آموزش Fix کردن Yellow Light Of Death

• Thread starter Thread starter M33FT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اره خداییش خیلی خوب کار کرد... ازش بی نهایت راضیم. منم تو فکر خرید یه اسلیم هستم، فقط کاش میشد اینو یه جوری موقتا راش انداخت اطلاعاتمو از توش برمیداشتم... نمیدونم بیفتم به جونش اون مراحل پست اولو انجام بدم فایده داره یا نه! خیلی حوصله میخواد :l

اره دوست عزیز عزیز منم میخوام اطلاعاتش برگردونم چون خیلی برام مهم اند یکی از بچه های تهران گفت بیارش ببینم نمیشه اطلاعاتش برگردون چون برام خیلی مهم اند
حالا شما هم همین کار رو کن ببین نمیشه بدون اینکه فرمت کنی اطلاعات رو برگردونی
اره یه نمه دردسر داره:(

اره دوست عزیز عزیز منم میخوام اطلاعاتش برگردونم چون خیلی برام مهم اند یکی از بچه های تهران گفت بیارش ببینم نمیشه اطلاعاتش برگردون چون برام خیلی مهم اند
حالا شما هم همین کار رو کن ببین نمیشه بدون اینکه فرمت کنی اطلاعات رو برگردونی
اره یه نمه دردسر داره:(
اره منم اطلاعات خیلی مهمی توش دارم! احتمالا جمعه که بیکارم بشینم سرش ببینم درست میشه یا نه... نشد یه فکر دیگه می کنم! اول سالی عجب ضدحالی خوردیما

عزیزان من رفتم با سشوار کشیدم با فلاکس و... اما فرقی نکرد با اینکه اولین باری بود سشوار می کشیدم. میخوام بدونم غیر از سی پی یو و وی جی ای ممکنه مشکل از جای دیگرش باشه؟البته بگم که بمحض روشن شدن دور فنش میره بالا بعد چراغ زرد میده. در ضمن راهی غیر از سشوار نیست؟

اقا چند وقته ps3 من دور و صدای فنش میره بالا فت 40 هستش

چکار کنمش که خوب بشه 4 ،5 سال میشه که دارمش
سیلیکنش عوض کنم یا فنشو سرویس کنم ازین کارا خوب میشه؟؟؟
راهنمایی میخام لطفا

گرم شدن بیش از حد کنسول باعث جدا شدن cpu و gpu کنسول از پایه های لحیم شدش میشه.واسه همین باسشوار گرم میکنن تا دوباره بچسبه و چون این روش دقت کمی داره بعد چندبار سشوار گرفتن کلا لحیما با هم تداخل پیدا میکنن و اون روز ,روز مرگ کنسول هستش

من ps3 یک بار ylod شده . به نظرتون می تونم دوباره ylod رو تعمیر کنم .
قیمتش چنده ؟؟؟ کسی می خردش؟؟؟؟؟؟

تعمیر میشه کرد ولی نه واسه همیشه . من خودم ۲ بار دستگاه 60gb که ylod داده بود fix کردم بار اول بعد از 2 هفته ylod شد بار دوم بعد از 3 ماه . تاره من شاید هفته ای 2 ساعت هم بازی نمیکردم چون یه slim دارم. اگه خودت میتونی درست کنی دست به کار شو اموزش هم که تو
تاپیک هست. ولی اگر نمیتونی بیخیال شی بهتره یه slim بگیر خیال خودتو راحت کن.

من چند بار تو سایت دیدم ylod فروختند . شاید 50 یا 60 تومن بخرن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or