آپدیت های جدید Xbox 360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ایول
یعنی سرویس های انلاین دیگه مثل ماله ps3 این کار رو ساپورت نمیکنن؟!
چرا ps3 هم این کار رو می کنه.
من خودم برای بار اول که خواستم با موتوراتورم انلاین بازی کنم گفت شما اول باید اپدیت کنید.وقتی تموم شد بازی رو انجام دادم.

آره آپدیت میشه همون که به لایو وصل شدی بازی روش گذاشته پیغام میده که مثلا بازی رو آپدیت کنی
بعد مثلا تو بازی نقشه برای لایو و .... اضافه میشه یا تغییراتی تو خوده بازی میدن

و اگر آپدیت نکنی از بازی میاد بیرون .

بیشتر بازیهایی که الان منتشر می شوند دارای چنین امکاناتی هستند.اگر دقت کرده باشید قبل از بالا آمدن منوی بازی ، در زیر License و TradeMark بازی نوشته شده است :
Game Expriance May Change duration Online Play
البته برای بازیهای مختلف این Patch ها فرق می کند...
مثلا" در FIFA 07 دو Patch معروفی که با نام Nordic برای دانلود وجود دارند مربوط به Club Transfer این بازی هستند.برای باقی بازی ها هم این Patch تاثیر در GamePlay دارند.البته تاثیرشون کاملا" مستقیم است در این مورد...مثلا" پچی که برای بهبود کنترل بازی ( تنظیم دستی ) برای دانلود موجود باشد.ولی به این صورت که گرافیک بازی رو بالا ببرد من ندیدم.

Game Expriance May Change duration Online Play

البته این فکر میکنم مربوط به درجه سنی بازی باشه
مثلا ممکنه یه بازی درجه سنی اش M باشه ، اما موقع آنلاین بشه T :) مثلا گفتم ها !

اصلا یکی از خصوصیت این پچ ها اینه که مشکلات یا ایرادات بازی رو رفع میکنه .
بزار من برات یک مثال بزنم تا بهتر متوجه بشی امین جان :
شما زمانی که به لایو وصل هستی و یک بازی رو برای اولین بار داخل کنسول میزاری با یک پیغام روبرو میشی . این پیغام به شما میگه که اپدیت جدیدی برای این بازی وجود داره که شما باید این رو دانلود کنید . معمولا این اپدیت ها حاوی :
چندین مپ یا نقشه جدید ( تمامی بازیها )
بهبود یافتن مشکلات بازی .
اضافه شدن ماشین ( بازیهای ریسینگ )
اسلحه های جدید برای بازی
و ...
وقتی که شما این اپدیت رو دانلود کردی میبینی که این تغییرات در بازی اعمال شده . این اپدیت ها معمولا هر دفعه کاملتر میشن و چیزهای جدیدی رو به بازی اضافه میکنند .
موفق باشید .
:eek:من تا اونجایی که یادمه یه باگی که DIRT داشت این بود که توی مپه USA که سوار باگی هستی توی لپ های اخر یه چرخ ماشین میاد وسط پیست!بعد اپدیت اون باگ اصلا تغییری نکرد حالا نمیدونم شما از کجا این حرفو میزنی!

مي خواستم بدونم كه اين آپديت آخري رو از كجا مي شه دانلود كرد. چون امكان اتصال به لايو رو ندارم.

اصلا اینی که شما میگین واسه من نیومده !!
همون اول که وارد لایو میشیم میگه که باید آپدیت کنیم ؟ :confused:
اپديت جديدي هنوز نيومده اخريش همون اپديت بهار بود;)
مايكروسافت يه بار بهار يه اپديت ميده يه بار پاييز...

سلام بخشيد بچه ها من بدونيكه وصلشم live بعضي بازيهاي مثل thedarkness,gostrecon2 گذاشتم تو دستگاه زد Update منم زدم Update كرد جريان اينا چيه پس؟

حالا اين اپديت ها واقعا مشكلي براي كنسول هاي ما كه كپي خور شدست نداره؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or