آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان و اساتید محترم من دو تاسوال داشتم اول اینکه این سیستم من چطوره برای اجرای بازی ps2
adm 6000+ 64X dual core
2gb ram
winfast leadtek geforce 8600 TDH 256MB 128 BIT DDR3 PCI Express
دوم که اصلا چه بازی های تا حالا تونستن روی این املاتور بازی کنند.؟
با تشکر

از جناب kolange_edalat2001 عزيز بسيار ممنونم

آخرین ویرایش:
سلام . :love:

دوست عزيز از راهنماييت خيلي ممنونم .

به عنوان آخرين سوال ( كه البته جوابش رو ميتونم حدس بزنم ) آيا Black با اين نرم افزار اجرا ميشه ؟

farbodkain عزیز سیستم خوبی داری و میتونی بیشتر بازیارو اجرا کنی

و اگه به قسمت compat_list جایی که برنامه است بری میتونی ببینی چه

بازیهایی اجرا شذه که در جلوشون playble نوشته شده است ;)

arash666 عزیز خیلی ممنون از این همه لطفی که به من کردی متشکرم :love:;)

kolange_edalat2001 عزیز شما رو به هر کسی که دوست داری بگو میشه بازی onimusha 4 down of dreams رو با سیستمم که تو صفحه ی قبل گفتم بازی کرد؟ ممنون میشم.

novin_punisher عزیز این سومین باره که دهرم میگم ;) میشه بازی کرد نه به طور کامل سرعت در ingame نسباتا خوبه ولی در مورد گرافیک زیاد خوب نیست بازی هنگ میکنه در مراحل جلوتر
بهتره oni 3&2 رو بازی کنی اینا مشکل ندارند

فرهاد جان می بینم که یه تنه داری کار بچه ها رو راه میندازی . عالیه..

بچه ها فقط یه چیزی.. گروه PCSX2 برای اینکه خیال خودشو راحت کنه و از دست شکایت های اعضاء که چرا فلان ورژن زود رلیز نمی شه در امان بمونه، هر از چند گاهی نسخه بتاشونو میده بیرون. باید خدمتتون عرض کنم که این نسخه اصلی 9.5 نیست. نسخه ای که تو صفحه اول www.pcsx2.net قرار بگیره نسخه اصلیه.

اعضاء سایت ngemu به هیچ عنوان از این نسخه ساپورت نمی کنن.. یعنی به هیچ عنوان شما حق ندارین برین بپرسین که فلان بازی چرا تو این نسخه اجرا نمیشه یا فلان مشکل رو داره.. چون همونطور که گفتم بتا هستش.

شما هم نپرسین با فلان بازی سازگاره یا نه چون هیچی مشخص نیست وفقط باید خودتون امتحان کنید.. در مورد سیستم هم هر چی قوی تر بهتر.
کارت های گرافیک سر 8600 به بالا بهترین عملکرد رو دارن.
حتما سی پی یو تون باید دو هسته ای باشه و سی پی یوی های سری e6600 به بالا بهترین عملکرد رو دارن.
رم زیاد مهم نیست اما 1 گیگ مناسبه
در آینده حتی همین قدر سی پی یو هم براش زیاده.. دلیل اصلی کندی پلی 2 اینه که هنوز نتونستن باگ ها شو برطرف کنن و به اصطلاح بهینه ش کنن.. مثل اینکه کار خیلی سختیه.

گفته میشه که اگه خود سونی یه شبیه ساز برای کامپیوتر می ساخت حتی به سی پی یوی 2 هسته ای نیازی نبود.

فعلا..

