همون جوری که تو ورزشگاهای ایران تعداد تماشاگر رو مینویسن مثلا 37453:dخوشم میاد اسم این بابا رو تو تیتر قرار نمی دین که ملت گول بخورن بیان تو تاپیک ببینن چی هست..؟
در کل کاری با 37 میلیون فروش PS4 ندارم فقط یکی به من بگه اون 700 هزارتا رو چه جوری حساب کرده..؟
خوشم میاد اسم این بابا رو تو تیتر قرار نمی دین که ملت گول بخورن بیان تو تاپیک ببینن چی هست..؟
در کل کاری با 37 میلیون فروش PS4 ندارم فقط یکی به من بگه اون 700 هزارتا رو چه جوری حساب کرده..؟
بر این اساس که رکورد بهترین فروش لانچ تاریخ کنسول ها رو زده!این جمله بر چه اساسی گفته شده؟
چه شروع خوبی داشته؟![]()
بر این اساس که رکورد بهترین فروش لانچ تاریخ کنسول ها رو زده!
بر این اساس که در مناطقی مثل uk که تو نسل هفتم بیشتر در دست مایکروسافت و 360 بود حالا این سونی هست که تو آغاز این نسل بهتر و بیشتر فروخته و موفقتر بوده
بر این اساس که کنسولش تو هر جایی و هر مکانی که عرضه شده در کمترین زمان ممکن sold out شده!!
بر این اساس که تعداد بازی های کنسول جدیدش بیشتر از تعداد بازی های عرضه شده برا کنسول رقیبش هست و میانگین کلی متای بازی هاش هم بیشتر بوده!
بر این اساس که خیلی از بازی ها از جمله بتلفیلد 4 و کال آو دیوتی و نید فور اسپید رو کنسولش بهتر از رقیبش اجرا میشه!
بر این اساس که....
عالی بود پس یه بند دیگه رو که جا انداختی رو هم من اضافه میکنم.
بر این اساس که PS4 دو تا بازی AAA انحصاری داشت که هر دوی اونها نتونستند از نظر متا حتی به پای Peggle 2 برسند !