آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقا هنوزم راهی نیومده که بشه gow2رو با سی پی یو تک هسته بشه بازی کرد؟30فریم هم شد عیبی نداره.اگه میشه لطفا هرچی لازم داره بذارید.ممنون میشم.;)

من با پلاگین Lilypad svn (r3878) کارمیکنم اتفاقا شوکها رو بهش شناسوندم تو بازی هم میشه ازش استفاده کرد اما وقتی میخوام شوک رو نیم دور یا یک دور کامل بچرخونم مشکل داره در صورتی که تو خود کنسول PS2 راحت بود اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

وقتی استیک ها رو تنظیم میکنی چراغ آنالوگ باید روشن باشه.
این پلاگین نشد از اون یکی استفاده بکن.
بازم کار نکرد از یه دسته دیگه استفاده بکن!

آقا هنوزم راهی نیومده که بشه gow2رو با سی پی یو تک هسته بشه بازی کرد؟30فریم هم شد عیبی نداره.اگه میشه لطفا هرچی لازم داره بذارید.ممنون میشم.;)

آخرین ورژن رو بگیر همه اسپیدهکهاش رو فعال کن. فریم اسکیپ رو هم فعال کن احتمالا بتونی دور و بر 30 تا فریم بگیری. البته بستگی به سرعت پردازش CPU ت داره ولی در کل چندان لذت بخش نخواهد بود!

آقا ما که ناامید شدیم ولی باز هم میخوایم یه تلاشی بکنیم...
خواهشا کمک کنید...
میشه با این سیستم من smackdown vs raw 2009 رو با سرعت عالی بازی کرد؟اگه میشه چکار باید بکنم؟ میخوام از 0 شروع کنم....
vga:ati radeon hd 4550
cpu:intel dual core 2.6 e5300
ram:3 GB
اگه 2009 نشد 2006 هم خوبه.فقط کشتی کج p2 باشه...

آخرین ویرایش:
سلام رفقا. تو god of war 2 من جایی که تو انگشتای اطلس هنگ میکرد رو با پچ ردش کردم.اما بعدش از دستش که میافته صفحه سیاه میشه بعدشم میمیره.چه کار کنم این مشکلو؟

دوست عزیز با این مموری که گذاشتی کار منم راه افتاد.دقیقا همینو میخواستم.خیلی خیلی ازت ممنونم.

من با pcsx2 9.6 بازی رو اجرا میکنم.
با پلاگین گرافیک gsdx890 sse3 ،ایمیج هم از بازیم گرفتم اما 30 فریم بیشتر نمیده.
سرعت خیلی کمه...
تورو خدا کمک کنید درست شه...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or