آنالیزور:سونی برنده نسل بعد تا 2016/فروش 37.7 میلیونی PS4 در برابر 29 میلیون Xbox One

تودنیای بازی هاهرلحظه یه اتفاقی میتونه بیوفته که کلاهمه چی روعوض کنه
یه عنوان اختصاصی عالی-یه شاهکار حرکتی واسه کینکت2-ویه کاهش قیمت جالب میتونه این پیش بینی روبه نفع ایکس وان کنه
همچنین برای پلی4هم همین مواردصادقه تابتونه اختلافش روباایکس وان بیشتروبیشترکنه...

خوشم میاد اسم این بابا رو تو تیتر قرار نمی دین که ملت گول بخورن بیان تو تاپیک ببینن چی هست..؟

در کل کاری با 37 میلیون فروش PS4 ندارم فقط یکی به من بگه اون 700 هزارتا رو چه جوری حساب کرده..؟

آخرین ویرایش:
خوشم میاد اسم این بابا رو تو تیتر قرار نمی دین که ملت گول بخورن بیان تو تاپیک ببینن چی هست..؟

در کل کاری با 37 میلیون فروش PS4 ندارم فقط یکی به من بگه اون 700 هزارتا رو چه جوری حساب کرده..؟
همون جوری که تو ورزشگاهای ایران تعداد تماشاگر رو مینویسن مثلا 37453:d

با استفاده از علم اقتصاد!
روشهای پیش بینی فروش یک قسمت از تحقیقات بازاره که باتقریب قابل قبولی میتونه فروش رو تخمین بزنه.

این جمله بر چه اساسی گفته شده؟

چه شروع خوبی داشته؟:-/
بر این اساس که رکورد بهترین فروش لانچ تاریخ کنسول ها رو زده!
بر این اساس که در مناطقی مثل uk که تو نسل هفتم بیشتر در دست مایکروسافت و 360 بود حالا این سونی هست که تو آغاز این نسل بهتر و بیشتر فروخته و موفقتر بوده
بر این اساس که کنسولش تو هر جایی و هر مکانی که عرضه شده در کمترین زمان ممکن sold out شده!!
بر این اساس که تعداد بازی های کنسول جدیدش بیشتر از تعداد بازی های عرضه شده برا کنسول رقیبش هست و میانگین کلی متای بازی هاش هم بیشتر بوده!
بر این اساس که خیلی از بازی ها از جمله بتلفیلد 4 و کال آو دیوتی و نید فور اسپید رو کنسولش بهتر از رقیبش اجرا میشه!
بر این اساس که....

سونی اگه مثل قبل پشت سر هم انحصاری توپ بریزه و مردم هم عین چی بخرن و مایکروسافت هم مثل نسل قبل لاک پشتی حرکت کنه باز هم این اعداد و ارقام بعیده.
شاید با یه میلیون واحد جلو بیفته ولی 8.5 میلیون تو 3 سال بعیده.
من موندم به این خل و چل پولم میدن واسه چرت گویی هاش؟
تا 2 ماه پیش که x1 رو برنده مطلق نسل جدید میدونست

بر این اساس که رکورد بهترین فروش لانچ تاریخ کنسول ها رو زده!
بر این اساس که در مناطقی مثل uk که تو نسل هفتم بیشتر در دست مایکروسافت و 360 بود حالا این سونی هست که تو آغاز این نسل بهتر و بیشتر فروخته و موفقتر بوده
بر این اساس که کنسولش تو هر جایی و هر مکانی که عرضه شده در کمترین زمان ممکن sold out شده!!
بر این اساس که تعداد بازی های کنسول جدیدش بیشتر از تعداد بازی های عرضه شده برا کنسول رقیبش هست و میانگین کلی متای بازی هاش هم بیشتر بوده!
بر این اساس که خیلی از بازی ها از جمله بتلفیلد 4 و کال آو دیوتی و نید فور اسپید رو کنسولش بهتر از رقیبش اجرا میشه!
بر این اساس که....

عالی بود پس یه بند دیگه رو که جا انداختی رو هم من اضافه میکنم.
بر این اساس که PS4 دو تا بازی AAA انحصاری داشت که هر دوی اونها نتونستند از نظر متا حتی به پای Peggle 2 برسند ! :)

25ce961ccf3c8dec3f388dffdf08c1bc-98.jpg

46935884102827061291.png

تو که طرفدار پکتر بودی!:دی

یه زمان ازش خیلی دفاع میکردی میگفتی کارش درسته و خصوصا هرچی درباری سونی بگه درسته!:دی الانم در مورد سونی حرف زده دیگه!:دی بیا تایید کنه!:دی حرف خودتم قبول نداری؟:دی

عالی بود پس یه بند دیگه رو که جا انداختی رو هم من اضافه میکنم.
بر این اساس که PS4 دو تا بازی AAA انحصاری داشت که هر دوی اونها نتونستند از نظر متا حتی به پای Peggle 2 برسند !

و البته تو بازي هاي نسل بعد فورتزا5 كه بهترين استديو فرست پارتيه مايكرو ساخته حتي نتونست متاش به resogun كه يه استديو مستقل ساخته برسه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or