واقعا دستت درد نکنه.....
دوست عزیز شما با یه همچین سیستمی پینهاد میکنم ویندوز 7 بریزی چون د xp کارایی کامل رو نمیتونی بگیری و 6gig رو شما قثط 4gig ران میشه در ضمن این شبیه ساز فقط تا دو هسته توان استفاده داره بدبختانه و در اخر تنظیماتت رو بزاردوستان تو بازي god of war 1 تو بعضي قسمت ها مثل فاضلاب كه موجودات چندتا چندتا ميريزن كند ميشه ميخواستم ببينم تنظيم خاصي نياز داره يا براي همه همينطوره از PCSX2 0.9.7 r3878 استفاده ميكنم و سيستمم هم اينه:
CPU: Intel Core i7 - 2.66GHz - 920
Ram: CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB) البته از xp استفاده ميكنم كه ram توش 3 گيگه
Graphic: Asus GTX275 896M
Mainboard: ASUS - P6T Deluxe
Hdd: 2 Western 500G 32 Buffer
Power: AcBel 670W
دوستان تو بازي god of war 1 تو بعضي قسمت ها مثل فاضلاب كه موجودات چندتا چندتا ميريزن كند ميشه ميخواستم ببينم تنظيم خاصي نياز داره يا براي همه همينطوره از PCSX2 0.9.7 r3878 استفاده ميكنم و سيستمم هم اينه:
CPU: Intel Core i7 - 2.66GHz - 920
Ram: CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB) البته از xp استفاده ميكنم كه ram توش 3 گيگه
Graphic: Asus GTX275 896M
Mainboard: ASUS - P6T Deluxe
Hdd: 2 Western 500G 32 Buffer
Power: AcBel 670W
دوست عزیز شما با یه همچین سیستمی پینهاد میکنم ویندوز 7 بریزی چون د xp کارایی کامل رو نمیتونی بگیری و 6gig رو شما قثط 4gig ران میشه در ضمن این شبیه ساز فقط تا دو هسته توان استفاده داره بدبختانه و در اخر تنظیماتت رو بزار
از قسمت اسپید هک همه گزینه ها رو فعال کردی؟
به نظر من مشکل از جایی ناشی میشه که سرعت پردازش سی پی یوت کمه به علاوه اینکه فقط از دو تا هسته بهره برداری میشه. من با یه AMD 6000+ که دو هسته ای هست و هر هستش 3.1 سرعت پردازش داره این قسمت رو که میگی فول فریم میگیرم (البته با فعال بودن اسپید هک) در کل این شبیه ساز به سرعت پردازش سی پی یو خیلی وابسته هست و به نظر میاد زیاد با رم و کارت گرافیک و کش سی پی یو کاری نداره.
مرسي دوستان,راستش خودم هم قصد نصب win7 رو دارم و در رابطه با cpu هم خوب كاري نميشه كرد..اينم تنظيمات:
emulation setting
در قسمت EE/IOP و VUs همه چي تنظيمات پيش فرضه PCSX2 0.9.7 r3878 هست جز اينكه تيكه flush to zero در هر دو برداشته شده.
در قسمت GS هيچكدوم تيك نخورده جز frame skipping كه disable
در قسمت GS Window تنها تيك Hide window on suspend زده شده و همينطور aspect ratio رو Widescreen 16.9 چون مانيتورم widescreen
speedhack فعاله و EE cyclerate رو 3 و VU cycle stealin رو 0 كه با افزايش اون سرعت بالا ميره اما برخي تصاوير مثل شخصيت اول و بعضي از ستون ها ميپرن و همه گزينه ها هم تيك خوردن.
gamefix هم غير فعاله
plugin
Gsdx sse2 r-3878
spu2 x r-3218
به تنظيمات هيچكدوم دست نزدم اما محض اطلاع تنظيمات گرافيك اينه:
render: direcx9 hardware
interlacing: none
تو قسمت d3d تيك native خورده و اون 2 تاي ديگه غير فعالند
تو hardware mode تيك logarithmic Z و Alpha correctio خورده و بقيه غر فعالند و تيك نخوردن
فكر كنم همينا كافي باشه :d
من برنامه رو نصب کردم بازی گاد اف وار ۲ رو هم اجرا کردم تا اونجایی که کریتوس زنجیرهای عذاب اطلس رو هم پاره می کنه رفتم ولی تا دموی میاد و اطلس میگه کریتوس بازی هنگ میکنه و بازی گاد اف وار ۱ رو هم بعد از دموی اولش تا صفحه ی سیاه میاد دیگه هیچی نشون نمیده تازه روی یک سیستم دیگه هم امتحان کردم باز هم همینطور شود باید چیکار کنم.
نکته :
دوستانی که میخوان God oF WAR 2 بازی کنن ورژن PC بازی منتشر شده که سه DVD هست خودم گرفتم کسایی که در تهران نمیدونن کجا داره PM بدن بگم بهشون راخت بدون مشکل بازی کنید
نکته :
دوستانی که میخوان God oF WAR 2 بازی کنن ورژن PC بازی منتشر شده که سه DVD هست خودم گرفتم کسایی که در تهران نمیدونن کجا داره PM بدن بگم بهشون راخت بدون مشکل بازی کنید
بهتون pm دادم.یعنی بالاخره بدون شبیه سازش هم اومد.