آپدیت !!!!Kinect

Download off

کاربر سایت
با سلام:

ایکس باکس یکی از دوستان وقتی کینکت رو وصل میکنیم یه صفحه باز میشه و اگه اشتباه نکنم Update kinect و یک yes و No میاد yes رو که میزنم میخواد وصل بشه به نت. (به نت وصل نیست)

باید چکار کنیم که kinect کنه.؟

ایکس باکس فت آرکید ال تی 2 آپدیت شده

[h=3]http://www.xbox.com/kinect[/h]

با درود
دوست عزیز مشخصات ایکس باکس من دقیقا مثل مال شماست.برای من هم ( بعد از ریختن lt+ 2 ) این پیام اومد منم بله رو زدم که تا حالا هیچ اتفاقی واسش نیوفتاده ( D:) تازه کارم هم راه افتاد. درضمن وقتی یس رو زدم، تو دستگاهم kinect sports season 2 بود پس فک نمیکنم به بازی ربط داشته باشه.به نت و اینا هم هیچ ربطی نداره.

سلام . دوستان من هم وقتی کینکت رو به کنسولم وصل می کنم با پیغام درخواست آپدیت رو به رو می شم . kinect advanhcer رو دارم ولی چطور باید آپدیت کنم ؟
کنسولم جی تگ lt3 هست .

با سلام خدمتون دوستان
من با یه مشکلی مواجه شدم.اولش که با کینکت بازی میکنم اکی هست اما بعد از 10،15 دقیقه که از بازی میگذره مدام پیغام try again میده کینکت ریست میشه و میگه جلوی کینکت بایستید تا بتونه دو باره شناسایی کنه.بالای کینکت رو دست میزنم احساس میکنم خارج از عرف گرم میشه( البته نمدونم تو شرایط عادی چقدر گرم میشه و ایا کینکت فن داره که خنک کنه) دست اخر هم این پیغام رو میده و گزینه exit game میاد
a problem has occurred with your kinect sensor ( c000009c )

a problem has occurred with kinect .if the problem persists, unplug your sensor and visit www.xbox.com/support

دوستان اگر کسی با این مورد برخورد کرده لطفا راهنمایی کنه.
کنسول هم xbox 360 slim e (سوپر اسلیم 4 گیگ) هست

ممنونم.

با سلام خدمتون دوستان
من با یه مشکلی مواجه شدم.اولش که با کینکت بازی میکنم اکی هست اما بعد از 10،15 دقیقه که از بازی میگذره مدام پیغام try again میده کینکت ریست میشه و میگه جلوی کینکت بایستید تا بتونه دو باره شناسایی کنه.بالای کینکت رو دست میزنم احساس میکنم خارج از عرف گرم میشه( البته نمدونم تو شرایط عادی چقدر گرم میشه و ایا کینکت فن داره که خنک کنه) دست اخر هم این پیغام رو میده و گزینه exit game میاد
a problem has occurred with your kinect sensor ( c000009c )

a problem has occurred with kinect .if the problem persists, unplug your sensor and visit www.xbox.com/support

دوستان اگر کسی با این مورد برخورد کرده لطفا راهنمایی کنه.
کنسول هم xbox 360 slim e (سوپر اسلیم 4 گیگ) هست

ممنونم.
با همه ی بازی ها این اتفاق میوفته؟ بازیه کینکت ادونچر که اورجینال هست رو امتحان کن ببین باز هم مشکل داری؟!

سلام دوستان من xbox 360 soper slim دارم کنیکت وصل میکنم میگه اپدیت کن . داشبورد من الان ورزن 2.0.17559 هست و از این بالا تر دیگه نیست . متاسفانه cd دستگاهمم داعون هست ولی بازی advan رو داخل هارد ریختم و وارد بازی شدم داخل بازی هم همین ارور اپدیت میاد دستگاهم جیتگ هست از نوع سخت افزاری با چیپست کولناند اگه کسی میدونه کمک کنه . چراغ کنیکت سبز هست و چشمک میزنه داخل خود کنسول هم وقتی کنیکت وصل هست علامت متصل شدن میاد ولی تا میخوام دستم رو تکون بدم ارور میده اپدیتش کن . ایا میتونم نسخه همین داشبوردم رو دباره رو سیستمم فلش کنم تا اپدیت بشه راهی اگه بلدین کمک کنید

سلام دوستان من xbox 360 soper slim دارم کنیکت وصل میکنم میگه اپدیت کن . داشبورد من الان ورزن 2.0.17559 هست و از این بالا تر دیگه نیست . متاسفانه cd دستگاهمم داعون هست ولی بازی advan رو داخل هارد ریختم و وارد بازی شدم داخل بازی هم همین ارور اپدیت میاد دستگاهم جیتگ هست از نوع سخت افزاری با چیپست کولناند اگه کسی میدونه کمک کنه . چراغ کنیکت سبز هست و چشمک میزنه داخل خود کنسول هم وقتی کنیکت وصل هست علامت متصل شدن میاد ولی تا میخوام دستم رو تکون بدم ارور میده اپدیتش کن . ایا میتونم نسخه همین داشبوردم رو دباره رو سیستمم فلش کنم تا اپدیت بشه راهی اگه بلدین کمک کنید
جواب هوش مصنوعی :دی
مشکلی که با Kinect در Xbox 360 جی‌تگ‌شده‌ات داری رایجه، مخصوصاً چون آخرین نسخه رسمی داشبورد (2.0.17559) هست و Kinect برای کارکردن نیاز به فایل‌های خاصی داره که باید موقع آپدیت سیستم نصب بشن — و معمولاً روی کنسول‌های جی‌تگ این فایل‌ها نصب نیستن، حتی اگر ورژن داشبورد درست باشه.

