آموزش Dark_Alex's Universal Unbricker

فعلا این نسخه از PSP Grader ورژن 3.80M33-5 رو نصب می کنه ولی چند روزه دیگه مطمئنا ورزن مربوط به نسخه ی 3.90M33-3 هم میاد .
مگه نمیشه همین 3.80M33-5 رو به ورژن های دیگه آپگرید کرد ؟ :confused:
درضمن خیلی ممنونم !:love:
به نظر که روش راحتی برای کپی خور کردن PSP میرسه ! احتمالا دیگه کار و کاسبی اونایی که PSP کپی خور میکنن کساد میشه !!! :biggrin1:

آخرین ویرایش:
مگه نمیشه همین 3.80M33-5 رو به ورژن های دیگه آپگرید کرد ؟ :confused:
درضمن خیلی ممنونم !:love:
به نظر که روش راحتی برای کپی خور کردن PSP میرسه ! احتمالا دیگه کار و کاسبی اونایی که PSP کپی خور میکنن کساد میشه !!! :biggrin1:

چرا میشه ولی خوب اگر مستقیما 3.90M33-3 بریزه بازم کار خیلی ها رو بیشتر راحت می کنه !
به نظر روش راحتی میاد ؟! نکنه از این راحت تر میخواید ؟! :-"

همونطور که گفته بودم نسخه ی PSP Grader که ورژن 3.90M33-3 رو آماده می کنه هم منتظر شد .
آموزش کامل در زیر :
---------------------
سلام دوستان عزیز .
ممکنه خیلی هاتون در مواقی که Brick می کنید ، حال و حوصله ی دردسر های Unbrick کردن و کارهایی که باید انجام بشه رو نداشته باشید ، و یا ممکنه بخواید ورژن PSP تون رو Downgrade کنید و یا حتی ممکنه بخواید PSP تون رو کپی خور کنید .
با استفاده از این روش که کوتاه و ساده هم هست میتونید این کارها رو به سادگی هر چه تمام تر انجام بدید .

موارد مورد احتیاج در این روش

کابل USB
یک عدد PSP Slim یا یا PSP معمولی (Classic or FAT )
یک عدد مموری استیک ( با حجم بالای 64 مگابایت ، مموری های Fake نیز قابل استفاده هستند ! )
نرم افزار PSP Grader که میتونید از اینجا دانلودش کنید :
Code:
http://v2.x-projects.org/index.php?action=tpmod;dl=item18
EBOOT مربوط به ورژن 3.90 که میتونید از لینک زیر دانلودش کنید :
Code:
http://www.psp-hacks.com/file/1406
طریقه ی آماده سازی مموری کارد برای استفاده از روش پاندورا

نرم افزار PSP Grader که دانلود کردید رو نصب کنید ( برای اجرای این نرم افزار نیاز به Microsoft .Net Framework دارید ، اگر لینک دانلودش رو میخواید بگید ) .

نرم افزار PSP Grader رو باز کنید .

از قسمت 1.3.90 eBoot ، فایل EBOOT مربوط به 3.90 که دانلود کردید رو توسط دکمه ی Open به برنامه بدید .

PSP رو با کابل USB به کامپیوتر متصل کنید .

نرم افزار به طور اتوماتیک درایو PSP رو میشناسه و یه پیغام میده که شما روی YES کلیک می کنید .

نکته : هر چی روی مموری کاردتون هست و لازمش دارید رو Backup بگیرید ، چون همه چیز پاک خواهد شد .

روی دکمه ی Start کلیک کنید و منتظر اتمام عملیات بمونید .

شما تونستید به همین راحتی یک Magic Memory Stick بسازید .

کافیه مموری کارد رو توی PSP مورد نظر قرار بدید ، سپس باطری رو در حین نگه داشتن دکمه ی L توی دستگاه قرار دهید ، بعدشم که Pandora بالا اومد ، دکمه ی X رو بزنید و منتظر پایان نصب CFW روی PSP تون باشید .

این نسخه از PSP Grader ورژن 3.90M33-3 رو روی دستگاه نصب می کنه .

موفق باشید !

:((آقای sAsAn.K به دادم برس!
من فریمور اصلی 3.95 از شرکت سونی را روی psp نصب کردم و کپی خور دستگاهم حذف شده تمام روشهایتان را می خواستم انجام بدم ولی نه می تونم توی ریکاوری بروم تا روش Pandora را انجام بدم و نه روش PSP Grader را می تونستم انجام بدم البته تا جایی که نوشتی (شما تونستید به همین راحتی یک Magic Memory Stick بسازید .) را انجام دادم ولی بعد که گفتی (باطری رو در حین نگه داشتن دکمه ی L توی دستگاه قرار دهید) اینکار کردم ولی بعدش Pandora بالا نیامد.
لطفا" کمکم کن واقعا" شب خواب ندارم!!!!!:(:(:(:(

دوست عزیز منوی Recovery مال نسخه های کپی خور شده هست ، نه نسخه های رسمی سونی .
شما با یه PSP کپی خور شده ی دیگه ، یه باطری پاندورا بساز ( نپرس چجوری ، توی فروم فراوون هست ، توی پست اول همین تاپیک فکر کنم باشه روشش ) . بعد همون کاری که خودتم گفتی رو بکن و کپی خور کن .
دیگه هم Firmware های رسمی سونی رو نصب نکن دوست عزیز !

