آنلاین شدن با WII

ببين اون عكس اوليه مربوط به اتصال سيمي هست. اگه روتر هم نباشه مشكلي نيست.

ولي براي وصل شدن با WiFi اون عكسه كه شبيه فلشه رو مي زني به كامپيوتر بعد كامپيوتر وصل ميشه Wii هم ارتباط برقرار مي كنه.

همه ي اينا رو بايد تو خود Wii هم تنظيم كنيد.

علي آقا خسته نباشي
واقعا كامل و عالي بود
يه سوال دارم
من adsl دارم پس با توجه به توضيحات شما من لازم فقط يك Nintendo wi fi connector بگيرم,درسته؟
اگه جواب مثبت سوال دوم رو بپرسم:
ميشه به جاي كانكتور نينتندو يه كانكتور ديگه گرفت؟
مثلا اين

مرسي علي جان...
خوب 2تا سؤال. روش كابلي با adsl نميشه؟ dsl يه چيز ديگه اس؟
پس اگه اينجوريه تنها راه همون اتصال بيسيمه. فقط اين wii wifi connector رو از كجا ميتونيم بگيريم؟

علي آقا خسته نباشي
واقعا كامل و عالي بود
يه سوال دارم
من adsl دارم پس با توجه به توضيحات شما من لازم فقط يك Nintendo wi fi connector بگيرم,درسته؟
اگه جواب مثبت سوال دوم رو بپرسم:
ميشه به جاي كانكتور نينتندو يه كانكتور ديگه گرفت؟
مثلا اين
نميدونم من كه تست نكردم. ولي براي DS اگه باشه احتمالا ميشه.

نه ADSL ام ميشه.
WiFi رو توپ خونه بايد داشته باشه.

مشکل کار با اینترنت

سلام
من تازه اومدم پس سلام به همه ;)
من با اتصال به adsl-wireless router خونه اینترنت wii رو وصل کردم. اما وقتی می خوام با shop channel, connect24 یا هرچیز آنلاین دیگه کار کنم میگه باید license agreement رو تایید کنم و برای اون کار قبلش از من میخواد که دستگاه رو system update کنم. دستگاهمو تازه خریدم، مودچیپ داره و چنلهای اضافه homebrew, backup launcher. البته بازی ها رو از دیسک چنل میارم که یه سری ش هم نمیاد. به هرحال، احتمالا اگه دستگاه رو آپدیت کنم ممکنه بریک شه... من چیکار کنم؟ کمممممممممککک :(
راستی قوطی و کاتالوگ دستگاه کره ای و فروشنده می گفت NTSC-U/C

سلام.خوش اومدی.

فکر نکنم با خود وی آپدیت کنی چیزی بشه ولی برای احتیاط Bootmii رو قبلش نصب کن.

اول مطمئن شو ریجنت چیه بعد با NUS Downloader اینترنت چنل مخصوص ریجنت رو دانلود کن.

خود bootmii که خطر نداره؟ راستی من از توی homebrew رفتم و یه چیزی حدود 1.4m دانلود (آپدیت از بتا به یه چیز جدید تر) کرد که توش ابزار نصب bootmii هم فک کنم بود. با اون بکنم میشه؟
راستی ممنون از جواب :)

خود bootmii که خطر نداره؟ راستی من از توی homebrew رفتم و یه چیزی حدود 1.4m دانلود (آپدیت از بتا به یه چیز جدید تر) کرد که توش ابزار نصب bootmii هم فک کنم بود. با اون بکنم میشه؟
راستی ممنون از جواب :)
نه خود Bootmii خطر نداره. اگه Bootmii ـه میشه.

من الان دستگاهم کپی خوره اگه آنلاین بشم هکش میپره؟
اگه بخوام بازیهایی مثل فیفا و cod mw رو آنلاین بزنم باید چی کار کنم؟
اول كه آنلاين شدي بايد حواست باشه كه مي پرسه آپديت كنم يا نه كه شما بايد بزني نه. چون 4.2 كپي خوره ويتو مي پرونه.
براي بازي آنلاين بايد آنلاين كه شدي بري تو بازي بعد هم كه ميري قسمت Online يا Multiplayer .

آقا من این عکس رو نفهمیدمش.
این wired router دیگه چیه؟Wan port چیه؟یکی توضیح بده
wii-with-wii-lan-adapter-network-diagram.jpg

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or