آنالیزور:سونی برنده نسل بعد تا 2016/فروش 37.7 میلیونی PS4 در برابر 29 میلیون Xbox One

با توجه به این که این تحلیل از pachter هست نتیجه می گیریم سونی این نسل رو خواهد باخت :d

و البته تو بازي هاي نسل بعد فورتزا5 كه بهترين استديو فرست پارتيه مايكرو ساخته حتي نتونست متاش به resogun كه يه استديو مستقل ساخته برسه :)
واقعا منطق از این پست شما میباره :lol:

آخرین ویرایش:
یکی از اساس‌هاش هم اینه :d

11181487253683524701.jpg

عالی بود پس یه بند دیگه رو که جا انداختی رو هم من اضافه میکنم.
بر این اساس که PS4 دو تا بازی AAA انحصاری داشت که هر دوی اونها نتونستند از نظر متا حتی به پای Peggle 2 برسند ! :)

25ce961ccf3c8dec3f388dffdf08c1bc-98.jpg

46935884102827061291.png

اقا تو رو خدا یه زره تحقیق کن پس این resogun چیه؟؟؟؟
90302958406608912667.png

در ضمن یه سرم به این تاپیک بزن برای افزایش اطلاعات http://forum.bazicenter.com/thread85296/page3/#post3025446
میانگین متای عناوین ps4 در سال 2013(73) ولی xbone میانگین متاش (67)

واقعا برو بچه مایکر فن بیان شکست ر معنیش ر بگن ما هم بفهمیم /:)
اصلا از نظر بازی که حرفش ر نزنید ناتی داگ برا وان با این وضعش بسه دیگه 10 11 تا استدیو دیگه به کنار;)
نسل قبل که سونی داشت میباخت با این tlou آخرش برد خوشم میاد بازی های ناتی داگ نتیجه ر تعیین میکنه برید دعا کنید اول نسلی یه چیزی نزنه وان جم شه :bighug:از بهترین استدیو سال کمتر از این انتظار نیست

تو که طرفدار پکتر بودی!:دی

یه زمان ازش خیلی دفاع میکردی میگفتی کارش درسته و خصوصا هرچی درباری سونی بگه درسته!:دی الانم در مورد سونی حرف زده دیگه!:دی بیا تایید کنه!:دی حرف خودتم قبول نداری؟:دی

سر شکست خوردن PSV در مقابل 3DS بود که خودم هم نظرش بودم :d

با توجه به این که این تحلیل از pachter هست نتیجه می گیریم سونی این نسل رو خواهد باخت :d

با این که فن سونی هستم با این حرفت کاملا موافقم :d

من تاحالا دو کلام حرف درست و حسابی از دهن این ___ نشنیدم

هرچی گفته یه سری mozakhrafat بوده

این بشر معلوم نیست چطوری به اینهمه شهرت رسید..یکی دوتا بازی پیش بینی کرد..اسمش دررفت..شما بیخیال باشید..پولش رو به من و شما نمیدن..!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or