را انجام دادم ولی بعد که گفتی (باطری رو در حین نگه داشتن دکمه ی L توی دستگاه قرار دهید) اینکار کردم ولی بعدش Pandora بالا نیامد.
من هم فریمور 3.10 OE دارم ولی همین مرحله انجام نشد.
مگه نباید دستگاه به شارژ باشه، بعد مموری رو بذاری و بعد L رو نگه داری و باتری رو بزاری؟
باتری من هم Sony PSP 1800mAh Battery Pack است !
================================================
ویرایش : فهمیدم ! باید باتری Pandora باشه ! روش ساختشم آقا ساسان توضیح داده :

طریقه ی ساختن باطری Pandora

این فایل رو دانلود کنید :

Hellcat's Pandora Installer for 3.XX Rev 3a
کد:
http://exophase.com/files/psp/pan3xxr3a.rar
این فایل رو توسط WinRAR و یا هر برنامه ی دیگه ای Extract کنید .
فولدر pan3xx رو از درون این فایل به شاخه ی PSP/GAME در مموری کارد کپی کنید .
برنامه ی Hellcat's Pandora Installer رو از قسمت Game-->Memory Stick درون PSP اجرا کنید .
وقتی برنامه اجرا شد دکمه های R + O رو بزنید .
دکمه ی O رو بزنید .
پ.ن : پاندورا باتری رو ساختم ولی بازم کار نکرد !
حتی PSP رو از شارژ در آوردم ولی وقتی باتری رو گذاشتم چراغ سبز دستگاه روشن شد ولی پس از چند ثانیه خاموش شد ! هیچ صفحه ای نیامد !

آخرین ویرایش:
دکمه ی L رو قبل از اینکه باطری رو بزارید نگه داشتید ؟
اصلا مموری رو با برنامه ی PSP Grader ساختید ؟
اگر در هر دو مورد جوابتون بله هست ، باید بیشتر شارژ کنید باطریتون رو .

در همه ی موارد بله.
مهم نیست. با Dark Alex Universal Unbricker کپی خور کردم. زیاد سخت نبود ! :biggrin1:
بعدشم به 3.95GEN ارتقاش دادم !
پ.ن : ارتقای درجه تون مبارک باشه ! واقعا مستحقش بودین ! :love:

دوست عزیز ، این روش PSP Grader در واقع همون DCv5 هست .
ضمنا ممنونم ، امیدوارم بتونم همیشه مفید واقع بشم در کنار دوستان خوبی مثل شما .
:blushing:

سلام جناب ساسان عزیز و با تشکر از راهنمایی مفیدتون. من چندتا سوال داشتم ازتون:

1-من الان فریمور دستگاهم 3.52 ، M33-4 هستش میخواستم بدونم با این روش پاندورا و مجیک مموری می تونم آپگرید کنم به آخرین ورژن کپی خوری که اومده؟

2-بعدش الان دستگاه من سالمه و اینکه برای ساخت باطری پاندورا و مجیک مموری باید از psp دیگری استفاده کنم یا می تونم با همین دستگاه خودم مموری و باطری رو بسازم و برای دستگاه خودم هم استفاده کنم.؟

3,4-بعدش آیا برنامه ای مثل همین برنامه که اتوماتیک مموری مجیک رو میسازه منتها برای ساخت باطری پاندورا هست؟
آیا در حین ساخت باطری پاندورا و مجیک مموری احتمال بریک شدن دستگاه هست؟

5-آیا وقتی مموری کاردم به یک مجیک مموری تبدیل شده میشه اون فایل مربوط به پاندورا کردن باطری رو توش ریخت و اجرا کرد تا باطری پاندورا بشه؟ و اینکه آیا برای تمامی این کارها باید فریمور من 3.90 باشه؟

آخرین ویرایش:
سلام جناب ساسان عزیز و با تشکر از راهنمایی مفیدتون. من چندتا سوال داشتم ازتون:

1-من الان فریمور دستگاهم 3.52 ، M33-4 هستش میخواستم بدونم با این روش پاندورا و مجیک مموری می تونم آپگرید کنم به آخرین ورژن کپی خوری که اومده؟

2-بعدش الان دستگاه من سالمه و اینکه برای ساخت باطری پاندورا و مجیک مموری باید از psp دیگری استفاده کنم یا می تونم با همین دستگاه خودم مموری و باطری رو بسازم و برای دستگاه خودم هم استفاده کنم.؟

3,4-بعدش آیا برنامه ای مثل همین برنامه که اتوماتیک مموری مجیک رو میسازه منتها برای ساخت باطری پاندورا هست؟
آیا در حین ساخت باطری پاندورا و مجیک مموری احتمال بریک شدن دستگاه هست؟

5-آیا وقتی مموری کاردم به یک مجیک مموری تبدیل شده میشه اون فایل مربوط به پاندورا کردن باطری رو توش ریخت و اجرا کرد تا باطری پاندورا بشه؟ و اینکه آیا برای تمامی این کارها باید فریمور من 3.90 باشه؟
سلام دوست عزیز ، خواهش می کنم .

1 - بله میتونید .
2 - میتونید از دستگاه خودتون استفاده کنید .
3 - خیر باید با خود PSP و استفاده از نرم افزار باطری رو Pandorize کنید .
4 - خیر احتمال برک شدن نیست .
5 - شما دقیقا طبق راه حل پیش برید ، اگر از این راه حل آسون دارید پیش میرید ( PSP Grader ) اول باطری رو پاندورا کنید با استفاده از روش پست اول ، و بعد مموری رو بسازید ، ضمنا با انجام این کارها ورژنتون میشه 3.90M33-3 و از این روش دیگه نسخه ی فعلی دستگاه مهم نیست .
فقط دستگاهتون باید کپی خور باشه که بتونید باطری رو بسازید .

موفق باشید .
;);)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or