SOL!D 5NAK3
کاربر سایت
آره ، ببین سشوارهای صنعتی یه فن دارند که میشه کم و زیاد کرد ، یه درجه حرارت دارند . اون فن باید روی کمترین حالت باشه .آرش جان گفتی حرارت بدون فشار هوا ؟ مگه میشه ؟ خوب اونطوری که باید دستگاه رو بزاریم کنار بخاری برقی !؟ حالا قیمت این سشوار صنعتی چنده ؟ :biggrin1:
آخه من از کجا یه نفرو که قرض میده گیر بیارم ؟ درکل هیچکی قرض نمیده حالا قیمتش حدودا چقدره ؟آره ، ببین سشوارهای صنعتی یه فن دارند که میشه کم و زیاد کرد ، یه درجه حرارت دارند . اون فن باید روی کمترین حالت باشه .
نمیخواد بخری ، یه دونه از یه جایی ، از یه مغازه ای یه شب قرض گیر .
سلام علی جان.amri جان چی شد یه حرکتی کردی یا هنوز داری میگی چیکار کنم.....سری باش....mw2 اومدا.....:smile:
پس با PS3 ایت خداحافظی کن چون اونا نمیتونن درستش کنن .سلام علی جان.
من بالاخره امروز یه جارو گیر آوردم که اصلا تخصصش اینه که اینجور دستگاه هارو تعمیر کنه !
انشاءالله تا شنبه,یکشنبه درست میشه !
راستی دموی mw2 اومده یا خودش ؟ :biggrin1گه نمیتونم تحمل کنم خدااااااااااااااا.... :biggrin1:
من امروز میرم باهاشون صحبت میکنم ! بهشون میگم اگه خراب کنید دستگاهو باید یدونه صفرشو بهم بدید :biggrin1: اگر نمیتونید درستش کنید خودم درستش میکنم !!پس با PS3 ایت خداحافظی کن چون اونا نمیتونن درستش کنن .
من میگم دادم تعمیرگاه مرکزی سونی توی ایران ، خیابون جمهوری دو هفته پیشش بود نتونست درست کنه .
خودت درستش کن اگر نظر من برات مهمه ، اگرم نه که هیچی .
هیچ سودی به من نمیرسه که دستگاهت درست بشه ، خراب هم بشه ضضری نمیرسه . دارم تجربه خودم رو میگم . قطعا اونها این روش رو بلد نیستند .من امروز میرم باهاشون صحبت میکنم ! بهشون میگم اگه خراب کنید دستگاهو باید یدونه صفرشو بهم بدید :biggrin1: اگر نمیتونید درستش کنید خودم درستش میکنم !!
خواهش میکنم .اولا که از راهنماییت خیلی ممنون آرش جان
ثانیا اون لینک رو میتونی بدی من هم ببینم ؟
اولا که از راهنماییت خیلی ممنون آرش جانهیچ سودی به من نمیرسه که دستگاهت درست بشه ، خراب هم بشه ضضری نمیرسه . دارم تجربه خودم رو میگم . قطعا اونها این روش رو بلد نیستند .
اگر خودت میتونی یکی فیلمبرداری کرده گذاشته توی Youtube . از باز کردن تا Heat دادن و بستنش .
از روی اون راحت میتونی درستش کنی .
دقیق نمیدونم ولی فکر کنم مربوط بشه به نوسانات برق , شاید هم از آپدیت باشه.البته اگر تازه اپدیت کرده باشی !یا مثلا اپدیت ناقص هستش ! :laughing:ولی بهتره از آقا ارش بپرسی! ایشون استادن در این ضمینهPS3م سر زا رفت :laughing:
البته چراغ زرد نمیده نمیدونم تا روشنش میکنم دو دقیقه بعد هنگ میکنه نمیدونم مشکل چیه