آموزش Dark_Alex's Universal Unbricker

درود بر دوست گرامی !

سلام...
دوست عزیز ممنون .... ولی من همه ی کار ها رو مو به مو انجام داده بودم و اون پیغام ظاهر شد ...
دقیقاٌ همین کار هایی که شما فرمودید ولی ....
psp دیگری که پیدا کردم slim است و به 3.90 m33 مجهز ولی دستگاه من fat هست مشکلی که نداره ؟
در هر حال مشکل که حل نشد
  1. فایل را دوباره دانلود و استفاده کنید .
  2. از نظر ساخت کارت حافظه خیر ولی از بابت باطری مشکل دارد ... باطریهای این دو به هم نمیخورند :cool:

New Pandora-proof PSP Slim Motherboard Discovered

بله دوستان ، بالاخره مادربورد نوع Slim که دقیقا مدل TA-085 v2 نام داره و روی برخی Slim های جدید هست ضد پاندورا شناسایی شد و eeprom ای که با پاندورا در ارتباز هست توسط سونی دسترسی به اون قطع شده !

روش هایی باز هم برای این نوع مادربورد هست که سخت افزاری هست ولی کار سختی نیست !
فقط باطری باید باز بشه ! ، ولی میتونید از این روش همه ی نوع باطری PSP رو Pandorize کنید !

فقط کافیه این عکس ها رو ببینید .
برای PSP Fat :

psp_pandora.jpg

برای PSP Slim:
battery_slim_pandoraize.jpg

قسمت های مشخص شده رو باید با سیم به هم وصل کنید !
فقط با یه تکه سیم میتونید باطری رو Pandorize کنید ، این روش توسط من شخصا تست نشده ولی مطمئنا کار می کنه حتی روی TA-085 v2 .
ولی در کل تا مجبور نشدید از این راه استفاده نکنید .
از روش سخت افزاری روی همهی مارک های باتری جواب میده؟

این ارور موقع mspformat میاد :

pseudo format is not necessory

یعنی زمانی که میزنم mspformat L اینطوری میشه.

باید چیکار کنم.جون مادرتون کمک کنید که حتما باید تا فردا Ok کنم.برای تولد کسی خریدم بابا... :biggrin1:

درود بر دوست گرامی !

این ارور موقع mspformat میاد :
pseudo format is not necessory
یعنی زمانی که میزنم mspformat L اینطوری میشه.
باید چیکار کنم.جون مادرتون کمک کنید که حتما باید تا فردا Ok کنم.برای تولد کسی خریدم بابا... :biggrin1:
دوست من
کارت حافظهتان فرمت شده ... شما باید یکبار همانطور که کنسول روشن است آنرا بیرون بیاورید وUSB را جدا کنید و دوباره کارت را سرجایش بگذارید و دوباره USB را به کامپیوتر وصل کنید و بعد بقیه مراحل را بروید ... اگر مشکل داشتید بازهم بگوئید یا میخواهید بنده را در یاهو Add کنید تا سریعتر کار انجام شود .

باتری قبلی که ساخته بودم وقتی میذارم توی دستگاه خود به خود روشن میشد و صفحه سیاه بود.هیچی نمیومد.

الان این باطری هم همینطور شده.

جون من کمک کنید که بدبخت شدم رفت.

باتری قبلی که ساخته بودم وقتی میذارم توی دستگاه خود به خود روشن میشد و صفحه سیاه بود.هیچی نمیومد.

الان این باطری هم همینطور شده.

جون من کمک کنید که بدبخت شدم رفت.
این یعنی مموری رو درست نساختید msipl.bin با msinst توی یک فولدر هستند؟

مشکل PSP حل شد و همه مواردش انجام شد.

فقط این چیزایی که تو آموزش نوشته شده بود بعضی مواردش رو خودم تغییر دادم و درست شد.البته با کمک BijBij جان مشکلاتی که داشتم کامل حل شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or