آنچارتد 4 دوباره تاخیر خورد

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
نیل دراکمن و بروس استرلی در پستی که در بلاگ پلی استیشن منتشر کردند، اعلام نمودند که برای توسعه بزرگترین بازی سری آنچارتد نیاز به مقدار کمی زمان دارند. در ادامه با بازیسنتر همراه باشید

uncharted-4-thief-end-hd-wallpaper-uncharted-4-is-it-taking-this-from-the-last-of-us.jpeg

آنها در ادامه از هواداران، از صمیم قلب عذرخواهی کرده و گفته‌اند :

تاخیر بازی برای ما کار آسانی نیست و اگر با تمام وجود این گزینه را برای بهبود بازی لازم نمی‌دانستیم هیچگاه این کار را انجام نمی‌دادیم

تاریخ انتشار بازی آنچارتد 4 که قرار بود در تاریخ 18 مارچ منتشر شود، با این تاخیر به 26 آپریل 2016 تغییر یافت.

منابع :

منبع 1

منبع 2

آخرین ویرایش:
امیدوارم این تاخیر باعث نشه تریلرهای استوری بیشتری رو نشون بدن :d دهنمو صاف کردن ، روزی ده بار انگشتمو میسوزونمو گاز میگیرم که توی تاپیک تریلرها نرم :d

خودت رو کنترل کن:d من بعد از E3 دیگه هیچ چیزی ندیدم و تاپیکش رو هم تا جایی که شده دنبال نکردم

نیل دراکمن و بروس استرلی در پستی که در بلاگ پلی استیشن منتشر کردند، اعلام نمودند که برای توسعه بزرگترین بازی سری آنچارتد نیاز به مقدار کمی زمان دارند. در ادامه با بازیسنتر همراه باشید

uncharted-4-thief-end-hd-wallpaper-uncharted-4-is-it-taking-this-from-the-last-of-us.jpeg

آنها در ادامه از هواداران، از صمیم قبل عذرخواهی کرده و گفته‌اند :

تاریخ انتشار بازی آنچارتد 4 که قرار بود در تاریخ 18 مارچ منتشر شود، با این تاخیر به 26 آپریل 2016 تغییر یافت.

منابع :

منبع 1

منبع 2

از صمیم قلب:d

اینا قشنگ خودشون به خودشون چشم زدن :دی این رو زمان عرضه Uncharted 3 گفتن:
When we do go back we’re gonna have to sit down and talk and figure out what it is we want to spend time on and that’s part of the freedom Sony gives us. I mean, we’ve shipped 11 games now and we’ve never missed a single deadline, which I don’t think that there’s any other development studio in the world that can say that.
Naughty Dog: "No Producers, No Management, Just us Working as a Team" - IGN

زرتی سر بازی بعدیشون (TLOU) اولین تاخیرشون رو داشتن، الان هم که با U4 ترکوندن. فکر کنم این دومین تاخیر بازی باشه، درسته؟

پ.ن: فکر کنم اینا با Atlus کل انداختن ببینند کدومشون میتونند بیشتر بازیشون رو عقب بندازن :دی تا اینجای کار Atlus برنده این رقابت بوده :>:دی

ای بابا دلمون خوش بود عیدُ با این بازی حال کنیم اینم از این :|
از یه طرفم خوبه یه چند تا باگ و مشکلات فنی هم اگه باشه دیگه نیست کلا :دی

بهتر ما شد پارسال سر بلادبورن یادتون نیست این وارد کننده ها و فروشنده های کثیف بازی چی کار کردن؟! بازی رو زیر 300 نمیدادن تا مدت ها!!!!!

اینا قشنگ خودشون به خودشون چشم زدن :دی این رو زمان عرضه Uncharted 3 گفتن:

Naughty Dog: "No Producers, No Management, Just us Working as a Team" - IGN

زرتی سر بازی بعدیشون (TLOU) اولین تاخیرشون رو داشتن، الان هم که با U4 ترکوندن. فکر کنم این دومین تاخیر بازی باشه، درسته؟

پ.ن: فکر کنم اینا با Atlus کل انداختن ببینند کدومشون میتونند بیشتر بازیشون رو عقب بندازن :دی تا اینجای کار Atlus برنده این رقابت بوده :>:دی

نمیدونم چقدر موافقید یا نه ولی همین تاخیر نزدنشون به U3 یکم ضربه وارد کرد چون به نظر من مقداری عجله تو ساخت و عرضه ی U3 معلوم بود.
بازی پتانسیل بهتر شدن از U2 رو داشت ولی اصلا از U2 بهتر نشد.

تعریف و تمجید از تاخییر ندیده بودم که به لطف این تاپیک دیدم:bighug:

احتمالا شما زیاد سر نمیزنید به بخش اخبار ... از bioshock infinity و gta5 وtlou همین وضعیته ... و ملت به خودشون امیدواری میدن جهت بالا رفتن کیفیت بازی ... حالا قبل ترش رو حضور ذهن ندارم .. ولی بار اول نیست

فن انچارتد باشین اصلا فرق نداره کی بیاد بازی ! حالا یه ماه این ور تر هم چیزی نمیشه فوقش تعطیلات رو خوش میگذرونین تا بعدش اماده شین :| حاضرم شرط ببندم که روز اولی هم که بیاد با قیمت فضاییش اکثرا از همین الان برنامه ریختید واسش :دی چه شود :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or