آموزش Fix کردن Yellow Light Of Death

• Thread starter Thread starter M33FT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
رفیق قبلا هم یه YLOD داشتم ! اونم 60 گیگ J بود با بهترین سشوار صنعتی و یکی از بهترین خمیر سیلیکون ها تعمیرش کردم Zerotherm ZT-100 ولی آخرش بعد از 2 ماه دوباره خراب شد دوباره درستش کردم بعدش سر 1 هفته و دیگه شد روز به روز.
بهترين روشش اين هست كه بري يه دونه نو بخري;)

خب!
امروز صبح ، با نهایت تاسف بعد از 3 سال زندگی مشترک عیال بنده دار فانی رو وداع گفت!
به تنها چیزی که مشکوکم اینه که ، گرد و خاک عمرش رو کم کرده باشه.
60 گیگ J بود.

فکر کنم اینو بزنین دیگه برای همیشه مشکل هل شه اسمش اینه

arctic silver5

AS5_big_blue1.jpg
AS5_big_blue1.jpg

Last edited by a moderator:
بهش میگن نقره سرد تو یه کلیپ از یوتیوب دیدم تعمیر کاره به روی cpu,rsx زد پسر دایی منم ای کار رو کرد جواب داد الان 2 ماه بدون مشکل داره بازی می کنه:):):):):):):):)

arctic silver5 باعث کاهش دما میشه حالا نه فقط دمای پی اس 3 بلکه هر دستگاهی که تولید گرما می کنه

Last edited by a moderator:
سلام دستگاه منم چراغ زرد داد . ئلی با همین روش درست کردمش .حالا یه مشکلی داره هر 10 دقیقه همین جوری میشه با این تفاوت که بعد از 30 دقیقه درست میشه حالا چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(((البته من از خمیر سلیکن معمولی استفاده کردم)

سلام دستگاه منم چراغ زرد داد . ئلی با همین روش درست کردمش .حالا یه مشکلی داره هر 10 دقیقه همین جوری میشه با این تفاوت که بعد از 30 دقیقه درست میشه حالا چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(((البته من از خمیر سلیکن معمولی استفاده کردم)

رفیق همونطوری که به دوستان گفتم هیچ دستگاهی به طور کامل و دائمی درست نمیشه.همشون بعد از یه مدتی دوباره خراب میشن.هر کاری هم بکنی همینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or