سلام
من میخوام روی رم ها هیت سینک بذارم. بنظرتون حتما باید از خمیر سیلیکون استفاده کنم؟
اگر اینکارو نکنم اشکالی داره؟ اصلا این خمیر سیلیکون ها چقدر عمر میکنن؟ و اگر من سینکو به سینک gpu با چسب دو قلو بچسبونم و بعدها بخواهم خمیر سیلیکونو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟ تراز سینک gpu به هم نمیخوره؟
بهتره که از خمیر سیلیکون استفاده کنید، هیچ قیمتی هم نداره مفت هستش
به اولین مغازه فروش قطعات PC برید و ازشون بخواید، یک بسته های کوچیک هستش که
معمولاً همه دارند که در جعبه های CPU Intel هستش.
کار خمیر هم به صورت ساده بگم، فاصله های بسیار ریزی در سینک ها وجود داره که هیچ وقت
نمیتونند تماس 100 در صدی با قطعه خود برقرار کنند و همیشه این فاصله هوا وجود دارد
از انجایی که هوا رسانای خوبی برای گرما نیست از خمیر سیلیکون در سطح پردازنده استفاده
میکنند که این شیار و فاصله های کوچک گرفته شود و تماس بهتری میان این دو برقرار شود.
و از طرفی خود خمیر سیلیکون هم قدرت انتقال گرما از قطعه به سینک را افزایش میدهد و باعث
کاهش دمایی بهتری در قطعه می شود.
پس بهتره که خمیر سیلیکون استفاده کنید.
عمر خمیر رو نمیشه همینطوری گفت، بسته به کار و فشار حرارتی که بهش وارد میشه
بسیار متفاوت هستش تمام این موارد رو به نوع و کیفیت خمیر ها هم اضافه کنید.
ولی اگر بخواید یک زمان همینطوری بگم برای چک کردن خمیر بین 4 تا 6 ماه زمان مناسبی
هستش که خمیر رو چک کنید.
در مورد جدا کردن سینکی که برروی RAM نصب شده با کمک چسب، میتونید با کمک یک تیغ
موکت بری که برروی حرارت شعله گرم و سرخ شده اون چسب را به آرامی بسوزانید و اتصال میان
دو سینک رو که قبلاً درست کرده بودید رو بردارید.
این کارها هیچ ربطی به تراز سینک GPU نداره، من نمیدونم این چه سوالی هستش که برای شما
ایجاد شده، ولی تراز سینک GPU چیز ساده ای نیست که بخواد خراب بشه.
مگر اینکه شما بیاد پیچ های مروبط به سینک ها که پشت قاب هستند رو دستکاری کنید
درنهایت
اگر میتوانید عضو پریمیوم سایت بشید و از مطالب آموزشی استفاده کنید تا بتونید با ذهنیت
بهتری این کارهای کولینگ رو انجام بدید
موفق باشید
حق نگهدار