سرنوشت عزیز مرسی از توضیحاتی که دادی خییییییلی ممنونم دوستان سرنوشت عزیز از

بر و بچ ngemu هست و بنده هم هستم :biggrin1: سوعالی دارید و موشکلی سرنوشت

از من کمتر ندونم بیشتر میدونه موفق باشید

mohamad عزیز سیستم شما عالی است و راحت میتونی بیشتر بازیارو انجام بدید من
یک بار در صفحهای قبل تنظیمات رو گفتم حالا بازم میزارم

پس چراpes6رو با کندی اجرا میکنه؟
میخواستم برم چند تا بازی بگیرم اگه بقیه رو هم این جوری کند اجرا می کنه؟
(شماره پستی که شما جواب سوالمو دادین #96)

kolang_edalat2001 عزيز وقتی برنامه رو اجرا می کنم ،ميگه پلاگين Dev9 نصب نيست
فکر کنم اين پلاگين مربوط به قسمت بازی آنلاين هست, ولی وقتی okميکنم برنامه اجرا نميشه,وقتی هم که کنسل می کنم باز هم برنامه اجرا نميشه :((
لطفا راهنمايی بفرماييد

آخرین ویرایش:
قربونت فرهاد جان..

پس چراpes6رو با کندی اجرا میکنه؟
میخواستم برم چند تا بازی بگیرم اگه بقیه رو هم این جوری کند اجرا می کنه؟
(شماره پستی که شما جواب سوالمو دادین #96)
سوال خوبیه.. یادم رفت بهتون بگم اگه کامپیوترتون سی پی یوی cell هم داشته باشه بازم بعضی بازی ها کند اجرا میشن.. بعضی بازی ها هیچ ربطی به سیستم ندارن...
بعضی بازی ها با سرعت فوق العاده اجرا میشن و بعضی هاشونم با سرعت 5 7 10 و غیره...
تاکید می کنم این مشکل نرم افزاره نه سیستم... هنوز مونده تا بتونن به کل باگ های شبیه ساز پی ببرن.

اما خیلی بازی ها هستن که بالای 40 اجرا میشن... باید خودت امتحان کنی.. یادمه یه تاپیک تو ngemu درست کرده بودن که از بچه ها می خواستن بازی هایی که با سرعت بالای 50 اجرا میشه رو بذارن.. اما مال خیلی وقت پیش بود.. لینکشم باید سرچ کرد.
بیا... برو اینجا هر بازی که اجرا میشه .. نمی شه.. با چه سرعتی انجام میشه و غیره رو با عکس برات نشون داده.. البته نسخه 9.4 رسمی:
http://forums.ngemu.com/pcsx2-official-forum/95668-post-your-pcsx2-0-9-4-screenshots-here.html

اینجا هم مربوط میشه به ویدیو شون:
http://forums.ngemu.com/pcsx2-official-forum/95667-post-your-pcsx2-0-9-4-videos-here.html

kolang_edalat2001 عزيز وقتی برنامه رو اجرا می کنم ،ميگه پلاگين Dev9 نصب نيست
فکر کنم اين پلاگين مربوط به قسمت بازی آنلاين هست, ولی وقتی okميکنم برنامه اجرا نميشه,وقتی هم که کنسل می کنم باز هم برنامه اجرا نميشه
لطفا راهنمايی بفرماييد
حتما یه بار پاکش کردی و دوباره ریختی یا مثلا یه پلاگین دیگه رو با همین نام replace کردی.. یادت باشه هیچ وقت تو قسمت پلاگین replace نکن... پلاگین قدیمی رو پاک کن و پلاگین جدید رو جایگزین کن..

فکر کنم اگه پاکش کنی و دوباره از پتچ اصلیش استفاده کنی درست شه..

[/quote]حتما یه بار پاکش کردی و دوباره ریختی یا مثلا یه پلاگین دیگه رو با همین نام replace کردی.. یادت باشه هیچ وقت تو قسمت پلاگین replace نکن... پلاگین قدیمی رو پاک کن و پلاگین جدید رو جایگزین کن..

فکر کنم اگه پاکش کنی و دوباره از پتچ اصلیش استفاده کنی درست شه..[/quote]

دوست عزيز من اصلا اين پلاگين رو ندارم.لطف ميکنی و لينک دانلود dev9 رو بذاری؟

با سلام خدمت دوستان سرنوشت جان مرسی از کمکی که به بچه ها کردی ولی من نمی دونم بعضی از دو ستان چجوری کار میکنن با این برنامه arash_666 این پلاگینی که شما میگی چیزی نیست نیازی به دان داشته باشه این در نسخه اصلی این emulaor است ولی من بازم می زارم هر دو شو :arrowd:

Attachments

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or