آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) از طريق نصب 5.03GEN بر روي HEN

• Thread starter Thread starter sAsAn.K
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
1. نکته برای کسانی که PSP هایشان خاموش می شود شما باید حداقل 1/3 باید در PSP خالی باشد و اگر می خواهید در داخل فلش چیزی بریزید باید از قسمت فلدر درایوتان که به صورت شاخه ای است از آن طریق وارد فلش PSP شوید از باز کردن چند برنامه به صورت پشت سر هم بپرهیزید
خطر : اگر در روز 3 یا چهار بار PSP یتان را کپی خور کنید باتری PSP مرخص میشه
نکته های بعدی را در همین جا میگم
فعلا حوصله ندارم روزه ام گشنم شده برم بخوابم :laughing:

1. نکته برای کسانی که PSP هایشان خاموش می شود شما باید حداقل 1/3 باید در PSP خالی باشد و اگر می خواهید در داخل فلش چیزی بریزید باید از قسمت فلدر درایوتان که به صورت شاخه ای است از آن طریق وارد فلش PSP شوید از باز کردن چند برنامه به صورت پشت سر هم بپرهیزید
خطر : اگر در روز 3 یا چهار بار PSP یتان را کپی خور کنید باتری PSP مرخص میشه
نکته های بعدی را در همین جا میگم
فعلا حوصله ندارم روزه ام گشنم شده برم بخوابم :laughing:
جمله بندی مشکل داره.
از پاراگراف اول هیچی متوجه نشدم.

خوب بزار درستش کنم همون طور که گفتم خوابم میومد :laughing:
این نکته مال کسانی است که psp هاشون ریست خاموش یا ریست می شند و باعث می شند که دوباره کرک کننند

سلام
خواهشا دوستان به من کمک کنن

دستگاه من اسلیم هست و اخرین فریمورش M33 3.80 بود امروز من این فریمور رو به 5.5 اپگرید کردم تمام مراحل به خوبی پیشرفت ولی الان نمیدونم بازیها رو باید کجا و تو کدوم پوشه کپی کنم که اجرا کنمشون قبلا تو فریمور قبلی پوشه ای بود اگه اشتباه نکنم به نام ISO که بازیها رو تو اون پوشه میریختم الان همچین پوشه ای تو مموریم وجود نداره به همین دلیل خودم پوشه ISO ایجاد کردم و بازها رو داخلش کپی کردم بازم بازها رو نشون نمیده پیغامشم اینه there are no games ممنون میشم کمکم کنید
در ضمن فریم ور رو از همین سایت گرفتم

شما نباید فریمور 5.05 رو نصب می کردید باید شما برید umd بازی مدال افتخار بگیرید بعد برین تو این سایت پایین در ضمن این فریمور فقط به این صورت کپی خور میشه
http://psp3000hacks.com/

یعنی هیچ راهی نداره ؟

نمیشه دانگرید کرد ؟

از کجا پیدا کنم یو ام دی این بازی رو تازه پیدا هم بشه 30 هزار تومن خیلی زور داره

اگه میشه کمک کنید :(

سلام دوستان. من تازه psp گرفتم. اسلیم هستش. فریمورش هم 5.03 هستش. من به ادرسه رفتم و فقط 1 فایله ChickHENR2.rar رو دانلود کردم. چند تا سوال داشتم. این فایله h.bin کجاس و باید چی کارش کنم؟ و اینکه وقتی این فایلهChickHENR2.rar رو تو psp/photo ک÷ی کردم ورفتم ببینم دیدم که دستگاه چیزی رو نشون نمیده . لطفا کمکم کنید تا منم دستگامو ک÷یخور کنمو هر روز نرم 5000 تومن ÷ول بدم تا کپی خورش کنم.

Custom Firmware Enabler v3.60

این دیگه آخرشه
این یه کرک جدید که نیاز به ChickHEN داره و فقط روی psp های PSP-2000 TA-088v3 and/or PSP-3000 هست و تمام قابلیت فریمور داره برای اطلاعات بیشتر سوال کنید

cfwe351.jpg

DOWNLOAD

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or