آموزش مولتي پلير و Co Op بازي Far Cry 3 (كرك شده)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
قسمت چند نفره بازی فارکرای 3 بلافاصله بعد از عرضه کرک شده و شما میتوانید طبق آموزش زیر به راحتی با دوستان خود مولتی بازی کنید. حتی بخش جدای کو آپ (Co op) هم به راحتی قابل بازی کردن است و تا چهار بازیکن را پشتیبانی میکند.

1. بازی را نصب کنید و هیچ گونه کرکی نریزید.
  2. Uplay را از اینجا دانلود کرده و نصب کنید.
  3. کرک مولتی پلیر بازی را از یکی از سرورهای اینجا دانلود کنید و در مسیری که Uplay را نصب کردید بریزید.
  4. فقط در صورتی که از نسخه‌ی کم حجم بلک باکس (Black box) استفاده میکنید این فایل را نیز دانلود کنید (هم این فایل لازم است هم کرک مولتی پلیر در شماره 3)
  5. Uplay را باز کنید و وارد شوید. اگر عضو نیستید از همان جا عضو شده و لاگین کنید.
  6. آخرین نسخه نرم افزار تانگل (Tunggle) را از این لینک دانلود کنید،‌ در آن عضو شوید و لاگین کنید. سپس وارد روم Far Cry 3 شوید.
  7. بازی را اجرا کنید و اگر از شما شماره سریال خواست بدون وارد کردن چیزی روی اوکی کلیک کنید.
  8. بازی در این لحظه باید آپدیت شود که حجم زیادی دارد. میتوانید از قبل آپدیت را دانلود کرده و خودتان بازی را آپدیت کنید. برای اینکار قبل از باز کردن بازی آپدیت را جداگانه از سرور پی سی دی و از اینجا دریافت کرده و نصب کنید و سپس بازی را اجرا کنید. (اگه لينك كار نكرد بريد به اين لينك و آپديت 1 رو دانلود كنيد)
  9. وارد بخش Multi Player یا Co op شوید و به بازیها در صورت موجود بودن وصل شوید.

چگونه با دوستان خود بازی کنیم؟

برای این کار باید دوستان خود را در Uplay اد کنید. در محیط نرم افزار یو پلی روی Friends کلیک کنید و با داشتن آی دی دوستتان در یو پلی او را اضافه کنید. بدین ترتیب اسم او در داخل بازی بین دوستانتان قرار میگیرد و شما میتوانید انها را به بازی خود دعوت کنید.

اين آموزش رو در وبلاگ خودم هم گذاشتم: Baziwood.ir

من خودم با اين روش يه دست مولتي زدم و بايد بگم خيلي ميچسبه. كو آپش هم 4 نفره هست و مراحل و شخصيت هاي جداگانه اي داره.
ID من در يو پلي: hosseincode

==================

دانلود فيلم آموزشي با حجم 50 مگابايت از تيم IC
How To play FC3 Online.mp4

==================

با اومدن پچ هاي جديد ديگه اين آموزش كار نميكنه و هيچ راهي براي مولتي بازي كردن نيست. اگه روش جديدي پيدا شد آپديت ميشه.

آخرین ویرایش:
درود به همه ی دوستان.
به نظر من بهترین کار اگه از بازی خوشتون امده به صورت اورجینال بخریدش! اینطوری یکم هم برای بازی که دوست دارید خرج کردید و خوب به ساخت یه بازی عالی دیگه از این کمپانی کمک کردید ;) هم اینکه دیگه نگران هک و جلوگیری از هک نیستید! البته می دونم خیلی از شماها برای اینکه هک شده بازی می کنید و خوب خریدنش را لازم نمیبینید! (قعلا مثل خودم! شاید یعدآ بخرمش:d)

دوستان آپدیت 1.03 بازی اومده :| (دیشب 1.02 رو دانلود کردم)
الان باید دانلود بشه ؟

مشکل من چیه ؟ من همه کار ها رو درست انجم دادم ؟

93399147185190865771.png

36975185227992920455.png

مشکل من چیه ؟ من همه کار ها رو درست انجم دادم ؟

93399147185190865771.png

36975185227992920455.png
مشکل از شما نیست
امروز کلا پوکیده معلوم نیست

دو حالت داره
یا مخصوصا اینطوریش کردن که ملت آپدیت 1.3 رو بگیرن یا هم هک شدش از کار افتاده

