیل علاقه زیاد به شوتر های گیرزو هالو و مخصوصا ریسینگ و سیم مایکرو رو ترجیح میدم بیشتر مواقع ،هیچ ایرادی هم نداره هرکسی هر بازی دوست داره باید بازی کنه. البته صدها بازی اومده روی گیم پس و رفته و التیمت هم EA play داره و اینکه شما هیچ دلیلی نداشتید خیلی عجیبه بهرحال موفق باشید.
من بیشتر دنبال بازی داستانی با گیم پلی عالی هستم که سمت سونی بیشتر برام جذابه

• Like
Reactions: darksider666
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or