آموزش 12 ولت کردن فن های کنسول Xbox 360 (به سه روش)

اقا خلیل سلام من یه فنه intercooler از این lcd دارها گرفتم این درجه ای که دمارو نشون میده دمای چیه ؟ بعد من میتونم 12 ولت کنم فنم داشته باشم یا اختلال ایجاد میشه ممنون

درجه هوای خروجی کنسول رو به شما نشون میده که اصلاً ملاک نیست و نمیشه روش
حساب کرد که میزارم واقعی گرمای خود پردازنده و یا حتی سینک اون باشه.

تا اونجایی که از اعضا شنیدم، 12 ولت کردن و استفاده از اینترکولر اختلال زا هستش
و عمل معکوس رو داره و درجه حرارت رو بالا می بره.

شما بهتره که اون اینترکولر رو برداری و بجاش 12 ولت کنی و سایر روش های کولینگ دستی
خودت کم کم متوجه میشی تاثیرش رو.

این مطلب می تونه کمکت کنه در درک بهتر عملکرد اینترکولر و قابلیت های روش های کولینگ دستی

مقایسه بین سیستم های Watercooler، Intercooler و روش های Cooling

نقل قول: POLICE 110

تا اونجایی که از اعضا شنیدم، 12 ولت کردن و استفاده از اینترکولر اختلال زا هستش
و عمل معکوس رو داره و درجه حرارت رو بالا می بره.

داداش من 12 ولت نکردم ویه اینتر کولرم دارم ضرر که واسه دستگاه نداره؟ بعدش از وقتی اینتر کولر گذاشتم حس میکنم یه مقداری باد بیشتری از کنسول میاد بیرون که گرمتره...........این یعنی که فنه داره خوب کار میکنه؟؟ :confused:یا یه چیزی غیرز اینه دمت گرم کامل واسم توضیح بده;) در ضمن دستگاه منFalcon 2008 Premiom

میدونم شما 12 ولت نکردید، گفتم که بیخال اینتر کولر شو و به جاش 12 ولت کن

اگر اون مطلبی که بهت دادم رو خوانده باشی دیگه نیازی به سوال کردن نیستش

این رو هم توی اون مطلب، جوابش رو به عهده خودتون گذاشتم ولی اگر بخوام به سوال ها یک جواب کلی بدم
اینترکولر وسیله خوبی نسب به شیوه 12 ولت نیستش. اگر 12 ولت وجود نداشت خوب میشه گفت که اینترکولر
انتخاب خوبی بودش ولی با وجود 12 ولت کردن اینترکولر نمیتونه حرفی برای گفتن داشته باشه.

این موضوع طبیعی هستش که مقدار هوای بیشتری مکش میشه و گرمای بیشتری از کنسول خارج
میشه و این موضوع طبیعی هستش.

با اجازه خلیل جان من یه نکته را بگم
قابل توجه دوستانی که فن های کنسول خودشون را با یه منبع برق خارجی(آداپتور)12 ولت میکنن:
هر چند وقت یکبار تمام اتصالات را بررسی کنید.
من امروز داشتم بازی میکردم دیدم دستگاهم هنگ کرد پیش خودم گفتم حتما مشکل از دیسک هستش
ریست کردم و دوباره بازی کردم تا اینکه ناگهان 2 چراغ داد(علامت نشان دهنده گرمای بیش از حد) سریع رفتم و بررسی کردم دیدم سیم یکی از فن ها شل شده و کار نمیکنه و چون صدای زیادی داره من متوجه از کار افتادن اون نشده بودم.یعنی اگه دیر جنبیده بودم الان باید دنبال جواز دفن برای کنسولم میگشتم.
خلاصه مواظب باشید که یک لحظه غفلت موجب پشیمانی میشود.
ممنون :cool:
به امید موفقیت روزافزون بازی سنتر

آقا خلیل میشه این PDF ها رو یه جای دیگه آپلود کنید که کاربر های معملولی هم بتونن دانلود کنن؟
الان من میخوام این آموزش رو بخونم ولی چون کاربر پرمیوم نیستم نمیتونم دانلود کنم .
ممنون.;):p

آقا خلیل میشه این PDF ها رو یه جای دیگه آپلود کنید که کاربر های معملولی هم بتونن دانلود کنن؟
الان من میخوام این آموزش رو بخونم ولی چون کاربر پرمیوم نیستم نمیتونم دانلود کنم .
ممنون.;):p

راستی چرا نمیشه دان کرد؟؟؟
من تا همین چند روز پیش بدمن مشکل همه رو دان کردم!!!!:confused:

sepehrsr ، full game ، Ramin_gh_2004

در سیاست های جدید سایت و ایجاد کاربران پریمیوم، امکان دانلود
فایل های ضمیمه در تاپیک ها از کاربران Free گرفته شده.

شما برای دانلود و استفاده از مطالب کپی رایت بازی سنتر نیاز
به پرداخت حق عضویت سالانه اون دارید تا بتوانید از اطلاعات
اون به صورت کامل بهره ببرید.

موفق باشید

حق نگهدار

اقا خلیل من میخوام فنای 360ام رو 12 ولن کنم شما نظرت چیه از یه پاور اکسترنال برقشو بگیرم یا از dvd-rom:confused:

دوست عزیز معلوم هستش که تاپیک رو نخواندید. :)
در حالت عادی فرقی بین این روش وجود نداره. فقط در 12 ولت خارجی شما کنترل فن رو موقع
خاموش بودن فن رو نیز دارید.

حالا میل خودت هستش اگر هزینه خرید اداپتور مناسب زیاد برات مهم نیست همون خارجی انجام بده.
ولی حس خرید و پول دادن برای اداپتور رو ندارید بهتره همون 12 ولت داخلی کنید.

یا اینکه دوست دارید از روی یک پاور CASE برقش رو بگیرید.
از نظرم فرق انچانی با هم ندارند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or