آنلاین بودن XBOX 720 با عکس العمل منفی روبرو شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Aliɾeza

کاربر سایت
Francis-280x80.jpg

این بزرگترین چیزی است که شما امروز مشاهده میکنید، یک Youtuber بعد از اینکه آقای Adam Orth در صفحه تویتر خود اعلام کرد "این حقیقت دارد" که XBOX 720 همیشه باید به اینترنت وصل باشد یک ویدیو با موضوع "بمب حقیقت" ساخته است که در آن عکس العمل خود را نسبت به این خبر نشان میدهد و این خبر باعث میشود که او کنسول خود را با تبر له و لورده کند

قبل از اینکه این ویدیو را مشاهده کنید ، صحبت ها Orth با سایت Banana News رو بخونید

باتشکر از Boogie2988 | منبع

آخرین ویرایش:
برای این احمق باید کلاس sarcasm و کنایه بزارن :))

یعنی خدا بود این ویدیو . اونجا که از نحوه صحبت مایکروسافت با مشتری هاش صحبت میکنه خیلی باحال بود . دقیقه 1:45 هم حرف دل من رو به مایکرو زد :d
i think PS4 winning the race just by showing up and by not being a$$holes
:))

آخرین ویرایش:
همچین گفتین فاجعه فکر کردم جنگ جهانی سوم داره بخاطر Next XBOX بوجود میاد !!

درود بر شرفش:d
معلومه نسل بعد با failbox 720 همراه نخواهیم شد:d

باید دید آیا مایکروسافت واقعا برای گیمرا ارزش قاعل هست یا نه؟(که به شخصه میگم هست)

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

"اره این جا داستانی داره / رفیقت که ....... تو پاسگاه میخوابه"

فاجعه ای شده ولی ممکنه شایعه باشه ؟؟؟ امکانش هست؟

اگه این شایعه به طور کامل تائید بشه و سونی هم واقعا درمورد اتصال غیر دائم کنسولش به نت راست گفته باشه به راحتی میشه گفت که Xbox بعدی بدون شک شسکت خواهد خورد!!
چون هیمنطور که خیلی ازبچه ها میدونند یکی از علتهایی که PS3 توی این نسل از Xbox 360 عقب موند تاخیر در عرضه و بدنبال اون فروش اولیه کمتر اون نسبت به Xbox 360 بود....ولی اگه این شرایطی که گفتم پابرجا بمونه بدون شک فروش اولیه PS4 کنسول NEXT XBOX رو له میکنه و مایکروسافت مطمئنا دچار شکستی مفتضحانه خواهد شد!......( شبیه همون بلایی که گیمرها سر یوبی و DRM_ش آوردند!!)

سونی خیلی کنسولش خوبه، من نمیدونم این مایکروسافت و ایت شت باکس از کجا پیداش شد :- " . . .

Adam Orth که میگه داشته شوخی میکرده ولی خب اکثر خبرگذاری ها حرفاش رو جدی گرفتن :

نمیدونم این واقعا اکانت Kaz Hirai ـه یا نه ولی خب خیلی باحال تیکه انداخته :
78543002956480529069.jpg

ممنون بابت تاپیک ، ولی ویدئوهای طنز Francis ارزش خبری ندارن. این بنده خدا قبلاً هم ویدئوهایی از ترکوندن 360 منتشر کرده که میتونین توی Youtube پیدا کنین.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or