M Mojtabaaa666 عضو جدید May 26, 2021 #46 سلام. شمارم اینه . ۰۹۱۹۱۳۴۶۶۷۰. من خریداره یکی از این کابل ها هستم . قیمت بفرمایید تهیه کنم ازتون .چون یه عکسی از کارتون دیدم که خییییلی حرفه ای ساخته بودید مثل فابریکش بود .
سلام. شمارم اینه . ۰۹۱۹۱۳۴۶۶۷۰. من خریداره یکی از این کابل ها هستم . قیمت بفرمایید تهیه کنم ازتون .چون یه عکسی از کارتون دیدم که خییییلی حرفه ای ساخته بودید مثل فابریکش بود .
3 30na.pii عضو جدید Jun 13, 2021 #47 سلام با عرض پوزش میشه بگید خازن ها چند ولتی هستند؟ اطلاعات بیشتری بدید در موردش
M mohammadtalla عضو جدید Apr 4, 2024 #48 درود ممنون بابت اموزش عالی فقط یک سوال خازن ها چند ولت باشن نگفتین ممنون میشم راهنمایی کنید سپاس.
M mohammadtalla عضو جدید Apr 5, 2024 #49 نوشته شده توسط 30na.pii: سلام با عرض پوزش میشه بگید خازن ها چند ولتی هستند؟ اطلاعات بیشتری بدید در موردش بیشتر... دقیقا من هم میخواهم بدنم چون 12ولت استفاده کردم اصلا نشد
نوشته شده توسط 30na.pii: سلام با عرض پوزش میشه بگید خازن ها چند ولتی هستند؟ اطلاعات بیشتری بدید در موردش بیشتر... دقیقا من هم میخواهم بدنم چون 12ولت استفاده کردم اصلا نشد
B behzadpersian کاربر سایت Jul 5, 2024 #50 من خازن 50 ولت استفاده کردم 35 ولت هم باید بشه تبدیل قدیمی ntsc pal مدارشو خارج کردم کابل ساختم Attachments IMG_20240705_084601.jpg 248.5 KB · مشاهده: 8 Reactions: highlight
@mahmoud کاربر سایت Oct 6, 2024 #51 نوشته شده توسط mohammadtalla: دقیقا من هم میخواهم بدنم چون 12ولت استفاده کردم اصلا نشد بیشتر... چون ولتاژ کمی اونجا داریم خازن ولتاژ پایین جواب میده. خازن ولتاژ بالایی هم که گذاشتید هم مشکلی نداره. اگه عکس هم زوم کنید میشه دید که خازن استفاده شده ۶.۳ ولت هستش. Reactions: sony_boy
نوشته شده توسط mohammadtalla: دقیقا من هم میخواهم بدنم چون 12ولت استفاده کردم اصلا نشد بیشتر... چون ولتاژ کمی اونجا داریم خازن ولتاژ پایین جواب میده. خازن ولتاژ بالایی هم که گذاشتید هم مشکلی نداره. اگه عکس هم زوم کنید میشه دید که خازن استفاده شده ۶.۳ ولت هستش.