آموزش ساخت کابل تصویر 2 حالته PS2: کامپوزیت (3 فیش) و کامپوننت (5 فیش)

سلام. شمارم اینه . ۰۹۱۹۱۳۴۶۶۷۰. من خریداره یکی از این کابل ها هستم . قیمت بفرمایید تهیه کنم ازتون .چون یه عکسی از کارتون دیدم که خییییلی حرفه ای ساخته بودید مثل فابریکش بود .

دقیقا من هم میخواهم بدنم چون 12ولت استفاده کردم اصلا نشد
چون ولتاژ کمی اونجا داریم خازن ولتاژ پایین جواب میده. خازن ولتاژ بالایی هم که گذاشتید هم مشکلی نداره.

اگه عکس هم زوم کنید میشه دید که خازن استفاده شده ۶.۳ ولت هستش.

• Like
Reactions: sony_boy
با سلام خدمت دوستان و استارتر محترم
همانطوری که استارتر محترم فرمودند باید از منوی دستگاه تنظیمات کامپوننت فعال شود مانند عکس زیر
باید تنظیمات Component Video Out روی حالت Y cb/pb cr/pr قرار بگیره

View attachment 78100

من مدل SCPH-70004 دارم که با این کابل خیلی سازگار نیست و پس از هر بار خاموش روشن باید کابل معمولی وصل بشه و دوباره این تنظیمات اعمال بشه و بعد کابل کامپوننت وصل بشه ولی با بقیه مدل ها مانند مدل 75000 و 77000 و سری های 90000 و 50000 و 30000 تست کردم مشکلی نبود

گرن توریسمو 4 البته ریجن یوسی تنها بازی هست که با کابل کامپوننت خروجی 1080i میده. ریجن پال همین بازی این گزینه رو نداره ولی با ریجن جی تست نکردم
من کابل کامپوننت رو وصل کردم به ال ای دی ولی کیفیت فوتبال و نیدفور اسپیدم به شدت کم شد و شطرنجی شد و چشم اذیت میشه. چکار باید کرد؟

با سلام خدمت دوستان و استارتر محترم
همانطوری که استارتر محترم فرمودند باید از منوی دستگاه تنظیمات کامپوننت فعال شود مانند عکس زیر
باید تنظیمات Component Video Out روی حالت Y cb/pb cr/pr قرار بگیره

View attachment 78100

من مدل SCPH-70004 دارم که با این کابل خیلی سازگار نیست و پس از هر بار خاموش روشن باید کابل معمولی وصل بشه و دوباره این تنظیمات اعمال بشه و بعد کابل کامپوننت وصل بشه ولی با بقیه مدل ها مانند مدل 75000 و 77000 و سری های 90000 و 50000 و 30000 تست کردم مشکلی نبود

گرن توریسمو 4 البته ریجن یوسی تنها بازی هست که با کابل کامپوننت خروجی 1080i میده. ریجن پال همین بازی این گزینه رو نداره ولی با ریجن جی تست نکردم
من کابل کامپوننت رو وصل کردم به ال ای دی ولی کیفیت فوتبال و نیدفور اسپیدم به شدت کم شد و شطرنجی شد و چشم اذیت میشه. چکار باید کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or