آپدیت جدید لایو محدودیت تعداد Friend را به 1000 می رساند!

Dreadlord

کاربر سایت
xbl.jpg

بر اساس پستی در صفحه Facebook بخش آلمانی Xbox ، محدودیت تعداد دوستان (Friend) در شبکه لایو ارتقا یافته است و از آن به بعد، تا 1000 نفر را می توانید در لیست دوستان خود داشته باشید.

این محدودیت تا به حال 100 نفر بوده است.

آرون گرینبرگ قبلا گفته بود مایکروسافت قصد دارد تا به کاربران اجازه دهد تعداد دوست بیشتری در لیست خود داشته باشند.

البته این خبر هنوز به طور 100% تایید نشده، اما اگر صحت داشته باشد، احتمالا همراه با آپدیت 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

اگر صحت داشته باشه خبر خوبیه اما زیاد به درد بخور نیست، فکر نکنم کسی بخواد بیشتر از 100 دوست اد کنه،به جای این کارا سرور های گیم هاشونو تقویت کنن تا لگ نداشته باشیم بهتره!

واقعا عالیه!من خودم با این 100 تا خیلی مشکل داشتم بعضی موقع ها من لیستم پر بود یا بقیه و

این خوبه که ارتقا پیدا کرده اما به نظرتون 1000 تا خیلی خیلی زیاد نیست؟!:smoke:

100 تا خیلی کم بود یعنی فقط باید گلچین میکردی تا جا میشد حالا 1000 تا هم فکر نکنم تایید بشهچون این همه فرند رو کدوم سرور میخواد لود کنه..! به نظر من 300 تا باشه خوبه

اوووووف یه خبر جالب دیگه از این داشبورد جدید شنیدیم. بسی خوشحال شدیم :دی خسته شدم از بس اینو پاک کردم تا جدیدا بیان تو لیست.

اگر صحت داشته باشه خبر خوبیه اما زیاد به درد بخور نیست، فکر نکنم کسی بخواد بیشتر از 100 دوست اد کنه،به جای این کارا سرور های گیم هاشونو تقویت کنن تا لگ نداشته باشیم بهتره!
مایکروسافت سرورهاشو تقویت کنه؟؟؟؟!!!:-o

ممکن شما دوستان زیادی توی لیست نداشته باشین! ما که هفته ای یک بار باید کلی رو پاک کنیم سری جدید رو اضافه کنیم.
مفید ترین کاری که میتونستن توی این اپدیت بکنن همین بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or