ZATOICHI کاربر سایت Mar 7, 2011 #172 نوشته شده توسط jaki: اواهههههههههههههههه!!!!آقا اینو چند خریدی! بیشتر... 380.............
HosseinBrusli کاربر سایت Mar 7, 2011 #173 اواتار من رو هم خودتون ببینید دیگه / البته برای 5 ماه پیشه !!!
nimaprince کاربر فعال بخش مطبوعات و دنیای بازی کاربر سایت Mar 14, 2011 #175 این هم آواتار من از کهنه کاران و بچه های قدیمی XBOX360 هستم :d
Redfild کاربر سایت Mar 15, 2011 #178 اینم آواتار من ، دوست داشتنی ترین آواتار طراحی شده تا به امروز :d این آواتار کاملا متناسب با گیمر تگ ( Pizhi Jun ) طراحی شده >:d<
اینم آواتار من ، دوست داشتنی ترین آواتار طراحی شده تا به امروز :d این آواتار کاملا متناسب با گیمر تگ ( Pizhi Jun ) طراحی شده >:d<
nimaprince کاربر فعال بخش مطبوعات و دنیای بازی کاربر سایت Mar 16, 2011 #179 نوشته شده توسط nimaprince: این هم آواتار من از کهنه کاران و بچه های قدیمی XBOX360 هستم :d بیشتر... راستي يه نكته خنده دار اين آواتارو مثل قيافه خودم طراحي كردم در كل قيافمو ببينيد ميگيد ااااااااااااااااا يارو شبيه اون آواتاره بود
نوشته شده توسط nimaprince: این هم آواتار من از کهنه کاران و بچه های قدیمی XBOX360 هستم :d بیشتر... راستي يه نكته خنده دار اين آواتارو مثل قيافه خودم طراحي كردم در كل قيافمو ببينيد ميگيد ااااااااااااااااا يارو شبيه اون آواتاره بود