سلام
من نمیتونم فایل ها رو از پست اول Download کنم؟!!
اجازه دسترسی نمیده
سلام اقا برای cpu , gpu مقدار کمی خمیر سیلیکن زدم مشکلی که نداره تقریبا اندازه یه برنج
بعد من فقط خمیر زدم و دیگه چسب دوقلو نزدم.باید هر چند وقت یه بار خمیر رو عوض کنم یا نه.روی چیپهای رم و بقیه چیپها هم همون یه بار که سیلیکن و هتسینگ بزاری کافیه دیگه.
يه ارور نميداد انواع و اقسام ارور ها رو ميداد خلاصه يه بار ديگه باز كردم دستگاه رو اينبار خمير سيليكون بيشتر زدم دستگاه رو بستم تا الان كه 2تا3 ساعت وشن بود چيزيش نيستخوب ببین چه اروری میده اگر همون ارور رو داد که با یکم سفت کردن ببین درست میشه یا نه.
شما یا باید میدای یک کسی که تجربه داره برات بهینه کنه کنسول رو یا کلا انجام نمیدادی.سلام دوستان منx360 Arcade falcon دارم هنوز 2 هفته نبود که خریدم و روش های 12V و Shroud&Divider Heatsinks و درزگیری رو انجام دادم و با ورقه ی آلومنیومی هم روی سینک GPU رو تا نصقش پوشاندم و چسب نواری رو هم به آلومنیوم و سینک زدم تا که محکم باشه حدودا" یک هفته نبود که انجام دادم تا این که یک روز دیدم 3 چراغ شد و ارار 0103 رو داد نوشته soder های Gpu.حالا من باید چی کار کنم ممنو میشم زود جوابمو بدین.نکنه زدن چسب نواری اونو به این روز انداخته؟
آخه من که کاریش نکردم فقط آموزش هایی که تو سایت داده شده بود رو اجرا کردم حال بذار یک xclamp هم بکنم ببینم درست میشه یا نه به نظر شما چرا این بلا چرا سر دستگاه اومد کجای کار اشکال داشت؟شما یا باید میدای یک کسی که تجربه داره برات بهینه کنه کنسول رو یا کلا انجام نمیدادی.
شما gpu اتصالش با برد ضعیف شده.باید x-clamp کنی.
داغ شدن زیاد در نتیجه فرسوده شدن و اب شدن بالهای زیر پردازنده(اتصال) که همین باعث شده 3 چراغ بده.(ارور 0103 به همین مربوطه)آخه من که کاریش نکردم فقط آموزش هایی که تو سایت داده شده بود رو اجرا کردم حال بذار یک xclamp هم بکنم ببینم درست میشه یا نه به نظر شما چرا این بلا چرا سر دستگاه اومد کجای کار اشکال داشت؟