آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سوال

سلام میخواستم بدونم نوع گرافیک برای اجرا مهمه و سیستم من اجرا می کنه یا نه
cpu 5200 x2 amd
:cool:ram 2gig ddr2 800
vge gforce 7300 gs:-"
ویندوز ویستا برای اجرا چه طوره

راهنمایی !

به نام خدا

با سلام به تمامی دوستان و سلامی ویژه و خدا قوت خدمت kolange_edalat2001 .

بنده با راهنمایی های شما در صفحه اول همین تاپیک و دانلود برنامه های اضافه شونده ، این نرم افزار Pcsx2 0.9.6 را تکمیل کردم .

بازی Harvest Moon - A Wonderful Life رو که یک DVD هست خریداری کردم و با نرم افزار تبدیل اجرایش می کنم و در قسمت گرافیک تبدیل کننده نیز از فایل GSdx9v11-4 که برای دانلود گذاشته بودید استفاده کردم ، بازی اجرا می شود ، گرافیک نسبتا خوبی دارد ، اما متاسفانه سرعت بازی کند است و همین مشکل موجب سر در گمی من شده .

سیستم کامپیوتر بنده :

Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.00GHz 3.01GHz

2.00 GB of RAM

XFX - Geforce 8600 GT 1GB

لطفا برای حل این مشکل مرا راهنمایی کنید ، با تشکر .

خوب بگو نه دیگه، من خودم این تاپیک رو دیده بودم:((

می گردم یکی دیگه رو پیدا می کنم:(

مرسی، بای

سلام شما در اولین پست چی نوشتی که نیومده میگی بای :confused:
پلاگین برای فعال سازی شوک دسته ایکس باکس :p
بابت پلاگین مرسی ولی در اینجا فقط کاربران پرمیوم میتونن دان کن لینک بزار

سلام میخواستم بدونم نوع گرافیک برای اجرا مهمه و سیستم من اجرا می کنه یا نه
cpu 5200 x2 amd
:cool:ram 2gig ddr2 800
vge gforce 7300 gs:-"
ویندوز ویستا برای اجرا چه طوره

بله مهم هست البته سری 8 باشه خیلی خوبه ولی با همین vga هم میتونی راحت ران کنی از pixel shader3 استفاده کن برای منم همین بود یه زمانی

please help

به نام خدا

دوستان لطفا در مورد مشکلم من رو راهنمایی کنید !

بيلدهاي جديد را دان ميكنم و در پوشه اصلي ميريزم ولي فقط يه پلاگين ان هم در خود برنامه اصلي است ميايد يعني مثلا من بيلد 1450 و 1445 را ميريزم ولي در خود برنامه فقط پلاگين 890 نشان ميدهد علت چيست

ميشه بيلد 1233 را بذار ممنون

بيلد چيه و ايكون ابي كه وسط 2 است در داخل Pcsx2-r1192

آخرین ویرایش:
به نام خدا

با سلام به تمامی دوستان و سلامی ویژه و خدا قوت خدمت kolange_edalat2001 .

بنده با راهنمایی های شما در صفحه اول همین تاپیک و دانلود برنامه های اضافه شونده ، این نرم افزار Pcsx2 0.9.6 را تکمیل کردم .

بازی Harvest Moon - A Wonderful Life رو که یک DVD هست خریداری کردم و با نرم افزار تبدیل اجرایش می کنم و در قسمت گرافیک تبدیل کننده نیز از فایل GSdx9v11-4 که برای دانلود گذاشته بودید استفاده کردم ، بازی اجرا می شود ، گرافیک نسبتا خوبی دارد ، اما متاسفانه سرعت بازی کند است و همین مشکل موجب سر در گمی من شده .

سیستم کامپیوتر بنده :

Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.00GHz 3.01GHz

2.00 GB of RAM

XFX - Geforce 8600 GT 1GB

لطفا برای حل این مشکل مرا راهنمایی کنید ، با تشکر .

سلام دوست عزیز wonder full life نسبت به homeland مشکل داره و هنوز به طور کامل درست نشده شاید در بازی شما 60/70 فریم هم بگیرید ولی روند شبیه ساز جوریه که فریم واقعی رو در این بازی نمی بینید البته cpu شما تک هسته ای هست و این هم خودش افت فریم ایجاد میکنه جدیدترین بیلدهارو دان کن و از جدیدترین پلاگین ها استقاده کن حتما از بازیت image بگیر چون تاثیر زیادی داره

بيلدهاي جديد را دان ميكنم و در پوشه اصلي ميريزم ولي فقط يه پلاگين ان هم در خود برنامه اصلي است ميايد يعني مثلا من بيلد 1450 و 1445 را ميريزم ولي در خود برنامه فقط پلاگين 890 نشان ميدهد علت چيست

منظورت از پلاگین 890 همون GSDX هست اگه نمیاد شما باید DX9 و با DLL های 40.41 رو دان کنی

ميشه بيلد 1233 را بذار ممنون

بيلد چيه و ايكون ابي كه وسط 2 است در داخل Pcsx2-r1192

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or