آموزش کامل X-Clamp Replacement

کف کنسول کاغذ پهن کردم بازم 3 چراغ داد رو هوا هم روشنش کردم بازم تصویر نداد.
پیچ ها بشدت سفت هستن و نمی تونم تکونشون بدم
ارور 3 چراغی که میگیرم مربوط به رم میشه ولی این مورد که ربطی به من نداشت 0110

خوب من میگم پیچ ها رو سفت نکن تو میگی بشدت سفته..!! خوب این سفتی باعث 3 چراغ میشه..

وقتی پیچ رو سفت میکنی سینک (همون پره پره) با محتویات برد که چندتا چیپ و IC هستند برخورد میکنه و باعث اتصالی و سه چراغ میشه.

سلام اقا برای cpu , gpu مقدار کمی خمیر سیلیکن زدم مشکلی که نداره تقریبا اندازه یه برنج
بعد من فقط خمیر زدم و دیگه چسب دوقلو نزدم.باید هر چند وقت یه بار خمیر رو عوض کنم یا نه.روی چیپهای رم و بقیه چیپها هم همون یه بار که سیلیکن و هتسینگ بزاری کافیه دیگه.

سلام اقا برای cpu , gpu مقدار کمی خمیر سیلیکن زدم مشکلی که نداره تقریبا اندازه یه برنج
بعد من فقط خمیر زدم و دیگه چسب دوقلو نزدم.باید هر چند وقت یه بار خمیر رو عوض کنم یا نه.روی چیپهای رم و بقیه چیپها هم همون یه بار که سیلیکن و هتسینگ بزاری کافیه دیگه.

چسب نزنی..! خمیر سلیکون هم هر چی بیشتر بهتره
اگر ارور E74 هست که فقط با GPU کار کن و کاری با بقیه نداشته باش.

سلام
دوستان من دستگاه رو ultimate x-clamp كردم ولي عمر دستگاه فقط 15 دقيقه هست بعد اين مدت فريز ميشه و دوباره سه چراغ حالا بايد چيكار كنم؟؟؟

سلام
دوستان من دستگاه رو ultimate x-clamp كردم ولي عمر دستگاه فقط 15 دقيقه هست بعد اين مدت فريز ميشه و دوباره سه چراغ حالا بايد چيكار كنم؟؟؟

خوب ببین چه اروری میده اگر همون ارور رو داد که با یکم سفت کردن ببین درست میشه یا نه.

خوب ببین چه اروری میده اگر همون ارور رو داد که با یکم سفت کردن ببین درست میشه یا نه.
يه ارور نميداد انواع و اقسام ارور ها رو ميداد خلاصه يه بار ديگه باز كردم دستگاه رو اينبار خمير سيليكون بيشتر زدم دستگاه رو بستم تا الان كه 2تا3 ساعت وشن بود چيزيش نيست

سلام دوستان منx360 Arcade falcon دارم هنوز 2 هفته نبود که خریدم و روش های 12V و Shroud&Divider Heatsinks و درزگیری رو انجام دادم و با ورقه ی آلومنیومی هم روی سینک GPU رو تا نصقش پوشاندم و چسب نواری رو هم به آلومنیوم و سینک زدم تا که محکم باشه حدودا" یک هفته نبود که انجام دادم تا این که یک روز دیدم 3 چراغ شد و ارار 0103 رو داد نوشته soder های Gpu.حالا من باید چی کار کنم ممنو میشم زود جوابمو بدین.نکنه زدن چسب نواری اونو به این روز انداخته؟

سلام دوستان منx360 Arcade falcon دارم هنوز 2 هفته نبود که خریدم و روش های 12V و Shroud&Divider Heatsinks و درزگیری رو انجام دادم و با ورقه ی آلومنیومی هم روی سینک GPU رو تا نصقش پوشاندم و چسب نواری رو هم به آلومنیوم و سینک زدم تا که محکم باشه حدودا" یک هفته نبود که انجام دادم تا این که یک روز دیدم 3 چراغ شد و ارار 0103 رو داد نوشته soder های Gpu.حالا من باید چی کار کنم ممنو میشم زود جوابمو بدین.نکنه زدن چسب نواری اونو به این روز انداخته؟
شما یا باید میدای یک کسی که تجربه داره برات بهینه کنه کنسول رو یا کلا انجام نمیدادی.
شما gpu اتصالش با برد ضعیف شده.باید x-clamp کنی.

شما یا باید میدای یک کسی که تجربه داره برات بهینه کنه کنسول رو یا کلا انجام نمیدادی.
شما gpu اتصالش با برد ضعیف شده.باید x-clamp کنی.
آخه من که کاریش نکردم فقط آموزش هایی که تو سایت داده شده بود رو اجرا کردم حال بذار یک xclamp هم بکنم ببینم درست میشه یا نه به نظر شما چرا این بلا چرا سر دستگاه اومد کجای کار اشکال داشت؟

آخه من که کاریش نکردم فقط آموزش هایی که تو سایت داده شده بود رو اجرا کردم حال بذار یک xclamp هم بکنم ببینم درست میشه یا نه به نظر شما چرا این بلا چرا سر دستگاه اومد کجای کار اشکال داشت؟
داغ شدن زیاد در نتیجه فرسوده شدن و اب شدن بالهای زیر پردازنده(اتصال) که همین باعث شده 3 چراغ بده.(ارور 0103 به همین مربوطه)
ولی تعجب میکنم کنسول نو این مشکل واسش پیش اومده!

یعنی عمره کنسول من فقط 3 هفته بود کدوم روش xclamp رو روش انجام بدم؟فقط GPU یا واسه CPU هم لازمه؟چند درصد احتمال میدین با انجام روش x-clamp دوباره برگرده؟من با هزار زحمت تونستم 250 تومن واسه کنسول خرج کنم اگه تا آخر درست نشه نمیدونم باید چیکار کنم؟آخه چجوری ممکنه من که روش های کولینگو روش انجام داده بودم آخرش به داغ شدن زیاد منجر بشه یعنی تقصیر همین کولینگ ها بودش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or