[آپدیت] Electronic Arts اعلام کرد دیگر هیچ کد آنلاینی وجود نخواهد داشت

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Navid

?Can I Play Daddy
کاربر سایت
در راستای خبر قبلی قرار داده شده :

EA امروز اعلام کرد از این به بعد دیگر سیستم بحث برانگیز (بخوانید مضخرف) کدهای آنلاین برای هیچکدام از ویژگیهای هیچکدام از بازیهایش وجود نخواهد داشت و این طرح (پول زدایی) در هیچ کدام از عناوین EA به کار برده نخواهد شد.
جان ریزبرگ (John Reseburg) در گفتگویی با گیمز بیت گفت کدهای آنلاین از این به بعد وجود خارجی نداشته و هیچ کدام از عناوین ما این مشخصه را نخواهد داشت.
"او همچنین گفت طرح قرار دادن همه محتویات آنلاین بازی در همان ابتدای امر بازخورد مناسبی نداشته و ما تصمیم به حذف آن گرفتیم."
البته جان ریزبرگ در ادامه گفتگو خاطر نشان کرده ترک عادت موجب مرض است و EA همچنان به طرح قرار دادن بسته های الحاقی و خدمات برای بازی ها متعهد خواهد ماند.
" ما هنوز به ایجاد و ساخت پک های الحاقی و خدمات برای بازیها که فراتر از تجربه روز اول بازی بلاشد متعهد باقی خواهیم ماند"

منبع

پ.ن: گویا مصاحبه نبوده و جان یک ایمیل برای گیمز بیت فرستاده
پ.ن2: دقت کنین که فقط آنلاین پس که 99% موارد برای مولتی پلیر هستش از روی بازیها برداشته شد و احتمالا بقیه کدها (مثل DLC) همچنان به قوت خودش باقیه که باز هم جای شکر داره => تحلیل خارج از خبر

EA کدهای آنلاین را برای بازی های زیر حذف کرده و از این به بعد برای بازی کردن بازیهای زیر احتیاج به هیچ کد آنلاینی نیست:

• Alice: Madness Returns
  • Battlefield 3
  • Battlefield: Bad Company 2
  • Bulletstorm
  • Dead Space 2
  • Dead Space 3
  • Dragon Age 2
  • Dragon Age: Origins
  • Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • Mass Effect 2
  • Mass Effect 3
  • Medal of Honor
  • Need For Speed: Hot Pursuit
  • Need For Speed: The Run
  • Need For Speed: Shift 2
  • Skate 3
  • The Sims 3

منبع

من Kingdoms of Amalur: Reckoning و Mass Effect 3 رو از لایو چک کردم. هزینه‌ی دانلود آنلاین پسشون 0 بود. خود آیتم از لایو حذف نشده، قیمتش خرید صفر شده (همون مجانی). در ضمن Expansion های مولتی Mass Effect هم از دم رایگان شدن :d شاید قبلا این اتفاق افتاد باشه ولی به هر حال خبر خوبیه. از بقیه عناوین هم اطلاعات بیشتر پیدا کردم همین پست رو آپدیت میکنم.

ویرایش: برای دانلود آیتم از لایو هم نیاز به شیرینگ و اینا هم نیست! البته این خبر قبلا تایید شده بود ولی خواستم بگم شرایط شبیه حال گوسفندی که قبلا از سر بریدن بهش آب میدن :d

من Kingdoms of Amalur: Reckoning و Mass Effect 3 رو از لایو چک کردم. هزینه‌ی دانلود آنلاین پسشون 0 بود. خود آیتم از لایو حذف نشده، قیمتش خرید صفر شده (همون مجانی). در ضمن Expansion های مولتی Mass Effect هم از دم رایگان شدن :d شاید قبلا این اتفاق افتاد باشه ولی به هر حال خبر خوبیه. از بقیه عناوین هم اطلاعات بیشتر پیدا کردم همین پست رو آپدیت میکنم.

ویرایش: برای دانلود آیتم از لایو هم نیاز به شیرینگ و اینا هم نیست! البته این خبر قبلا تایید شده بود ولی خواستم بگم شرایط شبیه حال گوسفندی که قبلا از سر بریدن بهش آب میدن :d
اونا از اول مجانی بودن !
--
من بازم قضیه ی DA ـو نفهمیدم .

اخرمسخره بازی هست !
برای pcرا هنوز حذف نکرده

تو PC بازیها میرن داخل اکانتد مثلا توی اورجین بازی جهاد 3 و مس افکت و فیفا و ... . اینا خودشون باید کد بزنی که وارد اکانتد بشن.از اول هم آنلاین پس نداشتن بازیهای PC ;)
آنلاین پس در اصل واسه جلوگیری از آنلاین بازی کردن کسی هست که بازی دست دوم خریده توی کنسول ها.مثل ما ایرانی ها که اکثرا آنلاین پس رو به خاطر دست دوم بودن میخریدیم:p
----------------------------------------------------------------------------------------

پس FIFA چی ؟:(:(

اخرمسخره بازی هست !
برای pcرا هنوز حذف نکرده
مگه میشه از رو PC حذف کنه ؟ روی Live - PSN طوری هست که دیسک اریجینال یا غیر اریجینال بزاری باید کد بدی (مثال Bad Company 2 : روی PC شما بازی رو میخریدی به همه مپ ها و مد ها دسترسی داشتین ولی روی کنسول بازی چند تا دونه مپ و مد از پیش تعیین شده داشت و برای دسترسی به همشون باید کد رو میزدی یا میخریدی) . خب این کد توی پک فیزیکی بازی ارجینال هست و افرادی که دست دوم بازی رو تهیه کردن باید کد رو بخرن . ولی PC شما بازی دست دوم نداری . یا بازی رو دیجیتالی میخری که روی کنسول هم همینطور هست یا کد رو میزنی تو اکانتت . خب تو PC شما یه کد تهیه میکنی (مثل تهیه کردن بازی هست) ولی دوباره یه کد دیگه ازت نمیخواد . اگرم تو بازی کد دیگه ای بخواد احتمالا مال چیزای اضافی و مسخره بازیهاشون هست دیگه :| .

منم انلاین پس مس افکت3 با بد کمپانی2 رو گرفتم,یه دور هم مولتی بدکمپانی زدم به نظرم مولتی توی بتل3 داغون شده اصلا هیجان بدکمپانی رو نداره:(بعد از مدتها دوباره با مولتی حال کردم مپهای جالبی بودن.
hot pursuit هم که هنوز پولی بود:(

توی استور بدکمپانی2 بدکمپانی1 هم هست که فکر کنم اونم رایگان شده ولی قیمتشو زده -1 پوینت.کسی میتونه چک کنه ببینه جریانش چیه؟

احتمالا" EA ميخواد قيمتهارو بالا ببره يعني به جاي اين كه 10 دلار انلاين پس رو جزيي از حق مشتري رو بازي بدونه مياد اضافه اش مي كنه روي بازي و اون بازي ميشه 70 دلار ! ديگه حالا يارو خواست 10 بار هم بفروشه باز هم EA سودش رو كرده !

گرچند من فقط حدس ميزنم شايد اصلا" درست نگم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or