مپ : Strike موقعیت : پشت محوطه A از طرف Base تیم Att
این Jump یکی از رایج ترین Jumpهاییه که دیدم خیلیا میرن ولی اکثرا اول از روی ماشین روی باجه تلفن میپرن و بعد روی سایه بون ، در صورتی که یه روش خیلی سریعتر هست که توی اون خیلی ساده میشه مستقیم روی سایه بون پرید.
برای این Jump به این مراحل توجه کنید :
روی ماشین برید.
به سمت سایه بون بدوید.
به این نکته توجه کنید که به انتهای سقف ماشین گیر میکنید ، پس یه قدم زودتر به سمت سایه بون بپرید.
اگر درست پریده باشید روی لبه ی سایه بون فرود میاید.
نکته : پریدن طبق این دمو با FrameRate 250 خیلی ساده تره ، پس اگر با 125 نمیتونید این Jump رو انجام بدید ، از نیمه ی چپ سقف ماشین دورخیز کنید و با یه Strafe جزئی روی سایه بون بپرید.
من تقریبا هیچ کدوم این Jump ها رو نتونستم انجام بدم . البته با تنظیمات Default . مثلا اون Strike ــه که باس پرید رو بمب رو بسی دوست دارم اما نمیشه ! آیا FPS خاصی باید تنظیم بشه ؟
توی یکی از پست های صفحه ی اول گفتم ، تمام این Jumpها با FPS 250 خیلی ساده تر انجام میشن ولی اگر سیستمتون جوریه که 250 نمیتونید بگیرید com_maxfps رو روی 125 قرار بدید و تنظیمات رو هم در حدی که نیازه بیارید پایین که 125 ثابت بگیرید.
یه روش رایج تر این Jump هست که خیلیا انجام میدن ، ولی این روش رو تعداد زیادی بلد نیستن ، با وجود اینکه اگر کسی روی خونه ی کنار راهرو باشه ، این Jump رو خیلی راحت میشه انجام داد ولی اون روش (از روی نردبان) عملا غیر ممکن میشه.
این Jump دید خوبی به مناطق اطراف هلیکوپتر و راهروی B داره ولی به خاطر اینکه عملا Coverای وجود نداره ، زیاد استفاده نمیشه - چون Sniper تیم حریف از هرجای مپ میتونه یه دید نسبی به این محدوده داشته باشه.
روی سنگر نزدیک تیر چراغ برید.
لوی تیر چراغ بپرید.
با دورخیز جزئی به طرف کولر بپرید.
اگر با شتاب مناسب پریده باشید ، روی دیوار ، چسبیده به کولر متوقف میشد.
این Jump رو اکثرا بلدن ولی به عنوان مکمل پست بالا میذارم :
مپ : Crash موقعیت : خانه ی جلوی Base تیم Def
این روش نسبت به روش قبل خیلی رایج تره ، ولی خب ، بعضی وقتها بهتره از اون روش استفاده بشه ، اما در اول راند ، اگر بازیکن های حریف Rusher داشته باشن ، این روش کم خطر تر از روش قبلیه.
یا روی نردبان برید یا با دورخیز به طرف اون بدویید.
اگر روی نردبان رفتید ، با دورخیز جزئی و اگر دورخیز کردید ، لحظه ی اولی که روی نردبان رسیدید ، به سمت هواکش ها بپرید.
از روی هواکش ها روی قطعه چوبی که از دیوار بیرون اومده برید.
مپ : Strike و CrossFire موقعیت : ساختمان کنار B در Strike و ساختمان کنار A در CrossFire
این Jump دید خوبی به پله ها و در ورودی طبقه ی دوم میده ولی چون زیاد توی دیده ، باید اگر کسی وارد شد سریع عکس العمل نشون بدید
به طرف دیوار بدوید.
وقتی به لبه ی پله ها رسیدید به سمت پنجره بپرید.
سرتون رو به سمت دیوار بگیرید.
وقتی جلوی پنجره رسیدید W رو فشار بدید تا به پنجره بچسبه و روی اون متوقف بشه.
سلام
من تازگی شروع بازی کردم و از بین اموزش های jump برای شما از همش بهتر بود ولی هرچی سعی میکنم هیچ کدوم از jump هارو نمیتونم بکنم نمیدونم شاید fps رو نمیتونم درستکنم چون وقتی میذارمش رو 250 هی از ۶۰ به زور میره تا ۱۴۰ میاد پایین تو رو خدا کمکم کنید با تشکر فراوان.....