آپدیت جدید 6 ام آپریل

• Thread starter Thread starter tatupsp
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها چرا سیوهای دانلودی رو قبول نمیکنه ولی تمها رو چرا قبول میکنه
برای اینکه سیوهای که از اینترنت میگیرم رو قبول کنه باید چه کرد تو قسمت مموری نشونش میده ولی وقتی وارد بازی میشی بازی اومده از اول ;)

کسی چیزی تم نداره بده نصب کنیم جایی برای دانلود نیست ؟؟؟ دوستان کسی میدونه کجا باید دانلود کنیم بگن بریم تو کارش حیفه این همه بدبختی کشیدیم فیض نبریم :biggrin1:

تمی که همه ی گزینه ها و همه چیز داشبورد رو عوض کنه نیست ؟؟ از اونایی که توی خود لایو هم هست و باید پوینت بدیم ؟؟
چون اغلب اینا فقط عکس تم پشت داشبورد رو عوض میکنه !!

کسی اگه پروفایل خوف داره بزاره تا باهاش حال کنم پروفایل من با تقریبا 25000G پر شد رفت :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

با این اپدیت میشه سیوگیم بازی ها رو دانلود کرد و رو فلش ریخت تا بازی رو با اون سیو اجرا کنه ؟ کار میکنه
؟

سلام
دوستان فعلا بیاید save بازیها و پروفایل خودتون رو بزارید.

روش گذاشتن save بازیها.
اول از طریق کنسول save بازی رو به مموری کپی میکنید و بعد مموری رو به کامپیوتر وصل میکنید و از طریق برنامه از طریق گزینه Exract فولدر سیو که Content هست رو روی کامپیوتر ذخیره میکنید.(نکته برای قاطی نکردن دوستان بصورت تک به تک سیوها رو از کنسول به مموری کپی کنید تا بدونید ماله چه بازی هست)
اینم برای مثال که خود من سیو بازی The Saboteur نسخه pal رو میزارم که از طریق گزینه injact folder وارد مموزی کنید.

برای انتقال پروفایل هم از گزینه Move در کنسول استفاده کنید چون گزینه کپی نداره و پس از انتقال به کامپیوتر دوباره میتونید اون رو به کنسول منتقل کنید.

فقط هم بلدین نظرهای الکی بدین خوب بیان سیوهاتون رو بزارید دیگه.من به سیو رزیدنت اویل و تیکن 6 نسخه پال نیازمندم هر کی داره بزاره.با تشکر

آخرین ویرایش:
اقا من الان دانلود کردم اما مثل قبلی خودش نرفت برای اپدیت به خاطر این نیست که اپدیت 8 مگی رو نصب کردم؟؟؟چه جوری باید دستی بزنم اپدیت کنه کجا باید برم توی کنسول یکی راهنمایی کنه لطفا یکی راهنمای کنه چه جوری دوباره اپدیت کنم

فلشتو فورمت کن بعد فولدر $SystemUpdate رو بریز روش وصل کن به کنسول و کنسول رو روش کن گزینه اپدیت رو بزن یک بار ریست میشه و تمام
بچه ها بی زحمت سیوها وپروفایل رو که قرار میدید تو خود سایت اپدیت کنید ممنون
من به یک پروفایل احتیاج دارم یکی مردونگی کنه بزاره یه دنیا ممنونش میشم
سیو رسیدنت رو گذاشتم تیکن رو ندارم

یکی که میتونه یه آموزشی برای ریختن تم و بقیه چیزا بزاره

من یه هارد usb دارم 2 تا پارتیشنش کردم که یکیش رو برای xbox بزارم ولی وقتی xbox میخواست دیتکتش کنه خودش خودکار تبدیلش کرد به پارتیشن

میخوام بدونم فضای روی هاردم منهای این 16 گیگ رو میتونم بدون دردسر برای مقاصد دیگه استفاده کنم یا باید حتما به فکر یه فلش 16 گیگی باشم؟

من یه هارد usb دارم 2 تا پارتیشنش کردم که یکیش رو برای xbox بزارم ولی وقتی xbox میخواست دیتکتش کنه خودش خودکار تبدیلش کرد به پارتیشن

میخوام بدونم فضای روی هاردم منهای این 16 گیگ رو میتونم بدون دردسر برای مقاصد دیگه استفاده کنم یا باید حتما به فکر یه فلش 16 گیگی باشم؟

بله میشه customize رو انتخاب کن 16 بزار برای کنسول باقیش هم خودکار میمونه برایه pc

فلشتو فورمت کن بعد فولدر $SystemUpdate رو بریز روش وصل کن به کنسول و کنسول رو روش کن گزینه اپدیت رو بزن یک بار ریست میشه و تمام
بچه ها بی زحمت سیوها وپروفایل رو که قرار میدید تو خود سایت اپدیت کنید ممنون
من به یک پروفایل احتیاج دارم یکی مردونگی کنه بزاره یه دنیا ممنونش میشم
سیو رسیدنت رو گذاشتم تیکن رو ندارم

با سلام
با تشکر از شما بابت سیو ولی اگه میشه یه جا دیگه اپلود کنید چون من کاربر پریموم نیستم.

آخرین ویرایش:
سلام
یکی سیو بازی GOW3 و RE5 رو بذاره . من قبلا تمام کردم ولی سیو م پاک شد :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or