robertofantasy
کاربر سایت
با CPU تک هسته ای داری بازی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه میشه آخه، چقدر سرعت پایینه واست ؟من بازی god of war 1 ,2 را با pcsx 0.9.8 بازی می کنم.از نظر کیفیت مشکل نداره ولی سرعت یکم پایینه.تا 20 فریم بیشتر نمیره.سی پی یو من تک هسته ایه.کسی راهنمایی برای افزایش سرعت نداره؟
سیستم من:
vga:256 Gforce 6100 onboard
ram:256 ddr2
spu:amd sempron 1 core
windows xp
با CPU تک هسته ای داری بازی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه میشه آخه، چقدر سرعت پایینه واست ؟
با CPU 2 هسته هم کارت نمیشه، چه برسه به یه هسته، سیستمت رو بنویس واسم.
آقا این بازی black رو هر کاری میکنم درست اجرا نمیشه چیکار کنم
کسی میتونه لیست بازی های سازگار و ناسازگار pcsx2 را بذاره.یا آدرس یه سایت که این لیستو داشته باشه.
بله عزیزم، میشه.سلام به همه دوستان
ایراد کارم فهمیدم ایمیج بازی ها رو با درایو مجازی اجرا می کردم و مثل این بود که DVD داخل DVD رام قرار گرفته باشه و بعد به جای اینکه از منو cdvd گزینه plugin انتخاب کنم که مخصوص استفاده از DVD رام گزینه iso انتخاب می کردم که مربوط به ایمیج بود و در نتیجه بازی اجرا نمی شد
یک سوال در مورد SAVE بازی ها
با نرم افزار pSX.1.13 که راه انداز ps1 در هر جای بازی می تونید با دکمه های f6 تا f10 ، بازی لحظه به لحظه save کنید و با دکمه های f1 تا f5 هم خیلی سریع load کنید و البته این حالت SAVE کردن هیچ تاثیر و ربطی به SAVE مموری کارت بازی نداشت آیا این نرم افزار شبیه ساز PCX2 هم همچین قابلیتی مثلpSX.1.13 داره ؟
ممنون از همه دوستان
چی میگی عزیز60 خیلی زیاده رویه، هر سیستمی نمیتونه.
بهترینش اگه بخوایم میانگین بگیریم میشه : 45
عزیز من هم همین رو گفتم.چی میگی عزیز
فریم بیاد زیر 60 بازی کند میشه
بازیهای پلی 2 60 فریم اجرا میشن
برای پال 50 و برای ان تی اس سی 60 فریم اگه اشتباه نکنم