سلام دوستان
لطفا یه روش برای کپی خور کردن PSP 2006 ، ورژن 6.20 بگیــــد...
واقعا ممنون میشم اگر کمک کنید.
لینک دانلود هم کار نمیکنه!!
برنامه PSPident رو بریز روی دستگاهت تا ببینیم مادربردت چیه
سرچ کنی لینکش توی انجمن هست
سلام دوستان
لطفا یه روش برای کپی خور کردن PSP 2006 ، ورژن 6.20 بگیــــد...
واقعا ممنون میشم اگر کمک کنید.
لینک دانلود هم کار نمیکنه!!
عیب نداره روی همه اجرا میشهببخشید من pspident رو ریختم منتها ارور میده موقع اجرا.مینویسه the data is corrupted.پی ایس پی الان اصلا کپی خور نیستا.مرسی
من فولدر pspident رو ریختم توpsp/game اما ارور بالا رو داد.بعد از ریختن از منو تو قسمت game مموری میرم ایکونشم میاد عکس یه ذره بین هست اما ارور میده.چه کنم؟شما لینک داری بهم بدهعیب نداره روی همه اجرا میشه
توی PSP/GAME یا PSP/GAME3XX
من فولدر pspident رو ریختم توpsp/game اما ارور بالا رو داد.بعد از ریختن از منو تو قسمت game مموری میرم ایکونشم میاد عکس یه ذره بین هست اما ارور میده.چه کنم؟شما لینک داری بهم بده
ورژنت الان چی هست؟کسی نیست منو راهنمایی کنه؟اصلا من اگه بخوام این پی اس پی رو کپی خور کنم باید چیکار کنم.psp ident که اجرا نمیشه.اینم بگم که من خودم یه psp دارم کپی خوره.جالبه این یکی حتی دکمه هاش عملکردش با مال من فرق داره.یعنی جابجاست
توی فولدر psp فولدر game دارم.مموری رو فورمت کردم .من باید psp ident رو با فولدرش توی game بریزم؟تو قسمت system software زده 6.20ورژنت الان چی هست؟
چندتا فولدر GAME داری؟ توی جفتش تست کن.
یدور مموری از خود PSP فرمت کن تا فولدر های لازم رو برات بسازه
اره با فولدرش کپی کن داخل GAMEتوی فولدر psp فولدر game دارم.مموری رو فورمت کردم .من باید psp ident رو با فولدرش توی game بریزم؟تو قسمت system software زده 6.20
شاید واقعا فایلت خراب باشه وگرنه همون PSP/GAME ادرس درستش هستفولدر GAME3XX رو ساختم از اون اصلا نخوند.از فولدر game ایکون برنامه میاد ولی همون ارور قبلی رو میده.اصلا کلافم کرده
باز هم the game cannot be started the data is corrupted میده.یعنی چه ایرادی میتونه داشته باشه؟ممکنه مموری خراب شده باشه؟شاید واقعا فایلت خراب باشه وگرنه همون PSP/GAME ادرس درستش هست
بیا یه بار دیگه دانلودش کن:
PSPident 0.75
ولش اینوباز هم the game cannot be started the data is corrupted میده.یعنی چه ایرادی میتونه داشته باشه؟ممکنه مموری خراب شده باشه؟
آقا دمت گرم.خیلی خیلی ممنون.کپی خور شد.چاکرمولش اینو
از پست اول فایل های لازم رو دانلود کن و کپی خور کن.
تا شماره 2 رو لازم نیست انجام بدی از 3 بعد برو جلو
آقا دمت گرم.خیلی خیلی ممنون.کپی خور شد.چاکرم