اخرین نسخه pcsx2 دان کردم . برای اجرا نیاز به 2 فایل MSVCR100 و MSVRP100 داشت که دان کردم و تو system32 گذاشتم . ولی بازم اجرا نمیشه !!!
اخرین نسخه pcsx2 دان کردم . برای اجرا نیاز به 2 فایل MSVCR100 و MSVRP100 داشت که دان کردم و تو system32 گذاشتم . ولی بازم اجرا نمیشه !!!
شما بازی رو با کردی یا داری با PCSX2 کار میکنی ؟ چون اینجا مربوط به شبیهس از هستش نه بازیهای نصبیsalam dustan, man baziye "tekken 5" ro ruye computeram nab kardam, icone bazi umade ruye safheye sesktop , va vaghti bazesh mikonam ye safhe miyad ke payenesh neveshte add game, vali ghabl az un engar bayad ghesmate pcsx2 tanzimati anjam bedam, chon baghale un panjere neveshte ke avval beram unja... ba'd add game ro bazanam va file "iso" ro az jayee ke bazi ro nasb kardam entekhab konam,
vali moshkel inke ke nemidunam tuye pcsx2 bayad che tanzimati ro anjam bedam?
khahesh mikonam kasi age midune komakam kone chon kheili in bazi baram moheme
لطفا کمکم کنید
سلام دوستان
من بازی WWE .. 2011 v رو با PCSX2 0.9.8 (r4600) اجرا گرفتم , ولی خیلی کند میاد
دلیلش چیه ؟
سیستم من :
CPU 3.2 Core 2Due
Ram 2 Gb
VGA 512
F3 هم زدم , سرعت بالا نرفت
بازی Tekken 5 رو هم تست کردم , اوونم کند بوود
اگه میشه راهنمایی کنید
سلام...
ببخشید کسی نبود؟
........................
سلام و درود فراوان خدمت دوستان گرامی
آیا امکان بازی کردن GOD OF WAR یا GOD OF WAR II در کامپیوتر (جوری که قابل تحمل باشه!) وجود داره؟ سیستم من از این قراره :
CPU : AMD 5200 1mc
ram : 2 G
vga : 8400 gs 512mb 64BIT
اگه شدنیه، یه راهنمایی مختصر و اجمالی بنده رو بفرمائید ممنون می شم. مرسی