✅ خلاصه مشکل:​

• ورژن داشبوردت آخرین نسخه رسمی هست (2.0.17559).
  • Kinect روشنه ولی ارور آپدیت می‌ده.
  • چون دستگاهت JTAG یا RGH هست و بازی از هارد اجرا می‌شه، فایل‌های پشتیبانی Kinect نصب نیستن.

✅ راه‌حل پیشنهادی:​

نصب دوباره داشبورد فعلی همراه با فایل‌های Kinect با استفاده از XeBuild و فایل آپدیت رسمی

مراحل کامل:​

1.​

• برو به سایت رسمی ماکروسافت یا از لینک‌های معتبر دانلود کن.
  • فایل ZIP رو استخراج کن. پوشه‌ای به نام $SystemUpdate به دست میاد.

🔸 نکته مهم: اگر دستگاهت JTAG یا RGH هست، اسم پوشه باید به این تغییر پیدا کنه:
$$ystemUpdate
(یعنی با دو دلار اول، تا جی‌تگ متوجه نشه که یه آپدیت رسمی‌ه)

2.​

• فلش رو با فرمت FAT32 فرمت کن.
  • پوشه $$ystemUpdate رو توی ریشه فلش بریز (یعنی مستقیم روی فلش، نه داخل پوشه دیگه‌ای).

3.​

• Xbox رو روشن کن (یا ری‌استارت کن) و فلش متصل باشه.
  • باید پیغام آپدیت بیاد. اگر نیومد، دستگاه رو خاموش کن، فلش رو وصل کن، دوباره روشن کن.

✅ این آپدیت هیچ صدمه‌ای به جی‌تگ نمی‌زنه اگر فقط فایل‌های Kinect نصب شن.

4.​

• دوباره Kinect رو وصل کن.
  • وارد بازی مثل Kinect Adventures شو — باید بدون ارور کار کنه.

نکات مهم:​

• حتماً از فایل رسمی آپدیت برای همون ورژن فعلی استفاده کن (2.0.17559).
  • فایل $$ystemUpdate باید دقیقاً همون‌جوری نوشته بشه.
  • مطمئن شو که فلش مموری سالم باشه و به درستی توسط Xbox شناسایی میشه.

• Like
Reactions: Love Console
جواب هوش مصنوعی :دی
مشکلی که با Kinect در Xbox 360 جی‌تگ‌شده‌ات داری رایجه، مخصوصاً چون آخرین نسخه رسمی داشبورد (2.0.17559) هست و Kinect برای کارکردن نیاز به فایل‌های خاصی داره که باید موقع آپدیت سیستم نصب بشن — و معمولاً روی کنسول‌های جی‌تگ این فایل‌ها نصب نیستن، حتی اگر ورژن داشبورد درست باشه.

✅ خلاصه مشکل:​

• ورژن داشبوردت آخرین نسخه رسمی هست (2.0.17559).
  • Kinect روشنه ولی ارور آپدیت می‌ده.
  • چون دستگاهت JTAG یا RGH هست و بازی از هارد اجرا می‌شه، فایل‌های پشتیبانی Kinect نصب نیستن.

✅ راه‌حل پیشنهادی:​

نصب دوباره داشبورد فعلی همراه با فایل‌های Kinect با استفاده از XeBuild و فایل آپدیت رسمی

مراحل کامل:​

1.​

• برو به سایت رسمی ماکروسافت یا از لینک‌های معتبر دانلود کن.
  • فایل ZIP رو استخراج کن. پوشه‌ای به نام $SystemUpdate به دست میاد.

🔸 نکته مهم: اگر دستگاهت JTAG یا RGH هست، اسم پوشه باید به این تغییر پیدا کنه:
$$ystemUpdate
(یعنی با دو دلار اول، تا جی‌تگ متوجه نشه که یه آپدیت رسمی‌ه)

2.​

• فلش رو با فرمت FAT32 فرمت کن.
  • پوشه $$ystemUpdate رو توی ریشه فلش بریز (یعنی مستقیم روی فلش، نه داخل پوشه دیگه‌ای).

3.​

• Xbox رو روشن کن (یا ری‌استارت کن) و فلش متصل باشه.
  • باید پیغام آپدیت بیاد. اگر نیومد، دستگاه رو خاموش کن، فلش رو وصل کن، دوباره روشن کن.

✅ این آپدیت هیچ صدمه‌ای به جی‌تگ نمی‌زنه اگر فقط فایل‌های Kinect نصب شن.

4.​

• دوباره Kinect رو وصل کن.
  • وارد بازی مثل Kinect Adventures شو — باید بدون ارور کار کنه.

نکات مهم:​

• حتماً از فایل رسمی آپدیت برای همون ورژن فعلی استفاده کن (2.0.17559).
  • فایل $$ystemUpdate باید دقیقاً همون‌جوری نوشته بشه.
  • مطمئن شو که فلش مموری سالم باشه و به درستی توسط Xbox شناسایی میشه.
داش برای کنسول های جیتگ شده بازی از کجا و چطور بریزیم روی کنسول؟
آموزش گام به گام جایی سراغ داری؟
و اینکه سایتی که بازی ها رو با آخرین آپدیت داشته باشه سراغ داری؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or