آپدیت FIFA 14 و تغییرات گسترده

X360-Gamer

کاربر سایت
fifa14.0_cinema_640.0.jpg

طبق گفته EA دومین بروز رسانی فیفا 14 برای دو کنسول Xbox 360 و PlayStation 3 در همین هفته عرضه خواهد شد.

گفتنی است این آپدیت هم اکنون برای PC عرضه شده. بخشی از تغییرات ایجاد شده در آپدیت جدید را میتوان بهبود کنترل توپ ها، ضربات سر، و شوت های تکنیکی که قبل از عرضه آپدیت به راحتی گل میشدند دانست.

علاوه بر همه اینها EA به برخی مشکلات فریز شدن در حین بازی که توسط برخی کاربران گزارش شده اشاره کرد و اعلام کرد که هر کدام از گزارشات مبنی بر مشکلات فریز شدن توسط کاربران بسیار موثر بوده است.

تغییرات آپدیت دوم FIFA 14:

• بهبود کنترل توپ های هوایی
  • بهبود ضربات سر به سمت دروازه
  • بهبود شوت های تکنیکی
  • بهبود تغییر بازیکن در مدافعان هنگام سانتر
  • رفع مشکل فریز هنگام تعویض در زمان بازی
  • رفع مشکل فریز هنگام وارد شدن و یا خارج شدن از لیدربورد
  • بهبود هایی برای دوربین داینامیک
  • اصلاح جمعیت تماشاگران در استادیوم Signal Iduna Park
  • اصلاح فیل*تر "Any" و "GK" در Pro Clubs

همچنین EA در ادامه به قدرت El Shaarawy اشاره کرد که کاربران درخواست 4 ستاره شدن Skill این بازیکن را داشتند. در پاسخ EA اعلام کرد از آنجایی که آپدیت Match Day بصورت جداگانه عرضه میشود و مربوط به Title Update ها نیست در نتیجه پس از ارزیابی قدرت بازیکن و تایید شدن، قدرت بازیکن در آپدیت Squad بعدی تغییر خواهد کرد.

EA زمان دقیقی را برای عرضه این Title Update اعلام نکرده اما طی چند روز آینده زمان قطعی مشخص میشود.

بروز رسانی:

Title Update هم اکنون برای Xbox 360 عرضه شده. نسخه PS3 به زودی عرضه خواهد شد.

Source

آخرین ویرایش:
19 هست این آپدیته دیگه؟؟؟ چون من به لایو وصل شدم بعدشم رفتم تو بازی یه آپدیت 19 تایی اومد
درسته همونه.. خود خودشه.. اگه تونستی برامون آپلود کنی فایلش رو خیلی حال دادی.. اگرم نتونستی عیب نداره :دی

یه چیزی تو این آپدیت جاش خیلی خالیه واونم رنگه کدر وافتضاحه استوکها تو شب هست کاش برای اونم کاری کنن
مهمتر از همه اینها باگ پرتاب اوت هست که بازیکن نصف زمین رو میدوه دنبال توپ کلی هم از وقت بازی رو تلف میکنه... انتتظار میرفت درست بشه که نشد.

دوستان آپدیت برای مدیا آی دی 02951FF9 آماده دانلود هست:

JQE360.com - XBOX 360 Title Updates Database

عزیزانی ک لایو آپدیت کردن نیازی به گلد نداره درسته؟!
بعدشم اینکه خودش اتومات آپدیت رو میگیره یا باید دستی برم تویه منوی فیفا؟!

عزیزانی ک لایو آپدیت کردن نیازی به گلد نداره درسته؟!
بعدشم اینکه خودش اتومات آپدیت رو میگیره یا باید دستی برم تویه منوی فیفا؟!
سلام به گلداحتیاجی نیست
اگرشمااین اپدیت روانجام نداده باشین وقتی کنسولتون به لایو کانکت هستش واردبازی که بشین این اپدیت براتون میادحجمش هم 19mb هستش به همین سادگی

سلام به گلداحتیاجی نیست
اگرشمااین اپدیت روانجام نداده باشین وقتی کنسولتون به لایو کانکت هستش واردبازی که بشین این اپدیت براتون میادحجمش هم 19mb هستش به همین سادگی
درود بر شما!
ایشالله فردا میرم خونه میگیرمش!

من آپدیت کردم Squad هارو ... یه مشکلی هست... به خاطر مصدومیت مسی و رونالدو و یا نیمکت نشین شدن خیلی بازیکنهای خوب رو نیمکت هستن که موقع Career استفاده ای ازشون نمیکنه CPU! چیکار کنم ؟؟؟؟ بشینم همه رو دستی بیارم تو ترکیب بعد موقع کریر بزنم Costumized میدونم .. اما اونطوری نه اچیومنت تعلق میگیره نه حوصله و وقتش هست !!! کار ساده تری نیست ؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or