آموزش و امکانات مخصوص و جالب REVGAMING :SAMP ROLEPLAY

آموزش و معرفی امکانات سرور زندگی واقعی:

در پست قبل من به شما آموزش بازی سمپ را دادم. از چگونگی نصب سمپ تا RP کردن.

Samp RP & Learning RP

حال من میخواهم به شما امکانات مخصوص و جالب سرور RP را برای شما معرفی کنم.

1. شما در سرور های rp می توانید کاری را انتخاب کنید و به انجام آن بپردازید تا مقداری پول بدست آورید و از طریق آن زندگی کنید.

2. شما در سرور های rp می توانید در فکشن ها ( واحد های سازمان داده شده ) مانند: LSPD یا پلیس لس سانتوس استخدام شوید و با حقوقش زندگی خود را بگذرانید.
توجه: برای عضو شدن در فکشن ها باید به لول مخصوصی رسیده و باید کاملا مسلط به RP باشین. (پست قبل من)

3.شما در سرور REVGAMING میتوانید عضو فامیلی شوید . برای این کار باید با لیدر و درجه بالای خانواده صحبت کنید. شما خودتان نیز در سرور REVGAMING اگر چند نفر (حداقل 6) فعال با فامیلی یکسانو مثلا: Carl_Johnson , Sweet_Johnson , Tom_Johnson بیارید . ادمین ها برای شما و دوستانتان بعد از انجام چندتا تست خانواده ای رسمی درست خواهند کرد.

4. شما در سرور revgaming میتوانید ازدواج کنید و طلاق بگیرید. /propose و /divorce

5.شما در سرور revgaming می توانید برای خود دفتر کار بخرید و در آن یک گروه تبهکاری غیر رسمی بزنید ( بدون دفتر هم میشه ) و برای این کار شما و بقیه اعضای گروهتان به 24/7 رفته و در آنجا portabel radio گرفته و یک فرکانس مخفی برای خود و دوستانتان ست کنید.

6.شما با پول خودتان ( اگر زیاد باشد ) میتوانید خونه بخرید و از امکانات کمد دیواری و جاساز اسلحه و مواد و تلویزیون در آینده بهرهمند شوید.

7.شما میتوانید به قاچاق و خرید و فروش اسلحه و مواد دور از چشم پلیس بپردازید و پول زیادی به جیب بزنید.

8.می توانید در RP Event ششرکت کنید و پولی اگر موفق شدید به دست بیاورید (دزدی از بانک و جنگ و کودتا و دزدی از یک مغزه فروش و...)

9.میتونید در event ooc شرکت کنید و جایزه های خوبی ببرید. /joinevent

10.با پول میتونید برای خود محافظ استخدام کنید.

11. سیستم ماشین revgaming خیلی پیشرفته بوده و داری امکانات زیادی می باشد ./vstorage و /trackcar و /trunkput و ....

12. با پول زیاد میتوانید یک مغازه برای کسب و کاریا بزینس خریده و کارمند استخدام کنید و به آنها درجه بدید و در رادیو مخصوص صحبت کنید همچنین برعکس میتوانید در یک کسب و کار یا بیسزینس اسنخدام شوید.

13.reffal سیستم راه اندازی شده و شما اگر یکی از دوستانتان را بیاورید و او لول 3 را کسب کند شما 100 credits که تنها با پول وقعی قابل خریداری هست ورا دریافت میکنید و automatic

14.در سرور samp.revgaming.ir هرکاری در زندگی واقعی فکر میکنید میتوانید انجام دهید میتوانید انجام دهید و از بازی لذت ببرید.

15. ...

ip: samp.revgaming.ir

TeamSpeak: Samp.revgaming.ir

WebSite: Revgaming.ir

reffal me :Dom_Devil

توجه: در این سرور rp تنها با نام واقعی مانند Carl_Johnson بهخ صورت 2 قسمتی و _ دار وارد شوید وگرنه auto kick خواهید شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or