آنچارتد 4 دوباره تاخیر خورد

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
نیل دراکمن و بروس استرلی در پستی که در بلاگ پلی استیشن منتشر کردند، اعلام نمودند که برای توسعه بزرگترین بازی سری آنچارتد نیاز به مقدار کمی زمان دارند. در ادامه با بازیسنتر همراه باشید

uncharted-4-thief-end-hd-wallpaper-uncharted-4-is-it-taking-this-from-the-last-of-us.jpeg

آنها در ادامه از هواداران، از صمیم قلب عذرخواهی کرده و گفته‌اند :

تاخیر بازی برای ما کار آسانی نیست و اگر با تمام وجود این گزینه را برای بهبود بازی لازم نمی‌دانستیم هیچگاه این کار را انجام نمی‌دادیم

تاریخ انتشار بازی آنچارتد 4 که قرار بود در تاریخ 18 مارچ منتشر شود، با این تاخیر به 26 آپریل 2016 تغییر یافت.

منابع :

منبع 1

منبع 2

آخرین ویرایش:
عوضش یک پایان خوب خواهیم داشت برای Nathan احتمال 99.98989898 درصد !
:bighug:
البته به شخصه دوست داشتم نزدیک عید بیاد بیشتر . (وقتم احتمالا آزادتر بودش ! )
ممنون

آپریل الان هرکدوم از پلتفرمها حداقل یکدونه انحصاری بزرگ دارن.

PS4 : Uncherted 4
X1 : Quantum Break
PC : Warhammer Total War

PS4 تازه Ratchet رو هم داره.از طرفی Dark Soul 3 هم میاد.تاخیر نخورن هیچکدوم ماه پربرکتیه:d

الان مد شده گیم ناقص منتشر میکنن تازه بعد از 4 تا اپدیت میشه ورژن 1.0 :دی الان ND میخواد همون روز اول 1.0 دست مشتری برسه. حرکت خدا پسندانه ی میکنه این استودیو! :دی.

ناتی داگ مثل یکی دو تا استودیوی دیگه مثل CDP و راکستار و... آزاد هست هر چقدر عشقش کشید تاخیر بزنه به بازیاش :دی

دلیل این تاخیرای 1 ماهه ی بازیای سونی رو من باید پیدا کنم :دی اول تلو بعد بلادبورن الانم آنچارتد4 :دی

پ.ن: نکته مشترکدو تای اول اینه که همشون ترکوندن :hug:

آخرین ویرایش:
ناتی داگ مثل یکی دو تا استودیوی دیگه مثل CDP و راکستار و... آزاد هست هر چقدر عشقش کشید تاخیر بزنه به بازیاش :دی

دلیل این تاخیرای 1 ماهه ی بازیای سونی رو من باید پیدا کنم :دی اول تلو بعد بلادبورن الانم آنچارتد4 :دی

پ.ن: نکته مشترکدو تای اول اینه که همشون ترکوندن :hug:

تقریبا از 2012 به این ور نود درصد بازیای شاخ تاخیر داشتن .. یعنی اگه تاخیر نزنن ..ادم تو کیفتشون به شک میوفته ... خخخ

امیدوارم این تاخیر باعث نشه تریلرهای استوری بیشتری رو نشون بدن :d دهنمو صاف کردن ، روزی ده بار انگشتمو میسوزونمو گاز میگیرم که توی تاپیک تریلرها نرم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or