سلام به همه دوستان
روش های زیادی برای مولتی پلیر black ops وجود داره و بیشترشون مشکل داره یا سرور پیدا نمیکنه
اسم این روشی که می خوام به شما آموزش بدم revops هستش که توسط خودم تست شده و کار میکنه
می تونید با آی پی ایران هم بازی کنید
دیگه نیازی به VPان نیستش با پچ فیکس کننده ای که من تهیه کردم و برای دانلود گذاشتم مشکل حل شد
خوب بریم سراغ آموزش:
اول از همه آپدیتهای 1 تا 6 بازی رو دانلود و نصب کنید{اگر دارید که هیچی}
برای دانلود اپدیت ها به ترتیب کلیک کنید و دانلود کنید و نصب کنید.
اپدیت شماره 2&3 برای دانلود کلیک کنید.
اپدیت شماره 4 برای دانلود کلیک کنید. نکته : پسورد فایل : wwwDOTsibdownloadDOTcom (به جای DOT نقطه گذاشته شود )
اپدیت شماره 5&6 برای دانلود کلیک کنید. نکته : پسورد فایل : wwwDOTdownloadhaDOTcom (به جای DOT نقطه گذاشته شود )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تو این سایت ثبت نام کنید :alterRevolution Interface
و بعد از ثبت نام لوگین بشین و به این ترتیب عمل کنید:
1.
2.
3.
و بعد از دانلود بریزیدش تو محل نصب بازی
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دانلود کرک مولتی پلیر و ریختن اون تو محل نصب بازی:
دانلود
پسورد:wwwDOTcodfansDOTir (به جای DOT نقطه گذاشته شود )
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فیکس کننده بازی رو دانلود کنید و تو محل نصب بازی بریزید
دانلود
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب حالا blackopsmp.exe رو اجرا کنید و یوز پسوردی که تو سایتش ساختین رو بهش بدید و برید از بازی لذت ببرید
کپی برداری بدونه ذکر منبع مجاز نمی باشد
شات:
منبع:
انجمن هواداران CALL OF DUTY
روش های زیادی برای مولتی پلیر black ops وجود داره و بیشترشون مشکل داره یا سرور پیدا نمیکنه
اسم این روشی که می خوام به شما آموزش بدم revops هستش که توسط خودم تست شده و کار میکنه
می تونید با آی پی ایران هم بازی کنید
دیگه نیازی به VPان نیستش با پچ فیکس کننده ای که من تهیه کردم و برای دانلود گذاشتم مشکل حل شد
خوب بریم سراغ آموزش:
اول از همه آپدیتهای 1 تا 6 بازی رو دانلود و نصب کنید{اگر دارید که هیچی}
برای دانلود اپدیت ها به ترتیب کلیک کنید و دانلود کنید و نصب کنید.
اپدیت شماره 2&3 برای دانلود کلیک کنید.
اپدیت شماره 4 برای دانلود کلیک کنید. نکته : پسورد فایل : wwwDOTsibdownloadDOTcom (به جای DOT نقطه گذاشته شود )
اپدیت شماره 5&6 برای دانلود کلیک کنید. نکته : پسورد فایل : wwwDOTdownloadhaDOTcom (به جای DOT نقطه گذاشته شود )
تو این سایت ثبت نام کنید :alterRevolution Interface
و بعد از ثبت نام لوگین بشین و به این ترتیب عمل کنید:
1.

2.

3.

و بعد از دانلود بریزیدش تو محل نصب بازی
دانلود کرک مولتی پلیر و ریختن اون تو محل نصب بازی:
دانلود
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فیکس کننده بازی رو دانلود کنید و تو محل نصب بازی بریزید
دانلود
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب حالا blackopsmp.exe رو اجرا کنید و یوز پسوردی که تو سایتش ساختین رو بهش بدید و برید از بازی لذت ببرید
کپی برداری بدونه ذکر منبع مجاز نمی باشد
شات:

منبع:
انجمن هواداران CALL OF DUTY