M Masoud_007 عضو جدید Oct 16, 2009 #61 نوشته شده توسط ATSC: این که همش C که یه سوال این نیازی به INCLUDE نداره خوب این PSP بدبخت از کجا بفهمه که این دکمه دایره هست یا مثلث ؟:confused: بیشتر... درسته که فقط C هست اما به PSPSDK نیاز داره
نوشته شده توسط ATSC: این که همش C که یه سوال این نیازی به INCLUDE نداره خوب این PSP بدبخت از کجا بفهمه که این دکمه دایره هست یا مثلث ؟:confused: بیشتر... درسته که فقط C هست اما به PSPSDK نیاز داره
moeenfarhadi کاربر سایت Dec 22, 2013 #62 نوشته شده توسط Masoud_007: کارم تا اون روبرو پيش رفته: تا اينجا تستش کن ببين اگه کار ميکنه ادامه بدم اما هنوز لغات رو تايپ نکردم فقط کلمه test رو امتحان کن __________________ رسيدم به اينجا که يه کلمه رو ميزنی معنی رو ميده ولی گيرش اينجاست که کلمه اشتباه باشه پيام بده بیشتر... یه سوال چه جوری میشه کلمه ی جدید اضافه کرد اینو بگی تا تهش تموم میکنم برنامه نویسی html هم بلدم
نوشته شده توسط Masoud_007: کارم تا اون روبرو پيش رفته: تا اينجا تستش کن ببين اگه کار ميکنه ادامه بدم اما هنوز لغات رو تايپ نکردم فقط کلمه test رو امتحان کن __________________ رسيدم به اينجا که يه کلمه رو ميزنی معنی رو ميده ولی گيرش اينجاست که کلمه اشتباه باشه پيام بده بیشتر... یه سوال چه جوری میشه کلمه ی جدید اضافه کرد اینو بگی تا تهش تموم میکنم برنامه نویسی html هم بلدم
M Masoud_007 عضو جدید Dec 26, 2013 #63 نوشته شده توسط moeenfarhadi: یه سوال چه جوری میشه کلمه ی جدید اضافه کرد اینو بگی تا تهش تموم میکنم برنامه نویسی html هم بلدم بیشتر... برنامه نویسی برای PSP دیگه فایده نداره قدیمی شده
نوشته شده توسط moeenfarhadi: یه سوال چه جوری میشه کلمه ی جدید اضافه کرد اینو بگی تا تهش تموم میکنم برنامه نویسی html هم بلدم بیشتر... برنامه نویسی برای PSP دیگه فایده نداره قدیمی شده
N nikan81 کاربر سایت Jul 18, 2015 #64 ممنون عالی بود من از زبان lua در مد computercraft در ماینکرافت استفاده میکردم چون از یوتیوب کامل یاد گرفته بودم حالا کارم راحت شد ممنون ساسان جان
ممنون عالی بود من از زبان lua در مد computercraft در ماینکرافت استفاده میکردم چون از یوتیوب کامل یاد گرفته بودم حالا کارم راحت شد ممنون ساسان جان
game-boys کاربر سایت Nov 29, 2015 #65 نوشته شده توسط nikan81: ممنون عالی بود من از زبان lua در مد computercraft در ماینکرافت استفاده میکردم چون از یوتیوب کامل یاد گرفته بودم حالا کارم راحت شد ممنون ساسان جان بیشتر... داداش یکمی میتونی توضیح بدی شاید ماهم یاد گرفتیم برنامه ای یا بازی ساختیم
نوشته شده توسط nikan81: ممنون عالی بود من از زبان lua در مد computercraft در ماینکرافت استفاده میکردم چون از یوتیوب کامل یاد گرفته بودم حالا کارم راحت شد ممنون ساسان جان بیشتر... داداش یکمی میتونی توضیح بدی شاید ماهم یاد گرفتیم برنامه ای یا بازی ساختیم