دوستان آپدیت 1.03 بازی اومده :| (دیشب 1.02 رو دانلود کردم)
الان باید دانلود بشه ؟
Noooooooooooo
نگیر که بدبخت میشی من گرفتم الان تو خود loggin بازی میمونه دردش چیه نمیدونم نمیشه هم هیچکاریش کرد باید بازی رو فکر کنم دوباره نصب کنم
مشکل از شما نیست
امروز کلا پوکیده معلوم نیست

دو حالت داره
یا مخصوصا اینطوریش کردن که ملت آپدیت 1.3 رو بگیرن یا هم هک شدش از کار افتاده
آره فکر کنم کلا یوبی فهمیده سرورا بسته برا چیترا
hehe

مثل اینکه باید با ورژن کرک خدافظی کنیم! آپدیت جدید دیگه نمیزاره بازی لاگین بشه! برید سی دی کی بخرید راحت! ;)

Fix جدید برای Uplay ورژن 2.1.3 و patch 1.03 هم اومد! :d
خودم همین الان تست کردم و توی صفحه تایید cd key مشکل داره، بنابراین یه خورده صبر کنید تا این مشکل حل بشه، فکر نکنم زیاد طول بکشه چون این Fix که خیلی سریع اومد! توی سایت Tunggle هم که Fix رو گذاشته بودن یه نفر جواب داده بود و همین مشکل رو داشت.
حالا اگر یه نفر دیگه هم امتحان کنه بد نیست، اینم توضیحات:

1. اول از همه این Uplay ورژن جدید رو از اینجا دانلود کنید: Uplay 2.1.3
2. حالا Uplay جدید رو دقیقا روی همون مسیر ورژن قبلی نصب کنید!
3. حالا این Fix جدید رو دانلود کنید و توی فولدر Uplay کپی کنید: Fix 2.1.3
4. حالا اگر Patch 1.03 بازی رو هم دانلود نکردید، از اینجا دانلود کنید و نصب کنید: Farcry 3 Patch 1.03
5. بازی رو مثل قبل از طریق آیکون بازی اجرا کنید!

Fix جدید برای Uplay ورژن 2.1.3 و patch 1.03 هم اومد! :d
خودم همین الان تست کردم و توی صفحه تایید cd key مشکل داره، بنابراین یه خورده صبر کنید تا این مشکل حل بشه، فکر نکنم زیاد طول بکشه چون این Fix که خیلی سریع اومد! توی سایت Tunggle هم که Fix رو گذاشته بودن یه نفر جواب داده بود و همین مشکل رو داشت.
حالا اگر یه نفر دیگه هم امتحان کنه بد نیست، اینم توضیحات:

1. اول از همه این Uplay ورژن جدید رو از اینجا دانلود کنید: Uplay 2.1.3
2. حالا Uplay جدید رو دقیقا روی همون مسیر ورژن قبلی نصب کنید!
3. حالا این Fix جدید رو دانلود کنید و توی فولدر Uplay کپی کنید: Fix 2.1.3
4. حالا اگر Patch 1.03 بازی رو هم دانلود نکردید، از اینجا دانلود کنید و نصب کنید: Farcry 3 Patch 1.03
5. بازی رو مثل قبل از طریق آیکون بازی اجرا کنید!

من امتحان کردم تو بازی میره اما به UPlay وصل نمیشه. پس Coop و MP نمیشه بازی کرد.

فک نمیکنم جواب بده ولی این کارا رو میکنه

General fixes for the patch:
Added Russian and Czech language support for Steam versions.
Fixed issues for machines that have more than 32 cores.
Fixed issues for activation keys bundled with ULC privileges. ULC content will now unlock during activation.
Improvements to playlists and rotation for User Made maps.

باحجم 280 مگ

اسکیدرو ورژن 1.03 رو داد !! یعنی کرک هم میشه؟
کرکش که بدرد بازی انلاین نمیخوره
ما الان داریم به نحوی اورجینال بازی میکنیم اما با یو پلی هک شده و اصلا کرک بدرد ما نمیخوره

که الان با دادن این Update 1.3 دیگه نمیشه بازی کرد انگار
باید منتظر 1.4 باشیم انگار

کلا بای بای کنید یوبی فهمید سرویسمون کرد :d

به نظر من بریم تو کار بازی Sniper Elite V2

یا بازی Commandos 2 :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or